2777
2789
عنوان

جاری عقده ای

796 بازدید | 40 پست

خیلی رو مخمه خیلی خیلی خیلی 

دفه پیش جلو منو ابجیم « یکی از جاری‌ام خواهرمه» 

با مادرشوهرم بحث کرد مادرشوهرمم تا تونست حرف بارش کرد بعدم جاریم قهر کرد رفت ما نمیتونستیم ک عکس العملی نشون بدیم با اینکه حق با مادرشوهرم بود 

ازون روز همش استوری میذاشت : اگر دو رو دارین ریدم تو هر دو روتون .... و پایینش علامت دو تا دختر میذاشت 

خلاصه تو استوری فقط فحش و بی ادبی میکرد 

منم دیگه استوریاشو باز نکردم 

من یه پسر نزدیک یک ساله دارم 

جاریم پنج سال دنبال دوا درمون بود تااااا امسال تازه حامله شده حالا فهمیده پسره دنیا رو خراب کرده 

از دیشب هزاران استوری گذاشتن اونو شوهرش ولی من هیچکدوم رو باز نکردم 

امروز تولد دوستم بود وضعیت گذاشتم بعد جاریم نوشت بدون سلام :خوب واسه دوستات استوری میذاری منم نوشتم دوستام قضیه شون فرق داره 

بعد دیدم آخرین استوریش « بدون ک باز کنم معلوم میشه» نوشته : چشششششم حسووووودامممممم کووووووووووررررررر 

مطمئنم اینا رو برای من میذاره یا ابجیم 

منم میخوام یه استوری بذارم 

یکی ازین سه تا 

اولی:کافر همه را بع کیش خود ‌پندارد 

دومی: خدا خر رو شناخت بهش شاخ نداد 

سومی عکس پسرمو بذارم پایینش بنویسم : چیزی ک واسه شما حسرت و معجزه ست واسه ما خاطره ست 

یا هم هیچکدوم 

بنظرتون چکار کنم 

...

هیچ کدوم کلا بلاک کن بنظرم اعصابت راحت شه

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واسه اخرین چیزی ک گفتی واسه استوری واینکه همچین فکری حتی توی سرت گذر کرده واقعا متاسفم

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊

چ گیس و گیس‌ کشی ای😐👀اخری بهترههه

و خدا دردم گرونه💔 مورد علاقه های من ۱_ کیکو💄 ۲_نودل 🍜۳_فیلم جنایی🔪 ۴_ استاک کردن🕵🏻♀️ ۵_ریدن به پسر ها (اگر نمیگید پیک می، و دختر ها)یی که فکر میکنن براشون ریدن💆🏻♀️ ۶_ پیک نیک توی جنگل🌳۷_ شنا🏊🏻♀️