2777
2789
عنوان

زندگی در ترکیه

| مشاهده متن کامل بحث + 3922 بازدید | 129 پست
اول بگو شرایطتت چیه و کدوم شهر میخوای زندگی کنی تا برات حساب کنم و چقدر میخوای هزینه کنی ؟

من میخوام برم پاسپورت بگیرم یعنی باید خونه بگیرم استانبول یا انتالیا هر کدوم من کارم طراحی داخلیه میخواستم ببینم کار پیدا میشه خونه چقدره خردیدش و هزینه زندگی کا تعدادمون زیاد هم هست ۶ نفرین 

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿
همه جا همینجوره  شما فقد تو ایران زندگی کردین و فساد و میبینین  و از کشورای دیگه فقد ظاه ...

عزیزم ی نمونه اش اینه که ترکیه انقدر به مردمش حتی به خارجیا اهمیت میده که الان من بدون هیچ هزینه ای واکسن فایزر رو زدم

فرزندم خیلی منتظرت هستم جایت خیلی خالیست جای دستان کوچکت که میز زیر تلویزیونی را کثیف کنی،چهار دست و پا راه بروی و به همه جای خانه سر بزنی و آت و آشغال کشف کنی و در دهانت بگذاری حرفهای بامزه بزنی برای من و بابایت شعرهای دست و پاشکسته بخوانی . و وقتی من کمی از تو دور شوم برایم گریه کنی و من تو را در آغوش بگیرم ...و آنوقت تو با صدای زیبایت بگویی مادرخدایا این حرفها را نمی شود به کسی گفت همه به من می خندند و حتما می گویند آرزو به دل.ولی با تو راحتم خدایا حداقل اجازه ی این را دارم که فرزندم را تجسم کنم..😔                          خدايا تو بخواهي معجزه ميشود🙏🏻 لطفا بگید آمین🙏🏻😘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی ها از این کار ها میکنن همین دوست من بعدش میره کانادا 

من همسرم ترکی یکم بلده و کارشم فنی خداکنه بتونیم بریم اونجا سرمایه جمع کنیم برای رفتن به کانادا 😭

میدونی کجاش خنده داره؟ این که تو فکر میکنی من خودمو درگیر یه بحث احمقانه میکنم درحالی که حتی نمیدونم طرف مقابلم توی دنیای واقعی چند سالشه و چقدر سواد داره 😂 ولی من فقط حرفم و میزنم و میرم اگر هزار بارم ریپلای کنی نگاه نمیکنم🤭 اینترنت جامعه را به فساد نکشیده ، این فساد شماست که اینترنت آن را به تصویر کشیده
همه جا همینجوره  شما فقد تو ایران زندگی کردین و فساد و میبینین  و از کشورای دیگه فقد ظاه ...

من نمیگم نیستش اما ۱۰۰٪ هر چی باشه خیلی کمتره و خوبیش به بدیش میچربه 

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿
من همسرم ترکی یکم بلده و کارشم فنی خداکنه بتونیم بریم اونجا سرمایه جمع کنیم برای رفتن به کانادا 😭

الان به شما جواب میدم عزیزم 

فرزندم خیلی منتظرت هستم جایت خیلی خالیست جای دستان کوچکت که میز زیر تلویزیونی را کثیف کنی،چهار دست و پا راه بروی و به همه جای خانه سر بزنی و آت و آشغال کشف کنی و در دهانت بگذاری حرفهای بامزه بزنی برای من و بابایت شعرهای دست و پاشکسته بخوانی . و وقتی من کمی از تو دور شوم برایم گریه کنی و من تو را در آغوش بگیرم ...و آنوقت تو با صدای زیبایت بگویی مادرخدایا این حرفها را نمی شود به کسی گفت همه به من می خندند و حتما می گویند آرزو به دل.ولی با تو راحتم خدایا حداقل اجازه ی این را دارم که فرزندم را تجسم کنم..😔                          خدايا تو بخواهي معجزه ميشود🙏🏻 لطفا بگید آمین🙏🏻😘

انشاالله عزیزم هر چی خیره 

همه جا فساد داره ولی در کنارش امنیت هم هست  اونجا ی ادم خراب میره جاهایی که برای اینکاره با اون ادما کار خودشو میکنه یا اگه به دختر یا زنی تعرض بشه خیلی راحت شکایت میکنن ولی تو ایران اگه یکی به زنی تجاوز کنه باید۲تا مرد بیان شهادت بدن که دیدن تجاوز رو یا اینکه اینجا ادم خراب و ادم خوبو نمیتونی تشخیص بدی 

و اینکه من همسرم جون میکنه ولی انقدرررر همه چی گرونه به هیچی نمیرسیم اونجا حداقل با دو شیفت کار میتونی زندگی رو به بالایی داشته باشی

بیا گره بزنیم رشته امیدمان را به انگشت سبابه خدا؛ او هیچگاه ما را میان حادثه رها نمی‌کند❤️ پسرم باراد دنیای مامانشه ☺️👶🏻
عزیزم ی نمونه اش اینه که ترکیه انقدر به مردمش حتی به خارجیا اهمیت میده که الان من بدون هیچ هزینه ای ...

مگه ایرانی ها برا واکسن هزینه دادن؟؟ 

بابا بزرگ و مامان بزرگ من واکسن زدن هیچ هزینه ای ندادن 

اول بگو شرایطتت چیه و کدوم شهر میخوای زندگی کنی تا برات حساب کنم و چقدر میخوای هزینه کنی ؟

عزیزم یکی کارش فنی باشه و ترکی هم بلد باشه راحت میتونه اونجا کار پیدا کنه و از این طریق ویزای کار و اقامت بگیره؟

میدونی کجاش خنده داره؟ این که تو فکر میکنی من خودمو درگیر یه بحث احمقانه میکنم درحالی که حتی نمیدونم طرف مقابلم توی دنیای واقعی چند سالشه و چقدر سواد داره 😂 ولی من فقط حرفم و میزنم و میرم اگر هزار بارم ریپلای کنی نگاه نمیکنم🤭 اینترنت جامعه را به فساد نکشیده ، این فساد شماست که اینترنت آن را به تصویر کشیده
الان به شما جواب میدم عزیزم 

مرسی مهربون 😘♥️

مگه ایرانی ها برا واکسن هزینه دادن؟؟  بابا بزرگ و مامان بزرگ من واکسن زدن هیچ هزینه ای ندادن&n ...

عزیزم مگه ندیدی ۲۰۰ تومن برای برکت میخوان بگیرن ؟! 

مگه ایرانی ها برا واکسن هزینه دادن؟؟  بابا بزرگ و مامان بزرگ من واکسن زدن هیچ هزینه ای ندادن&n ...

عزیزم حتی دو درصد مردم هم واکسینه نشدن 

بنظرت میشه مقایسه کرد؟

استانبولید ؟ هزینه ها چطوریه ؟ اجاره اید یا خریدید 

من خریدم   استانبول هستم ولی تابستونا ایرانم هزینه اگه منظورت خورد و خوراکه تو گوگل لیست کاملش هست نگاه کن ولی مثلا گوشت قیمتش حدود TL80 میشه 

ایشالا ک موفق باشین  ولی اگه کشورای خارجه مث مردم ایران وطن فروش بودن داغون تر از ایران بودن ...

میسازن چون کشورشون‌هم‌بهشون میرسه و هواشون رو داره مه مثل اینجا که هوات رو نداره که هیچ میزنه تو سرت