2777
2789
عنوان

prp تخمدان

7311 بازدید | 40 پست

خانم های عزیز کسی بوده prp انجام داده باشه؟ من تقریبا 6 ماه پریود نمیشم مگر با دارو تشخیص یاِئسگی زودرس دادن من عمل PRPتخمدان اردیبهشت ماه انجام دادم پیش دکتر طرازی خرداد ماه بدون دارو پریود شدم ولی این ماه امروز تاریخش بوده ولی نشدم کسی تجربه ای داره ؟

خدا بهترین ها را قسمتم میکنه
ببخشید تنبلی هم باعث یائسگی زودرس میشه؟ من کلا بی قرص پریود نمیشم

نمیدونم عزیزم ولی مهمترین پارامترش ارثیه که من مامانم زود یائسه شده 

ولی جالب اینجاست من تا شهریور پارسال تمام پارامترهام اکی بود دکتر میگفت اصلا الان یائسه نمیشه یک دفعه آذر ماه تمام آزمایشات نشون میداد یائسه شدم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی متاسفانه بله  شما اقدامی کردید که مثمر ثمر باشه

پی ار پی فقط انجام دادم که فعلا انگار جواب نداده!شما دارو میخورید پریود میشد؟

نمیدونم عزیزم ولی مهمترین پارامترش ارثیه که من مامانم زود یائسه شده  ولی جالب اینجاست من تا شه ...

سلام عزیزم ببخشید شما کجا انجام دادید پی ار پی؟ تهران میشناسید جایی انجام بدن؟

سلام. میدونم این پست مربوط به خیلی وقت پیشه. من من یک ماه قبل prp تخمدان انجام دادم. قبلش ازم آزمایش ۰.۴=amh  و ۸=fsh گرفتن. که در اولین روز بعد از پاک شدنم بود.  

گفتن دو ماه بعد از عمل باید برم دکتر. فردا باید برم. فعلا تنها اثری که از prp دیدم، بهبود علائم پریودیم بوده. کاهش درد کمر و شکم، کاهش حالت افسردگی قبل قاعدگی. و البته تاخیر  در قاعدگی و عقب افتادنش در حد یکی دو روز.

حالا فردا اگر ازم آزمایش گرفتن، میام اینجا میگم. شاید به درد کسی بخوره.

سلام. میدونم این پست مربوط به خیلی وقت پیشه. من من یک ماه قبل prp تخمدان انجام دادم. قبلش ازم آزمایش ...

عزیزم شما از نتیجه پی آر پی تخمدان راصی بودین؟ میشه ما رو مطلع کنین 🥺🥹

عزیزم شما از نتیجه پی آر پی تخمدان راصی بودین؟ میشه ما رو مطلع کنین 🥺🥹

سلام گلم. پی آرپی تخمدان انجام دادم ولی پریودم بهم ریخت. بلافاصله بعدش اصلاح سبک فلورا رو شروع کردم، بعد از سه ماه طبیعی باردار شدم. 

بنظر من این دو تا عامل در کنار هم اثر بخش بودن و من الان حامله ام عزیزم

سلام گلم. پی آرپی تخمدان انجام دادم ولی پریودم بهم ریخت. بلافاصله بعدش اصلاح سبک فلورا رو شروع کردم، ...

خدا رو شکررر. خیلییی تبریک میگم عزیزم. ان شاالله به سلامتی بدنیا بیاد نی نیت💚

من مجردم و بهم گفتن یائسگی زودرس دارم fsh نوسان داره. دنبال اینم که سلامت تخمدانهامو برگردونم هم برای سلامت خودم و هم اگر خدا خواست و ازدواج کردم برای نی نی. نمیدونم پی ار پی برای من موثره یا نه. از کسانی که تو اون مرکز بودن چیزی در این مورد نشنیدین؟