2777
2789
عنوان

خانمهای تحصیل کرده تشریف بیارید

171 بازدید | 15 پست

سلام و صبح همگی عالی میخواستم بدونم هردرس داشنگاه ترجیحا پیام نور چند واحده؟

و اینکه امتحانات هر چند وقته؟

حسینِ من….. بیا و این دل شکسته را بخر… حسینِ من…. مسافر جامانده را با خود ببر…. السلامُ علیک یا ابا عبْدالله

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از تکواحدی داره تا ۴ واحدی 

مرسی عزیزم امتحانتش کی برگذار میشه؟ دی و خرداد درسته

حسینِ من….. بیا و این دل شکسته را بخر… حسینِ من…. مسافر جامانده را با خود ببر…. السلامُ علیک یا ابا عبْدالله
پیام نور رو نمیدوم ولی برای ما تخصصی ها دو واحد،عمومی هم یک واحد

ممنونم وقت گذاشتی  

زمان ما پیام نور امتحاناش کشوری بود الان نمیدونم یدفعه میدی تو یکروز دو تا امتحان داری بعضی وقتا هم ...

زمان شما کی بود؟

آره مثل همه دانشگاهها از دی تا بهمن ممکن بود طول بکشه ..از خرداد تا تیر هم ممکنه باشه ..

پس در سال دوبار امتحانات برگذار میشه؟

حدود ده سال پیش💚

اتفاقا سال 89من اون موقع ثبت نام کرده بودم که متاسفانه نخوندم الان دوباره تصمیم گرفتم برم و شروع کنم

اتفاقا سال 89من اون موقع ثبت نام کرده بودم که متاسفانه نخوندم الان دوباره تصمیم گرفتم برم و شر ...

واسه دروس تخصصی کلاس حضوری چقدردارن

دوستان ریپ بزنید پست هامو چون من دوست دارم یکی نظرشو درموردپست هام بذاره