2777
2789
سیب زمینی تنوری کن بعد توشو کمی خالی کن پر از مواد بکن ( هر جی دوست داری ) و پنیر پیتزا و چند دقیقه ...

چجوری تنوری کنیم؟

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
والا بخدا راست میگه سوپ غذا نیست پیش غذاست 😂😂😂

من خودم عاشق سوپم...انقدم پرملات درست میکنم والا یه وعده غذایی محسوب میشه😁😁😁دست من بودهفته ای ۳بارسوپ درست میکردم ولی اینا عزا میگیرن🥴

خاص فقط خداس🥰

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم موندم چی بزارم پسربزرگم هرچیزی نمیخوره کوچیکه هم فقط پلویی میخوره

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
پنیرپیتزامون تموم شده باید برم بخرم

سیب زمینی آب پز کن و  پوره سیب زمینی با شیر و کره درست کن . کنارش هم گوشت قلقلی درست کن ( کوفته ریزه - سر گنجشکی ) کنارش سبزیجات نخود فرنگی و هویج و ذرت هم میشه گذاشت 

من خودم عاشق سوپم...انقدم پرملات درست میکنم والا یه وعده غذایی محسوب میشه😁😁😁دست من بودهفته ای ۳با ...

😂😂 شما مامانا همه چیزی و غذا حساب میکنین مامان من شیر برنجم ب عنوان شام میده بهمون😑😂😂😂😂😂

لوبیا گرم. اشکنه. خوراک گوشت و قارچ. ساندویچ بندری. پاستا آلفردو. عدسی. سیب زمینی اب پز.الویه. مرغ بریون. عدس پلو با قلقلی

میشه برا رسیدن ب خواسته دلم یه صلوات مهمونم کنی... ❣اللهم صل علی محمد وآل محمد❣
چجوری تنوری کنیم؟

تو یه قابلمه غیر تفلون ( ترجیحا روحی و استیل که کف قابلمه خراب نشه ) نمک بریز یه لایه تقریبا ضخیم و سیب زمینی های متوسط رو با پوست خوب بشور و تمیز کن خشک کن و روی نمک بچین و زیر قابلمه رو کم بذار تا سیب زمینها روی نمک بپزن . زیر رو روش هم بکن 

اگ پلودوس دارن لوبیا پلو یا زرشک پلو بذا

دیشب داشتیم زرشک‌پلو 

احتمالا خوراک بندری درست کنم

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید