mrmrii مدیر عضویت: 1400/02/05 تعداد پست: 749 عنوان نفرین | مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 28 پست بچه ها به نظرتون نفرین واقعا میگیره؟من حس میکنم عموی خودم برای همین فوت کرد چون توی تصادف هیچ جاش اسیب ندید فقط پاهاش قطع شد که بعدش ایست قلبی کرد واقعا هنوز بعد ۲ هفته توی شوکم یه دختر شهریوریم مغرور و یه دنده عاشق طبیعتم عاشق معماری و هنر ولی به زور انسانی انشالله همتون خوشبخت بشین دوستون دارم 1400/04/09 | 09:17 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عسل_آقامونم عضویت: 1400/04/08 تعداد پست: 374 نفرین اگه به حق باشه آرهولی اگه نا حق باشه نهعموی شما عمرشون تموم شده بوده همه ی اینا بهانس جذااااااااااااااااااابم 🤭
شمعطلایی عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 4669 عزیزم خدا رحمتشون کنه ، ایشاله خدا به دل شما و خانواده اش صبر بده
_daisy_ عضویت: 1399/07/18 تعداد پست: 3470 با خانومش دعواش شده بود واگرنه ۲ماه خدمت کرد به پدر مادرش دعوای ساده یا اساسی؟
mrmrii مدیر استارتر عضویت: 1400/02/05 تعداد پست: 749 نفرین اگه به حق باشه آره ولی اگه نا حق باشه نه عموی شما عمرشون تموم شده بوده همه ی اینا بهانس هنوزم سخته باورش یه دختر شهریوریم مغرور و یه دنده عاشق طبیعتم عاشق معماری و هنر ولی به زور انسانی انشالله همتون خوشبخت بشین دوستون دارم
mrmrii مدیر استارتر عضویت: 1400/02/05 تعداد پست: 749 دعوای ساده یا اساسی؟ اساسی ولی عموم زن و بچشو خیلی دوست داشت همیشه به ما میگفت بین مادرمو و زنم گیر کردم یه دختر شهریوریم مغرور و یه دنده عاشق طبیعتم عاشق معماری و هنر ولی به زور انسانی انشالله همتون خوشبخت بشین دوستون دارم
mrmrii مدیر استارتر عضویت: 1400/02/05 تعداد پست: 749 عزیزم خدا رحمتشون کنه ، ایشاله خدا به دل شما و خانواده اش صبر بده ممنون خدارفتگان شمارم بیامرزه یه دختر شهریوریم مغرور و یه دنده عاشق طبیعتم عاشق معماری و هنر ولی به زور انسانی انشالله همتون خوشبخت بشین دوستون دارم
عسل_آقامونم عضویت: 1400/04/08 تعداد پست: 374 هنوزم سخته باورش سخته ولی همه یه روز میرن عزیزم هیچکس موندنی نیس همه مسافریماز این فکرا نکن براشون فاتحه بخون قرآن بخون جذااااااااااااااااااابم 🤭
aysoudavalizade عضویت: 1399/07/15 تعداد پست: 1273 عزیزم من از وقتی برنامه زندگی پس از زندگی رو دیدم مطمئنم که میگیره خدا عادله هرکس حق بقیه رو ضایع کنه اون دنیا جزاش رو میبینه
mrmrii مدیر استارتر عضویت: 1400/02/05 تعداد پست: 749 سخته ولی همه یه روز میرن عزیزم هیچکس موندنی نیس همه مسافریم از این فکرا نکن براشون فاتحه بخون قرآن ... چشم خیلی ممنون عزیزم یه دختر شهریوریم مغرور و یه دنده عاشق طبیعتم عاشق معماری و هنر ولی به زور انسانی انشالله همتون خوشبخت بشین دوستون دارم
mrmrii مدیر استارتر عضویت: 1400/02/05 تعداد پست: 749 عزیزم من از وقتی برنامه زندگی پس از زندگی رو دیدم مطمئنم که میگیره خدا عادله هرکس حق بقیه رو ... درسته ممنون یه دختر شهریوریم مغرور و یه دنده عاشق طبیعتم عاشق معماری و هنر ولی به زور انسانی انشالله همتون خوشبخت بشین دوستون دارم
عسل_آقامونم عضویت: 1400/04/08 تعداد پست: 374 چشم خیلی ممنون عزیزم خدا رحمتشون کنه نور به قبرشون بباره به شما و خانوادش هم صبر بده جذااااااااااااااااااابم 🤭
mrmrii مدیر استارتر عضویت: 1400/02/05 تعداد پست: 749 خدا رحمتشون کنه نور به قبرشون بباره به شما و خانوادش هم صبر بده خدارفتگانتونو بیامرزه یه دختر شهریوریم مغرور و یه دنده عاشق طبیعتم عاشق معماری و هنر ولی به زور انسانی انشالله همتون خوشبخت بشین دوستون دارم
ماماندودخترگل عضویت: 1400/02/11 تعداد پست: 5928 خدابیامرزه عموتون چند ساله بودن ؟ ❤❤ اللهم صل علی محمد و آل محمد❤❤
mrmrii مدیر استارتر عضویت: 1400/02/05 تعداد پست: 749 خدابیامرزه عموتون چند ساله بودن ؟ ۴۰ امسال ۱۳شهریور میرفت ۴۰ منم ۵ شهریورم😭 یه دختر شهریوریم مغرور و یه دنده عاشق طبیعتم عاشق معماری و هنر ولی به زور انسانی انشالله همتون خوشبخت بشین دوستون دارم