2777
2789
عنوان

prp تخمدان

| مشاهده متن کامل بحث + 7312 بازدید | 40 پست

سلام خانم ، ببخشید میتونم بدونم شما کجا و پیش چه دکتری پی ار پی انجام دادید؟ راضی بودید، شرایتون چطوری بود که پی ار پی کردین، من ۳۴ سالمه باذخیره ۰/۱ و lh وfsh بالا ،گفتن یائسگی زودرس دارم خودم بدونه دارو پریود نمیشم ... میخوام بدونم میشه منم پی ار پی کنم؟

سلام خانم ، ببخشید میتونم بدونم شما کجا و پیش چه دکتری پی ار پی انجام دادید؟ راضی بودید، شرایتون چطو ...

سلام

منم مثل شما هستم عزیزم ذخیره ۰.۱ و fsh ۲۰ دکتر گفت حتی ivf هم رو من جواب نمیده چون ذخیره ام خیلی کمه

فردا هم وقت prp دارم بیمارستان عرفان امیدوارم نتیجه بخش باشه

در ضمن اصلاح سبک هم از امروز شروع کردم در کنار کارای دیگه 

ولی امیدوارم و هنوز نا امید نشدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلاممنم مثل شما هستم عزیزم ذخیره ۰.۱ و fsh ۲۰ دکتر گفت حتی ivf هم رو من جواب نمیده چون ذخیره ام خیلی ...

وای خیر ببینی الهی به حق امام جواد دردونه امام رضا اثر بخش باشه و خودتون طعم شیرین بارداری را بچشید ، خیلیییی ازتون ممنونم که بهم دلگرمی دادید ، خیلی براتون دعا میکنم الهی که به خوبی انجام بشه و نتیجش معجزه آسا عاااااالی بشه... 

سلاممنم مثل شما هستم عزیزم ذخیره ۰.۱ و fsh ۲۰ دکتر گفت حتی ivf هم رو من جواب نمیده چون ذخیره ام خیلی ...

سلام عزیزم خوبین؟امروز دکتر به من گفته prp  و لاپاراسکوپی کن.ذخیره م ۰.۱۷ خیلی کمه.البته دکتر گفت باید سونو بشی چون ممکنه با ذخیره ی کم فولیکول خوب داشته باشی

شما prp. انجام دادین؟اثری داشت؟

سلام عزیزم خوبین؟امروز دکتر به من گفته prp و لاپاراسکوپی کن.ذخیره م ۰.۱۷ خیلی کمه.البته دکتر گفت با ...

سلام راستش prp ممکنه ۳۰ درصد جواب بده رو بعضی از خانم ها، منهنوز نرفتم برای آی وی اف دوماه دیگه میرم کلا ذخیره عدد ثابتی نداره من خیلیارو دیدم کم بودن بعد زیاد شده