2777
2789
عنوان

زندگی در ترکیه

| مشاهده متن کامل بحث + 3922 بازدید | 129 پست
ایشالا ک موفق باشین  ولی اگه کشورای خارجه مث مردم ایران وطن فروش بودن داغون تر از ایران بودن ...

کشورای توپ مث آمریکا و کانادا خودشون از طریق مهاجر پذیر بودن ملت تشکیل دادن 😂

میدونی کجاش خنده داره؟ این که تو فکر میکنی من خودمو درگیر یه بحث احمقانه میکنم درحالی که حتی نمیدونم طرف مقابلم توی دنیای واقعی چند سالشه و چقدر سواد داره 😂 ولی من فقط حرفم و میزنم و میرم اگر هزار بارم ریپلای کنی نگاه نمیکنم🤭 اینترنت جامعه را به فساد نکشیده ، این فساد شماست که اینترنت آن را به تصویر کشیده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خریدم   استانبول هستم ولی تابستونا ایرانم هزینه اگه منظورت خورد و خوراکه تو گوگل لیست کاملش ...

گوشت و مرغ و سبزیجات شنیدم گرونه درسته ؟ شما اون کارت رو راستی گرفتید با خرید خونه ؟ 

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿
نه من ازمیر زندگی میکنم البته دوسه سالی آنکارا زندگی کردم بعدش اومدم ازمیر  اکثر شهر های ترکیه ...

عزیزم کرایه خونه چقدره در ماه بعد من آرایشگرم کار تاتو کاشت ناخن مژه انجام میدم میتونم اونجا کار پیدا کنم؟میانگین در آمدشون چقدره؟مردمش خوبن؟ اخه شنیدم کلاهبردار و دزد زیاده و اینکه امنیتش کمه درسته؟

عزیزم کرایه خونه چقدره در ماه بعد من آرایشگرم کار تاتو کاشت ناخن مژه انجام میدم میتونم اونجا کار پید ...

استانبول بیشتر انگار دزد و کلاه بردار داره فکر کنم 

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿
من میخوام برم پاسپورت بگیرم یعنی باید خونه بگیرم استانبول یا انتالیا هر کدوم من کارم طراحی داخلیه می ...

خب در درجه اول آنتالیا ی شهر توریستی هستش و موقعیت کار مخصوصا برای خارجیا خیلی کمه و چون توریستی هست خرج و مخارج بالاست فقط ب درد مسافرت میخوره 

بعد استانبول شهر بزرگیه و چون مهاجر داره کار هم وجود داره ولی باز به خاطر مهاجرا یکم امنیتش پاییه و همه قشری وجود داره ولی خب چون شهر بزرگیه امکانات خوبی هم داره هزینه خونه حداقل ی خونه کوچیک توی منطقه آسیایی و متوسط در استانبول ماهی ۱۵۰۰ لیر کرایه اش هست 

اما اگه میخوای خونه بخری برای اینکه پاسپورت بگیری۲۵۰ هزار دلار باید حداقل پولی باشه که واسه خونه میدی و فقط اقامت رو به صاحب ملک و همسرش و فرزندان زیر ۱۸ سال میدن 

ولی میتونی با ۳۰۰ هزار لیر خونه بخری و اقامت معمولی بگیری 

میتونی اقامت توریستی یک ساله بگیری اگه خواستی برات توضییح میدم

میتونی اقامت اجازه کار بگیری که اینجا بهش میگن چالیشما ایزین اینم اگه خواستی توضییح میدم

فرزندم خیلی منتظرت هستم جایت خیلی خالیست جای دستان کوچکت که میز زیر تلویزیونی را کثیف کنی،چهار دست و پا راه بروی و به همه جای خانه سر بزنی و آت و آشغال کشف کنی و در دهانت بگذاری حرفهای بامزه بزنی برای من و بابایت شعرهای دست و پاشکسته بخوانی . و وقتی من کمی از تو دور شوم برایم گریه کنی و من تو را در آغوش بگیرم ...و آنوقت تو با صدای زیبایت بگویی مادرخدایا این حرفها را نمی شود به کسی گفت همه به من می خندند و حتما می گویند آرزو به دل.ولی با تو راحتم خدایا حداقل اجازه ی این را دارم که فرزندم را تجسم کنم..😔                          خدايا تو بخواهي معجزه ميشود🙏🏻 لطفا بگید آمین🙏🏻😘
کدوم شهر میخوای زندگی کنی؟بگو واست حساب کنم چقدر لازمت میشه خونه میخوای بخری؟

من خونه ۳ خوابه باید بگیرم تپ استانبول منطقه خوب متوسط ۶ نفریم من و همسر و بچه ها

مگه ایرانی ها برا واکسن هزینه دادن؟؟  بابا بزرگ و مامان بزرگ من واکسن زدن هیچ هزینه ای ندادن&n ...

عزیزم من الان زیر ۳۰ سال سن دارم ایران زدن به ۳۰ سال به پایین

فرزندم خیلی منتظرت هستم جایت خیلی خالیست جای دستان کوچکت که میز زیر تلویزیونی را کثیف کنی،چهار دست و پا راه بروی و به همه جای خانه سر بزنی و آت و آشغال کشف کنی و در دهانت بگذاری حرفهای بامزه بزنی برای من و بابایت شعرهای دست و پاشکسته بخوانی . و وقتی من کمی از تو دور شوم برایم گریه کنی و من تو را در آغوش بگیرم ...و آنوقت تو با صدای زیبایت بگویی مادرخدایا این حرفها را نمی شود به کسی گفت همه به من می خندند و حتما می گویند آرزو به دل.ولی با تو راحتم خدایا حداقل اجازه ی این را دارم که فرزندم را تجسم کنم..😔                          خدايا تو بخواهي معجزه ميشود🙏🏻 لطفا بگید آمین🙏🏻😘
همه جا فساد داره ولی در کنارش امنیت هم هست  اونجا ی ادم خراب میره جاهایی که برای اینکاره با اون ...

عزیزم 

این که اونجا یه مکان مخصوص دارن برای کثافت کاریاشون اصلا خوب نیست چون یکی که عادت کرده باشه به روابط نامشروع بعدا که یه دختر خوشگلیو تو خیابون ببینه نمیتونه جلوی خودشو بگیره و بهش تجاوز میکنه 

فساد و فحشا و تجاوز که تو ترکیه خیلی بدتر از ایرانه مخصوصا تو شهر آنتالیا

خب در درجه اول آنتالیا ی شهر توریستی هستش و موقعیت کار مخصوصا برای خارجیا خیلی کمه و چون توریستی هست ...

اقامت کاریش چطور میشه دقیقا ؟ شرمنده من وقتتون هم میگیرم ممنونم یک دنیا از کمکتون 

من همسرم ترکی یکم بلده و کارشم فنی خداکنه بتونیم بریم اونجا سرمایه جمع کنیم برای رفتن به کانادا 😭

برای کارای فنی به قول خودشون اگه اوستا کار باشن حقوق خوب میدن

نه خیلیم گرون نیست یجورایی مثل ایران می مونه 

خب پس جالبه شاید انتالیا فرق داره از دوستام پرسیدم اینو گفتم 

عزیزم یکی کارش فنی باشه و ترکی هم بلد باشه راحت میتونه اونجا کار پیدا کنه و از این طریق ویزای کار و ...

اره عزیزم