2777
2789
عنوان

مناجات سالکان(صحیفه سجادیه دعای50) 🌟🌠

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 129 پست
 سلام روزتون بخیر و خوشی💚 ان شاءالله صاحب فرزندی سالم و صالح بشن🤲🌷 الهی آمین اللهم صل علی م ...

سلام عزیزجان💜💙سلامت باشی، روز شما هم سرشار از امداد غیبی فرشتگان الهی💕🌿🙏🌿

الهی آمین🙏

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
سلام دوستان گرامی، به تاپیک مناجات سالکان(انس با صحیفه سجادیه) خوش آمدید🙏       & ...

سلاااام مهربونم صبحت بخیر ممنون از دعوتت ابجی جان❤❤❤💫💫💫😍😍😍

اللّهُم صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوستان گرامی، به تاپیک مناجات سالکان(انس با صحیفه سجادیه) خوش آمدید🙏     @اعتصام ...

سلام عزیزدل صبحت نورانی به لطف خدا 

یک دنیا ممنونم 💕💕💛🦋🌻🙏

به نیت حاجت دل دوستان ذکر و صلوات فرستادم ان شاءالله به حق امام سجاد علیه السلام و مادر ایشان حاجت دوستان روا بشه 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
سلام دوستان گرامی، به تاپیک مناجات سالکان(انس با صحیفه سجادیه) خوش آمدید🙏     @عروس_خا ...

سلام صبحتون بخیر😘🌹🌿

خوندم برای دوستان

الهی که حاجت روا بشن و صاحب فرزند سالم و صالح🙏

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
اگر کسى در برابر بشارتهاى قرآن، در جهت اینکه حضرت محبوب پذیرنده توبه و عفو کننده سیئات است، به ناامی ...

خواهرجون اجازه هست از این پست شما کپی بردارم تاپیک بزنم؟ به امید اینکه نفرات بیشتری ببینند و بخونند و مثل من امیدوار بشن🙏

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
سلام دوستان گرامی، به تاپیک مناجات سالکان(انس با صحیفه سجادیه) خوش آمدید🙏       & ...

سلام عزیزجان صبحتون بخیر وروزتون سرشار از اتفاقای عالی وبرکت و الطاف الهی ،برای کاربران مد نظر خونده شد الهی ب حاجات دلشون برسن ، برای شماهم ایت الکرسی خونده شد عزیزم ،انشاالله حاجات دلتون روا بشه الهی آمین . اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم،❤🌹💚❤🌹💚

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
سلام دوستان گرامی، به تاپیک مناجات سالکان(انس با صحیفه سجادیه) خوش آمدید🙏     @niiiloo ...

سلام صبح بخیر بانو چشم میخونم انشاالله حاجت روا باشند الهی آمین 🙏🌸

https://abzarek.ir/service-p/msg/138343   🖤 دوست دارم بابا🖤🦋
سلام دوستان گرامی، به تاپیک مناجات سالکان(انس با صحیفه سجادیه) خوش آمدید🙏     @عروس_خا ...

سلام عزیز. چشم❤️❤️🥰🥰🥰

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
سلام دوستان گرامی، به تاپیک مناجات سالکان(انس با صحیفه سجادیه) خوش آمدید🙏     @niiiloo ...

خوندم خانم گل ☺️❤️

خدا رو قسم میدم به بزرگی و جلالش بچه ای سالم و صالح و عاقل قسمت شون کنه نام شون در زمره ی یاران آقا صاحب‌ الزامان ثبت بشه 

عمر شون سراسر خیر و عاقبت شون ختم به شهادت بشه انشالله ☺️💚💚💚💚

دست هایم به  آرزو هایم نرسید!  آنها بسیار دورند.... اما درخت سبز صبرم می گوید .... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...  امام علی علیه السلام 💚 می فرمایند : ریشه قوی شدن دل ، توکل بر خداست ، خداوند، همیشه بهترین هایش را به کسانی ميدهد که در انتخابهایشان به او اعتماد و توکل میکنند 💖

خوندم عزیز.حاجت روا بشن انشاله

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
سلام دوستان گرامی، به تاپیک مناجات سالکان(انس با صحیفه سجادیه) خوش آمدید🙏       @ ...

سلام عزیزم صبحت بخیر و شادی

انشالله که حاجت دوستان روا بشه 🙏🏻

ممنون از شما بانی خیر الهی درد نبینی🙏🏻♥️

سلاااام مهربونم صبحت بخیر ممنون از دعوتت ابجی جان❤❤❤💫💫💫😍😍😍

سلام عزیزجان❤️💛❤️💛صبح زیبای شماهم بخیر و پربرکت💗💗💗💗خواهش میکنم، حضورتون گرمابخش تاپیک مناجات💎💎💎💎

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
خوندم خانم گل ☺️❤️ خدا رو قسم میدم به بزرگی و جلالش بچه ای سالم و صالح و عاقل قسمت شون کنه نام شون ...

ممنون از دعای بسیار زیباتون🍃🙏🌿❤️روزتون بر وفق مراد🌿🌿🌿🌿

سلام عزیزجان صبحتون بخیر وروزتون سرشار از اتفاقای عالی وبرکت و الطاف الهی ،برای کاربران مد نظر خونده ...

سلام عزیزجان، ممنونم الهی آمین😘💕💙روز شما هم سراسر خیر و برکت💜🌿💜🌿💜🌿💜🌿

سلام عزیز. چشم❤️❤️🥰🥰🥰

ممنونم💎💎روزتون پر از خبرای خوب و دلتون سرشار از خوشی🙏🍃🍃🌿🍃🌿