2777
2789
عنوان

prp تخمدان

| مشاهده متن کامل بحث + 7313 بازدید | 40 پست
خدا رو شکررر. خیلییی تبریک میگم عزیزم. ان شاالله به سلامتی بدنیا بیاد نی نیت💚من مجردم و بهم گفتن یا ...

قربونت برم عزیزدلم. مرسی مهربون.

آره اثر داره، البته برای من دو ماه اول اثر بد داشت، چون ذخیره ام کمتر شد. ولی fsh رو از ۱۰ به ۵ آورد. 

در کل خواستی پی ار پی تخمدان انجام بدی، از راه واژن انجام میدن و بیهوش میکنن، ولی از یائسگی زودرس جلو گیری میکنه. البته خیلی چیز باحالی نیست، یعنی منظورم اینه که اثر فوق العاده ای نداره، ولی از هیچی بهتره.

درباره اصلاح سبک چیزی میدونی عزیزم؟ احتمالا میدونی 

قربونت برم عزیزدلم. مرسی مهربون.آره اثر داره، البته برای من دو ماه اول اثر بد داشت، چون ذخیره ام کمت ...

مرسی از راهنماییت عزیزم. آره گلم خودم یه کارایی کردم در مورد اصلاح سبک ولی از یکی از ماماهای فلورا تاجیک هم وقت گرفتم ببینم اون چی میگه.

همین الانشم fsh من یکماه ۳۸ و ماه بعد استروژن میرسه یه سقف و fsh میشه ۵ و باز بهمین ترتیب. حتی amh هم خودبخود با بالا رفتن fsh میره بالا. بخاطر همین نمیدونم ازین که یه درمانی fsh رو کاهش می‌ده میشه فهمید موثر بوده یا نه. برای شما خدا رو شکر تاثیرش بارداری بوده ولی در کل نمیدونم چطور میشه ارزیابی کرد.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام گلم. پی آرپی تخمدان انجام دادم ولی پریودم بهم ریخت. بلافاصله بعدش اصلاح سبک فلورا رو شروع کردم، ...

سلام گلم خوبی چه موردهایی رعایت میکردی چکارا کردی میشه کمکمون کنی ماهم مادر بشیم منم ماه پیش prp کردم

آزاده باشید

سلام گلم خوبی چه موردهایی رعایت میکردی چکارا کردی میشه کمکمون کنی ماهم مادر بشیم منم ماه پیش prp کرد ...

بعد از پی آر پی تخمدان، خواب شب رو تنظیم کردم، یعنی هر شب ساعت ۱۰ میخوابیدم. بدون استثنا.در ضمن خواب روز ممنوعه.

بعد، حفظ آرامش و فکر نکردن به عوامل نگران کننده یا منفی: مثل غصه خوردن درباره حاملگی و حرف مردم. باید بیخیال باشی و از آدمها و جمع منفی کاملا دور باشی.

این دو تا مورد از همه مهمترن عزیزم.

بعد ورزش های آروم مثل یوگا یا پیاده روی در حد چهل دقیقه یا یکساعت هر روز. ورزش سنگین مثل بدنسازی، تیاریکس، و ... که انرژی بر هست، ممنوعه.

از لحاظ تغذیه مصرف گوشت گاو و گوساله بخاطر التهاب زا بودن در بدن، ممنوعه. گوشت مرغ و گوسفند و ماهی خوبه.

اگر تنبلی تخمدان نداری و فقط ذخیره پایینی، میتونی هفته ای دوبار لبنیات مصرف کنی.  

مصرف جوانه تازه گندم و جوانه ماش و سالاد ، هر روز باید باشه.

مصرف تخم مرغ هر روز یک عدد.

مصرف حبوبات بصورت خوراک یا خورشت یا آبگوشت. 

حذف قند و شکر و استفاده از عسل یا شیره انگور در حد اعتدال.

مصرف میوه بعنوان میان وعده مثلا صبح و عصر.

مصرف بادام درختی پوست کنده هر روز‌ در حد ۱۰ تا ۱۵ تا. حتما پوست کنده باید باشه.

انجام رقص و انجام کار هنری هم خیلی خوبه. باعث آرامش دل و حواس پرتی از موضوع ناباروری میشه. من خطاطی میکردم. بعضیا نقاشی میکنن یا بافتنی مثلا یا کوبلن دوزی و کارهای شمع سازی هم دیدم.

سه تا از این موارد خیلی مهمه:

تنظیم خواب

حذف استرس

مصرف جوانه ها

بعدش 

تحرک و تغذیه است

بعد از پی آر پی تخمدان، خواب شب رو تنظیم کردم، یعنی هر شب ساعت ۱۰ میخوابیدم. بدون استثنا.در ضمن خواب ...

خیلی خیلی ممنونم عزیزم ایشالا کوچولوت بسلامتی و راحتی بیاد بغلت🌹🤍 برای منم دعاکن خیلی ناامیدم

آزاده باشید

خیلی خیلی ممنونم عزیزم ایشالا کوچولوت بسلامتی و راحتی بیاد بغلت🌹🤍 برای منم دعاکن خیلی ناامیدم

خواهش عزیزم. مرسی از دعاهات. در ضمن چند تا از تاپیک هاتو خوندم متوجه شدم ۲۲ سالته. پس توکلت بخدا باشه و خیلی زمان و فرصت پیش رو داری و نباید اصلا نا امید و نگران باشی. من الان ۳۸ سالمه و با ذخیره ۰.۱ باردار شدم چون هم دیر ازدواج کردم هم بالای ۳۵ سال قدرت باروری بشدت میاد پایین. کلی دعات کردم ان شاالله خدای مهربون به زندگیت  بچه های سالم و صالح میده. 🌹⚘️🌺

خواهش عزیزم. مرسی از دعاهات. در ضمن چند تا از تاپیک هاتو خوندم متوجه شدم ۲۲ سالته. پس توکلت بخدا باش ...

الان ۲۵ ام و ۶ساله باردار نشدم یبارم ای وی اف منفی دارم

به دعات نیاز دارم شدید

ممنونم عزیزم

آزاده باشید

الان ۲۵ ام و ۶ساله باردار نشدم یبارم ای وی اف منفی دارمبه دعات نیاز دارم شدیدممنونم عزیزم

سلام عزیزم خوبی.کاری کردی واسع ذخیره تخمدانت؟ منم ۲۶ سالمه ذخیرم کمه. الان تو مراحل تخمک کشی هستم ک آی وی اف کنم. چون شوهرمم اسپرم ضعیفه. پی آر پی انجام دادی؟

سلام عزیزم خوبی.کاری کردی واسع ذخیره تخمدانت؟ منم ۲۶ سالمه ذخیرم کمه. الان تو مراحل تخمک کشی هستم ک ...

من آره پی ار پی کردم دکترم دارو داده تا ای وی اف کنم منم همسرم ضعیفه ولی وضع پریود خودم بهتر شده تا یکی دوماه دیگ ک‌تخمک‌کشی کنم سعی دارم اصلاح سبکم بکنم

چند تا فولیکول داشتی؟

آزاده باشید

خواهش عزیزم. مرسی از دعاهات. در ضمن چند تا از تاپیک هاتو خوندم متوجه شدم ۲۲ سالته. پس توکلت بخدا باش ...

سلام من ۳۴ سالمه

منم amh ام خیلی پایینه۰/۱۸ با fsh11

دکتر گفته پی ار پی

اگه نشد تخمک اهدایی

خیییلی نگرانم

میشه راهنماییم کنی؟

سلام من ۳۴ سالمهمنم amh ام خیلی پایینه۰/۱۸ با fsh11دکتر گفته پی ار پیاگه نشد تخمک اهداییخیییلی نگران ...

سلام جگر جان. توی کامنتهای بالا نوشتم برای خانومهای دیگه... منم دقیقا شرایطم مثل شما بود و علاوه بر اون سنم ۳۷ سال بود و میگن بارداری سختتره... ولی با رعایت مواردی که اون بالا گفتم، و پی آر پی تخمدان، حامله شدم بطور طبیعی... وگرنه منم باید اهدایی پیدا میکردم...