💜سلام دوستان گرامی، روز چهارشنبه تون بخیر، الهی امروز خداوند مهربان به اشاره فرشتگان مقرب درگاهش، خواسته دلتان برآورده کنه💜
خدایا شکرت که همه جا با من هستی، شکرت که همیشه گرمای حضورت در قلبم حضور دارد، همیشه بهت ایمان دارم و تو تنها هدایت گر زندگی من هستی.
خدایا شکرت که عاشقانه خالصانه دوستت دارم.
خدایا شکرت که این همه نعمت، سلامتی، پدر، مادر و کسانی که دوستشون دارم را به من هدیه دادی.
عاشقتم خدا. خدایاشکرت

دعای بیست و پنجم:دعا در حق فرزندان🙏🌿
💛به نام خداوند بخشاینده بخشایشگر💛
(9) خدايا، هرچه از تو خواهم، عطايم كن، و هر نياز كه دارم، برآرده ساز، و اجابتى را كه خود ضمانت آن كردهاى، از من دريغ مفرما، و دعايم را از رسيدن به پيشگاه خودت باز مدار؛ زيرا مرا به دعا فرمان دادهاى. همهى آنچه را در اين جهان و آن جهان مايهى اصلاح كار من است، به من ارزانى كن؛ چه آنها كه بر زبان آوردهام و چه آنها كه از خاطر بردهام، آشكار كردهام يا نهان داشتهام، پيش هر كس گفتهام يا از همه پنهان گذاشتهام.
(10) چنان كه در همهى اين حالات، تنها از تو نياز خواهم و از شايستگان باشم و با درخواست كردن از تو، از كاميافتگان به شمار آيم، و با توكل بر تو از كسانى باشم كه نعمت خود را از آن دريغ نكردهاى.
(11) و از كسانى قراردم ده كه پناه جستن به تو خوى ايشان است. و از معامله با تو سود بسيار بردهاند، و به قهر و قدرت تو در امان ماندهاند، و از فضل تو بسا روزى حلال يافتهاند، و از بخشش بسيار و كرم تو در كار خود به گشايش رسيدهاند، و به لطف تو از خاك ذلت به بلنداى عزت فرا رفتهاند، و از دست ستم به دامان عدل تو گريختهاند، و در پناه رحمت تو از بلا رها شدهاند، و با توانگرى تو از تنگدستى به بىنيازى راه جستهاند، و با پرهيزگارى، از گناهان و لغزشها و خطاها در امان ماندهاند، و با اطاعت از تو به نيكى و پايدارى در راه حق و راستى موفق گشتهاند، و به نيروى تو ميان ايشان و گناهان حجابى پديد آمده است كه گناهى را مرتكب نمىشوند، و در پناه تو آسوده مىزيند.
(12) خدايا، اين همه را به توفيق و رحمت خود به ما ارزانى كن، و ما را از عذاب آتش امان ده، و همانند آنچه را من براى اين جهان و آن جهان خود و فرزندم از تو
درخواست كردهام، به همهى مردان و زنان مسلمان و با ايمان عطا فرما، كه تو نزديكى و اجابت كننده، شنوايى و دانا، بخشندهاى و آمرزگار، دلسوزى و بس مهربان.
در پایان تاپیک به نیت حاجتروایی دوستانی که در این صفحه حضور داشتند، دعای یستشیر میخونم🙏