💜سلام دوستان گرامی، روز پنج شنبه تون بخیر، الهی امروز در زیر سایه خداوند منان از هر شر و بدی بدور باشید و مورد حمایت فرشتگان عرش الهی باشید💜
شکرگزاری یکی از راه های سپاس از پروردگار بی همتا است و با گفتن جملات شکرگزاری شما به ارامش قلبی می رسید. ❤️💕❤️💕❤️💕❤️💕❤️💕❤️💕❤️💕❤️💕❤️خدایا
تو را شکر که امروز را به من فرصت زندگی دادی تا شکرگزار نعمتهایت باشم و از زندگیام لذت ببرم.
تو را شکر که هر روز نعمتهای بیکرانت را وارد زندگیام میکنی.
تو را شکر که هر لحظه مرا به مسیر درست هدایت میکنی.
تو را شکر که ایمان و باورم را روز به روز قویتر میکنی.
تو را شکر که هر روز از بینهایت راه و از جایی که فکرش را هم نمیکنم به من رزق و روزی میدهی.
تو را شکر که هر روز بهترینها را وارد زندگیام میکنی. خدایاشکر
دعای پنجاهم:در مقام خوف از خداي تعالی🙏
💛به نام خداوند بخشاینده بخشایشگر💛
(1) خدايا، تو اندامم را موزون آفريدى، و مرا در خردى پروريدى و به اندازه روزى دادى.
(2) خدايا، من در كتاب تو كه فرو فرستادهاى و با آن بندگانت را بشارت دادهاى، يافتهام كه فرمودهاى: «اى بندگان من كه بر خود ستم روا داشتهايد، از رحمت خدا نااميد مشويد؛ زيرا خدا همهى گناهان را مىآمرزد». و پيش از اين، كارهايى از من سر زده است كه خود مىدانى و از من بدانها آگاهترى. پس واى بر من از اين رسوايى، به سبب گناهانى كه نامهى عمل من در خود ثبت كرده است.
(3) و اگر نبود كه من به آمرزش فراگير تو اميدوارم، خودم را به نابودى مىافكندم، و اگر كسى را توانايى آن مىبود كه از پروردگارش بگريزد، بىشك من به گريختن از تو سزاوارتر بودم. هيچ رازى در آسمان و زمين بر تو پوشيده نيست و آن را در قيامت آشكار مىكنى، در حالى كه هم جزادهندهاى و هم حسابگر امور.
(4) خدايا، اگر بگريزم، مرا طلب كنى، و اگر فرار كنم، مرا دريابى. اينك اين منم كه شكسته و خوار و زبون در برابرت ايستادهام. اگر عذابم كنى، سزاوارم، و اين كار- اى پروردگار من- از سوى تو عدل است؛ و اگر بيامرزى، چه عجب كه از گذشتهاى دور مشمول آمرزش تو بودهام و جامهى عافيت بر من پوشاندهاى.
در پایان تاپیک به نیت حاجتروایی تمام دوستانی که در این صفحه حضور داشتند، سوره تغابن میخونم(اگر لایق باشم) 🙏🌿