2777
2789
عنوان

زندگی در ترکیه

| مشاهده متن کامل بحث + 3922 بازدید | 129 پست
منم ایران ندیدم عزیزم همه جای دنیا هست از این بیمارای روانی ولی نمیشه بگیم اکثریت اینجوری هستن من من ...

وان چطوریه برای زندگی . خیلی دوست دارم یه عکس از ترکیه ببینم . می شه همین الان از پنجره یه عکس بگیری و بزاری

دوستان مهم ترین مسئله برای کار اینه که باید زبان ترکی بلد باشید

عزیزم این اقامت کاری که توضیح دادی باید حتما حضوری بیاد ادم دنبال کار برگرده؟ سیستم و جایی نیست واسطه بشه؟

میدونی کجاش خنده داره؟ این که تو فکر میکنی من خودمو درگیر یه بحث احمقانه میکنم درحالی که حتی نمیدونم طرف مقابلم توی دنیای واقعی چند سالشه و چقدر سواد داره 😂 ولی من فقط حرفم و میزنم و میرم اگر هزار بارم ریپلای کنی نگاه نمیکنم🤭 اینترنت جامعه را به فساد نکشیده ، این فساد شماست که اینترنت آن را به تصویر کشیده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@خسته_از_ترکیدن  

میدونی کجاش خنده داره؟ این که تو فکر میکنی من خودمو درگیر یه بحث احمقانه میکنم درحالی که حتی نمیدونم طرف مقابلم توی دنیای واقعی چند سالشه و چقدر سواد داره 😂 ولی من فقط حرفم و میزنم و میرم اگر هزار بارم ریپلای کنی نگاه نمیکنم🤭 اینترنت جامعه را به فساد نکشیده ، این فساد شماست که اینترنت آن را به تصویر کشیده
وان چطوریه برای زندگی . خیلی دوست دارم یه عکس از ترکیه ببینم . می شه همین الان از پنجره یه عکس بگیری ...

وان زیاد جالب نیست خیلی مهاجرای مختلف داره اگه قصدتون ترکیه اومدن شهر های خیلی بهتری هست

فرزندم خیلی منتظرت هستم جایت خیلی خالیست جای دستان کوچکت که میز زیر تلویزیونی را کثیف کنی،چهار دست و پا راه بروی و به همه جای خانه سر بزنی و آت و آشغال کشف کنی و در دهانت بگذاری حرفهای بامزه بزنی برای من و بابایت شعرهای دست و پاشکسته بخوانی . و وقتی من کمی از تو دور شوم برایم گریه کنی و من تو را در آغوش بگیرم ...و آنوقت تو با صدای زیبایت بگویی مادرخدایا این حرفها را نمی شود به کسی گفت همه به من می خندند و حتما می گویند آرزو به دل.ولی با تو راحتم خدایا حداقل اجازه ی این را دارم که فرزندم را تجسم کنم..😔                          خدايا تو بخواهي معجزه ميشود🙏🏻 لطفا بگید آمین🙏🏻😘
عزیزم این اقامت کاری که توضیح دادی باید حتما حضوری بیاد ادم دنبال کار برگرده؟ سیستم و جایی نیست واسط ...

نه عزیزم من نمیشناسم میتونی بیاین ترکیه اقامت یکساله توریستی بگیرید بعد دنبال ی کار بگیردید اقامتتون رو تغییر بدین

فرزندم خیلی منتظرت هستم جایت خیلی خالیست جای دستان کوچکت که میز زیر تلویزیونی را کثیف کنی،چهار دست و پا راه بروی و به همه جای خانه سر بزنی و آت و آشغال کشف کنی و در دهانت بگذاری حرفهای بامزه بزنی برای من و بابایت شعرهای دست و پاشکسته بخوانی . و وقتی من کمی از تو دور شوم برایم گریه کنی و من تو را در آغوش بگیرم ...و آنوقت تو با صدای زیبایت بگویی مادرخدایا این حرفها را نمی شود به کسی گفت همه به من می خندند و حتما می گویند آرزو به دل.ولی با تو راحتم خدایا حداقل اجازه ی این را دارم که فرزندم را تجسم کنم..😔                          خدايا تو بخواهي معجزه ميشود🙏🏻 لطفا بگید آمین🙏🏻😘
وان چطوریه برای زندگی . خیلی دوست دارم یه عکس از ترکیه ببینم . می شه همین الان از پنجره یه عکس بگیری ...

وای خیلی ممنون . خیلی دلم تنگ شده بود و دوست داشتم یه صحنه از اونجا رو ببینم . من خیلی سال پیش اونجا بودم و الان برای خیلی خاطره خوبیه و آرزو دارم یه بار دیگه بیام و اونجا رو ببینم . یا حتی آرزو داشتم اونجا زندگی می کردم . حتی اگه شده وان.

مگه ایرانی ها برا واکسن هزینه دادن؟؟  بابا بزرگ و مامان بزرگ من واکسن زدن هیچ هزینه ای ندادن&n ...

انگار چشمات نمیبینه واقعا نمیبینی مردها دوشیفت از 6 صبح تا12شب سرکارن که فقط شک زن وبچشون سیر کنن. حتما تو از قشر مرفح بی دردی که میگی مگه چشه. 

این همه تورم کجا داره؟ 

سوئد از ده سال گذ‌شته فقط یک درصد تورم بوده. 

اینجا میخوابی صبح بلند میشی کلی رفته رو جنس اینقدر بی صاحبه ایران که کسب نه نظارت داره نه هیچی فقط چپاول میکنن. 

کدوم کشوری اینقدر بی در وپیکر و بی قانونه