2789
منم صبا پا میشم کوفتم خیلی خیلییییی  انروزم دیدم پام کبوده 😐

یا امام زده بیژن رو تن من جای چنگ هست بعد الان چند ماهه جای چنده مونده  نمیره  هرکی میبینه فکر میکنه الان چنگ انداخته شده

برید خدا رو شکر کنید برا شما کبود حتما باهاتون معاشقه داشته

برا من فکر کنم باهام دعوا داریم اون منو چنگ میندازه  

ازتون خواهش میکنم دعا کنید امسال کنکور رشته مورد علاقم قبول بشم خانومای که حامله هستین تو رو خدا برا منم دعا کنید دعا های شما زود میگیره 🥺خانوما اگه کسی زیارتی رفت برا منم دعا کنه التماس دعا
ببین اینایی ک میگم احساس میکنی یانه ازصدای اذان استرس میگیری یادوستنداری طولانی توحموم میمونی ازت ...

کسی اینارو داشتع باشه ،چیه نتیجش؟

تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔   قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کسی اینارو داشتع باشه ،چیه نتیجش؟

جن عاشقت شده

ازتون خواهش میکنم دعا کنید امسال کنکور رشته مورد علاقم قبول بشم خانومای که حامله هستین تو رو خدا برا منم دعا کنید دعا های شما زود میگیره 🥺خانوما اگه کسی زیارتی رفت برا منم دعا کنه التماس دعا
یا امام زده بیژن رو تن من جای چنگ هست بعد الان چند ماهه جای چنده مونده  نمیره  هرکی میبینه ...

فقطططط طلاق🤣🤣🤣

تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔   قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده
دعا شده یااینکه جن توجلدشه البته به احتمال

وای من ۹۰ درصدش رو که گفتی داشتم.

آخه کدوم اسکلی واسه من دعا کرد

فقطططط طلاق🤣🤣🤣

اره بابا  فقط نمیدونم بریم کجا از هم جدا شیم

یعنی داشتی تو؟

ن

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
جن عاشقت شده

عاقا نگو من ۹۰ درصد از چیزایی که گفت رو دارم😰

بختو میبندن ی جنو اجیر میکنن بیاد عاشقت بشه نزاره ازدواج کنی

یه شریعه هست که گوش کنی بد نیست.هر روزم باید گوش کنی.1 ساعت و خورده ای وقت میبره.من دارم بخوای بهت میدم.

تا تو هستی چیزی برایم مهم نیست...