2777
2789
عنوان

پولدار ترین فرد خانواده😎

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 25 پست

طلا فروشه، معامله زمین میکنه، ارث زیادی هم داره، ی کوچه باغ داره ک حدود ۳۰ تا باغ توشن، ی باغ جدا هم داره واسه ی خودش که داره توش یه خونه میسازه و خونه حدود ۵۰۰ متره (خونه ی خودش نه خونه ای که توی باغه)

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طلا فروشه، معامله زمین میکنه، ارث زیادی هم داره، ی کوچه باغ داره ک حدود ۳۰ تا باغ توشن، ی باغ جدا هم ...

کوچه باغ خدای من🙄

نذر خیاطی نذر هنر خیاطی👇https://eitaa.com/joinchat/188219659Cb23e355addاین نذری سهم شماست عزیزم👆🌸بهت علم و هنر رو هدیه دادم لطفا از این هدیه بهترین استفاده رو بکن دوست من♥️

یه فامیل داریم ،اسمش بتو ربطی نداره هست

یه رابط قوی که تو اطلاعات فضول یابه😐

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
کوچه باغ خدای من🙄

اوهوم، یه اپارتمان هم داره که خودش میشینه توش ۴ طبقه هست بقیه واحدا هم فروخته و کلی خونه تو اصفهان،شیراز ،تهران و...

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
اوهوم، یه اپارتمان هم داره که خودش میشینه توش ۴ طبقه هست بقیه واحدا هم فروخته و کلی خونه تو اصفهان،ش ...

خییلی پولداره 

نذر خیاطی نذر هنر خیاطی👇https://eitaa.com/joinchat/188219659Cb23e355addاین نذری سهم شماست عزیزم👆🌸بهت علم و هنر رو هدیه دادم لطفا از این هدیه بهترین استفاده رو بکن دوست من♥️

الان اسی ب شما چه سودی میرسه و ربطی داره که هزار بار این تاپیکا زدی تا حالا؟

دیگ یه بار دو بار .. بی مزه شد 😑

"بیا ره توشه برداریم...کجا؟ هر جا که اینجا نیست..!" {کاربر جدید نیستم، خودم خواستم کاربری قبلیم بترکه.} My life's moon light🌍🌙