2777
2789
عنوان

زندگی در ترکیه

| مشاهده متن کامل بحث + 3922 بازدید | 129 پست
عزیزم  این که اونجا یه مکان مخصوص دارن برای کثافت کاریاشون اصلا خوب نیست چون یکی که عادت کرده ...

اون مکان ها رو مگه همه هر روز هر روز می‌رن ؟ ببخشیدا اما توصیف میخره ای بود چه ربطی داره باشه اما آدم ها قدرت انتخاب دارن حیوان که نیستن 

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿
گوشت و مرغ و سبزیجات شنیدم گرونه درسته ؟ شما اون کارت رو راستی گرفتید با خرید خونه ؟ 

نه عزیزم به نظر من اگه اینجا درامد داشته باشی ارزون تر هم هست

فرزندم خیلی منتظرت هستم جایت خیلی خالیست جای دستان کوچکت که میز زیر تلویزیونی را کثیف کنی،چهار دست و پا راه بروی و به همه جای خانه سر بزنی و آت و آشغال کشف کنی و در دهانت بگذاری حرفهای بامزه بزنی برای من و بابایت شعرهای دست و پاشکسته بخوانی . و وقتی من کمی از تو دور شوم برایم گریه کنی و من تو را در آغوش بگیرم ...و آنوقت تو با صدای زیبایت بگویی مادرخدایا این حرفها را نمی شود به کسی گفت همه به من می خندند و حتما می گویند آرزو به دل.ولی با تو راحتم خدایا حداقل اجازه ی این را دارم که فرزندم را تجسم کنم..😔                          خدايا تو بخواهي معجزه ميشود🙏🏻 لطفا بگید آمین🙏🏻😘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه عزیزم به نظر من اگه اینجا درامد داشته باشی ارزون تر هم هست

دقیقا اگر کار کنی درآمدت همون به لیر باشه سخت نیست 

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿
ایران چطوریه مثل اون میمونه

مرسی عزیزم 

عزیزم  این که اونجا یه مکان مخصوص دارن برای کثافت کاریاشون اصلا خوب نیست چون یکی که عادت کرده ...

اها بعد اینجا که همه زنای خراب ریختن تو خیابون و بدنشونو نشون میدن مشکلی نداره؟؟ اتفاقا کسی که خراب باشه و عادت داشته باشه هیج وقت نمیره به کسی که اهل اینکارا نیست تجاوز کنه میره همون جا که جاشه ولی ایران میان ی دختر ساده رو گول میزنن بهش تجاوز میکنن چون مردا دیگه توانایی تشکیل خانواده ندارن از طرفیم جایی ندارن که نیازشونو برطرف کنن میرن دختر مردمو گول میزنن قول ازدواج میدن بعد ولش میکنن 

همه جا درصدی امنیت داره ‌ولی ایران خیلییی اوضاش خرابه 

بیا گره بزنیم رشته امیدمان را به انگشت سبابه خدا؛ او هیچگاه ما را میان حادثه رها نمی‌کند❤️ پسرم باراد دنیای مامانشه ☺️👶🏻
اره عزیزم 

میشه بگید دقیقا چطور باید اقدام کنیم اگر پیجیم میشناسید که این اطلاعات و داده معرفی کنید

میدونی کجاش خنده داره؟ این که تو فکر میکنی من خودمو درگیر یه بحث احمقانه میکنم درحالی که حتی نمیدونم طرف مقابلم توی دنیای واقعی چند سالشه و چقدر سواد داره 😂 ولی من فقط حرفم و میزنم و میرم اگر هزار بارم ریپلای کنی نگاه نمیکنم🤭 اینترنت جامعه را به فساد نکشیده ، این فساد شماست که اینترنت آن را به تصویر کشیده
عزیزم کرایه خونه چقدره در ماه بعد من آرایشگرم کار تاتو کاشت ناخن مژه انجام میدم میتونم اونجا کار پید ...

ببین من ازمیر زندگی میکنم و به قول خودشون بافرهنگ ترین شهر ترکیه ازمیره و انصافا همینطور هم هست خیلی شهر خوبیه گفتم من خیلی از شهر های ترکیه رو رفتم ولی ازمیر ی چیز دیگه است بله کار تتو اینجا خیلی خوبه و اگه زبان بلد باشی به راحتی میتونی کار پیدا کنی حقوق پایه کار ۲۸۰۰ لیر هست ولی خوب بالا پایین داره مثلا همسر من نزدیک ۷۰۰۰ لیر ماهیانه حقوق میگیره 

مردم ازمیر خیلی خوبن 

فرزندم خیلی منتظرت هستم جایت خیلی خالیست جای دستان کوچکت که میز زیر تلویزیونی را کثیف کنی،چهار دست و پا راه بروی و به همه جای خانه سر بزنی و آت و آشغال کشف کنی و در دهانت بگذاری حرفهای بامزه بزنی برای من و بابایت شعرهای دست و پاشکسته بخوانی . و وقتی من کمی از تو دور شوم برایم گریه کنی و من تو را در آغوش بگیرم ...و آنوقت تو با صدای زیبایت بگویی مادرخدایا این حرفها را نمی شود به کسی گفت همه به من می خندند و حتما می گویند آرزو به دل.ولی با تو راحتم خدایا حداقل اجازه ی این را دارم که فرزندم را تجسم کنم..😔                          خدايا تو بخواهي معجزه ميشود🙏🏻 لطفا بگید آمین🙏🏻😘
اقامت کاریش چطور میشه دقیقا ؟ شرمنده من وقتتون هم میگیرم ممنونم یک دنیا از کمکتون 

اقامت کاری باید ی جا کار پیدا کنی که پنچ نفر ترک اونجا کار کنن و بیمه براشون رد کرده باشن بعد صاحب کار برات درخواست چالیشما ایزین میده و بهت اقامت میدن

عزیزم

ایران رو دوست دارم

ولی دست اندرکاران ش بی لیاقت هستند 

و غیر قابل دفاع

ایران م و مردم ش رو دوست دارم جز ..‌‌‌

که البته متاسفانه چون  چنبره زدند به کل کشور

و سیرایی ندارند

و کشور رو به کما بردند

اقامت کاری باید ی جا کار پیدا کنی که پنچ نفر ترک اونجا کار کنن و بیمه براشون رد کرده باشن بعد صاحب ک ...

خودمون بخوایم کار بزنیم اونجا مغازه این ها بگیریم باید ترک استخدام کنیم درسته ؟