2777
2789
عنوان

پولدار ترین فرد خانواده😎

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 25 پست

طلا فروشه، معامله زمین میکنه، ارث زیادی هم داره، ی کوچه باغ داره ک حدود ۳۰ تا باغ توشن، ی باغ جدا هم داره واسه ی خودش که داره توش یه خونه میسازه و خونه حدود ۵۰۰ متره (خونه ی خودش نه خونه ای که توی باغه)

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طلا فروشه، معامله زمین میکنه، ارث زیادی هم داره، ی کوچه باغ داره ک حدود ۳۰ تا باغ توشن، ی باغ جدا هم ...

کوچه باغ خدای من🙄

نذر خیاطی نذر هنر خیاطی👇https://eitaa.com/joinchat/188219659Cb23e355addاین نذری سهم شماست عزیزم👆🌸بهت علم و هنر رو هدیه دادم لطفا از این هدیه بهترین استفاده رو بکن دوست من♥️

یه فامیل داریم ،اسمش بتو ربطی نداره هست

یه رابط قوی که تو اطلاعات فضول یابه😐

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
کوچه باغ خدای من🙄

اوهوم، یه اپارتمان هم داره که خودش میشینه توش ۴ طبقه هست بقیه واحدا هم فروخته و کلی خونه تو اصفهان،شیراز ،تهران و...

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
اوهوم، یه اپارتمان هم داره که خودش میشینه توش ۴ طبقه هست بقیه واحدا هم فروخته و کلی خونه تو اصفهان،ش ...

خییلی پولداره 

نذر خیاطی نذر هنر خیاطی👇https://eitaa.com/joinchat/188219659Cb23e355addاین نذری سهم شماست عزیزم👆🌸بهت علم و هنر رو هدیه دادم لطفا از این هدیه بهترین استفاده رو بکن دوست من♥️

الان اسی ب شما چه سودی میرسه و ربطی داره که هزار بار این تاپیکا زدی تا حالا؟

دیگ یه بار دو بار .. بی مزه شد 😑

"بیا ره توشه برداریم...کجا؟ هر جا که اینجا نیست..!" {کاربر جدید نیستم، خودم خواستم کاربری قبلیم بترکه.} My life's moon light🌍🌙