2777
2789
عنوان

نفرین

303 بازدید | 28 پست

بچه ها به نظرتون نفرین واقعا میگیره؟

من حس میکنم عموی خودم برای همین فوت کرد چون توی تصادف هیچ جاش اسیب ندید فقط پاهاش قطع شد که بعدش ایست قلبی کرد واقعا هنوز بعد ۲ هفته توی شوکم

یه دختر شهریوریم مغرور و یه دنده   عاشق طبیعتم   عاشق معماری و هنر ولی به زور انسانی   انشالله همتون خوشبخت بشین دوستون دارم  

نفرین یا چشم؟

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

بعضی اوقات بلع 

انگار پشتش ی امین گو بودع🙊

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نفرین یا چشم؟

چشم که همه میگفتن چشم توی زندگیش خیلی زیاده خیل خیلی زیاد میگفتن چون پدر بزرگه من ۴۰ سال فلج هستش بعد عموم که خونه ی بالا بود همیشه هواسش بود و این اخری مسافرت بردتش همه میگفتن روح اله عموم یعنی چجوری پدر بزرگمو بلند میکنه و همیشه چشمش میزدن

یه دختر شهریوریم مغرور و یه دنده   عاشق طبیعتم   عاشق معماری و هنر ولی به زور انسانی   انشالله همتون خوشبخت بشین دوستون دارم  
بعضی اوقات بلع  انگار پشتش ی امین گو بودع🙊

دقیقا همین فکرو دارم

عموتو کی نفرین کرد؟

اخه این اخرا با خانومش خیلی دعوا داشتن عموم برای خدمت به پدرش میرفت خونه مادرش شبا میموند چون پدر بزرگم کرونا داشت یه بار زن عموم گفت پات بشکنه نمیخام بیای دیگه

هيچي نشده بود؟ فقط پاش قط شد؟ از اين بدتر

منظورم اینه حتی یک خشم رو صورتش نیوفتاده بود

مگه کسی را ازار داده بودن؟

با خانومش دعواش شده بود واگرنه ۲ماه خدمت کرد به پدر مادرش