2777
2789
عنوان

زندگی در ترکیه

| مشاهده متن کامل بحث + 3922 بازدید | 129 پست
خب شما برین ترکیه موفق باشین. ایران دیگه بدردتون نمیخوره...

ترکیه نمیرم علاقه ای به مهاجرت ندارم ولی هرکی میره کار خوبی میکنه  اگه شرایطی داشتم و حق انتخاب داشتم ترجیح میدادم بچم توی یک کشور خوبی بزرگ بشه 

تو ایران ما فقط ی مشت ادم ساده‌ایم که از صبح تا شب زحمت میکشیم تا بتونیم خونه و زندگی داشته باشیم بعد از اونطرف دولت میگه اگه خونه داری باید سالیانه مالیات بدی 

واقعا چرا؟؟؟ من زحمت کشیدم نخوردم نپوشیدم تا خونه خریدم بد بابت خونه ای که خریدم باید به دولت پول بدم 

بیا گره بزنیم رشته امیدمان را به انگشت سبابه خدا؛ او هیچگاه ما را میان حادثه رها نمی‌کند❤️ پسرم باراد دنیای مامانشه ☺️👶🏻
کارادنیز چطوره من فیلمشو دیدم 

خوبه شهر قشنگیه ولی خب اگه شهر های بزرگتر زندگی کنی کار هم راحت تر پیدا میکنی

فرزندم خیلی منتظرت هستم جایت خیلی خالیست جای دستان کوچکت که میز زیر تلویزیونی را کثیف کنی،چهار دست و پا راه بروی و به همه جای خانه سر بزنی و آت و آشغال کشف کنی و در دهانت بگذاری حرفهای بامزه بزنی برای من و بابایت شعرهای دست و پاشکسته بخوانی . و وقتی من کمی از تو دور شوم برایم گریه کنی و من تو را در آغوش بگیرم ...و آنوقت تو با صدای زیبایت بگویی مادرخدایا این حرفها را نمی شود به کسی گفت همه به من می خندند و حتما می گویند آرزو به دل.ولی با تو راحتم خدایا حداقل اجازه ی این را دارم که فرزندم را تجسم کنم..😔                          خدايا تو بخواهي معجزه ميشود🙏🏻 لطفا بگید آمین🙏🏻😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی که تا الان نفهمیده چی بر سر مردم و ایرانمون اومده تا آخر دیگه نمیفهمه...

برید که خیلی بهتره والا میدون کار برا خیلیای دیگ باز میشه هر کی دوس داره از ایران بره ما از خدامون جمعیت کمتر بشه

خب پس جالبه شاید انتالیا فرق داره از دوستام پرسیدم اینو گفتم 

گفتم که آنتالیا چون شهر توریستیه هزینه ها هم بیشتره

فرزندم خیلی منتظرت هستم جایت خیلی خالیست جای دستان کوچکت که میز زیر تلویزیونی را کثیف کنی،چهار دست و پا راه بروی و به همه جای خانه سر بزنی و آت و آشغال کشف کنی و در دهانت بگذاری حرفهای بامزه بزنی برای من و بابایت شعرهای دست و پاشکسته بخوانی . و وقتی من کمی از تو دور شوم برایم گریه کنی و من تو را در آغوش بگیرم ...و آنوقت تو با صدای زیبایت بگویی مادرخدایا این حرفها را نمی شود به کسی گفت همه به من می خندند و حتما می گویند آرزو به دل.ولی با تو راحتم خدایا حداقل اجازه ی این را دارم که فرزندم را تجسم کنم..😔                          خدايا تو بخواهي معجزه ميشود🙏🏻 لطفا بگید آمین🙏🏻😘
برید که خیلی بهتره والا میدون کار برا خیلیای دیگ باز میشه هر کی دوس داره از ایران بره ما از خدامون ج ...

متاسفانه اون افراد محدود که باید برند 

تا بقیه اکثریت در سلامت زندگی کردند

جا خوش کردند 

البته دوست عزیزم منظور شما نیستید 

در کل گفتم 

چه خوب اونها می رفتند

گفتم که آنتالیا چون شهر توریستیه هزینه ها هم بیشتره

بله بله اینو فهمیدم 

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿
ترکیه نمیرم علاقه ای به مهاجرت ندارم ولی هرکی میره کار خوبی میکنه  اگه شرایطی داشتم و حق انتخاب ...

فک میکنی اینا رو نمیفهمم یا نفسم از جای گررم بلند میشه؟؟؟ هیچ کدوم فقط کشور مو دوس دارم ...ترکیه هم ی زمانی  فقط بخشی از ایران بود

خودمون بخوایم کار بزنیم اونجا مغازه این ها بگیریم باید ترک استخدام کنیم درسته ؟ 

بله

بله

ممنونم عزیزم از راهنماییتون 

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿
برید که خیلی بهتره والا میدون کار برا خیلیای دیگ باز میشه هر کی دوس داره از ایران بره ما از خدامون ج ...

😂😂😂

کشوری که برای ۸۰میلیون جمعیت کار نداره و مردم دعا کنن که ی عده از کشور برن تا بقیه بتونن کار پیدا کنن خیلی کشور بدبختیه

بیا گره بزنیم رشته امیدمان را به انگشت سبابه خدا؛ او هیچگاه ما را میان حادثه رها نمی‌کند❤️ پسرم باراد دنیای مامانشه ☺️👶🏻