2789
اره بابا  فقط نمیدونم بریم کجا از هم جدا شیم

پیش مینو 😅🤣

تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔   قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده
وای من ۹۰ درصدش رو که گفتی داشتم. آخه کدوم اسکلی واسه من دعا کرد

من ۱۴سالم بود ازرو ناآگاهی جن احضارکردم البته هیچی ندیدم همینطوری مراحلشوانجام دادم ولی ازاون روز به بد تادوسال پیش درگیرش بودم یه پیرزن توخواب وبیداری اذیتم میکرد۴بارسقط کردم دقیقن دوروزقبل سقط به خوابم میومدواذیتم میکردمیدونستم دیگه سقط میشه

بار۵یه دعانویس خداخیرش بده برام دعانوشت خداروصدمرتبه شکر دیگه ندیدمش

من حتی توبیداریم میدیدمش صدای نفسش بعضی وقتا درگوشم بود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چیبود پس؟

نمیدونم.دیگع نپرسیدم

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
من ۱۴سالم بود ازرو ناآگاهی جن احضارکردم البته هیچی ندیدم همینطوری مراحلشوانجام دادم ولی ازاون روز به ...

برگامممممممممممممممم😱😱😱🥺🥺😟🥺🥺🥺

تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔   قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده

میگم بچه ها من همش خواب جن میبینم مدام یعنی بطور هفتگی جندبار

همش هم قران میخونم اونا میترسن حمله میکنن میخوان اسیب بزنن و نمیتونن 

نکنه منم دارم  تاپیکم زدم دربارش

که عشق از پرده عصمت برون آرد زلیخا را..
یا امام زده بیژن رو تن من جای چنگ هست بعد الان چند ماهه جای چنده مونده  نمیره  هرکی میبینه ...

😅😅😅واعیییی 

ن بابا الکیه بابا دعا نویسا دروغ میگن 

به خدا پناهدببری هیچی نمیشه 

ببین اینایی ک میگم احساس میکنی یانه ازصدای اذان استرس میگیری یادوستنداری طولانی توحموم میمونی ازت ...

ن صدای اذانو دوس دارم من

طولانی تو حموم میمونم

از تنهاییم خیلی خوشم میاد

صدای خاصی ام تاحالا نشنیدم

صبحا ام ب شدت خسته م اما جای کبودی نیست من چی؟😐

ببین اینایی ک میگم احساس میکنی یانه ازصدای اذان استرس میگیری یادوستنداری طولانی توحموم میمونی ازت ...

ن ندارم اتفاقا صدای اذانو دوس دارم تنهاییم زیاد ن بعضی اوقات دوس دارم تنها باشم فقد عصبی شدمو و ازدواجم ب مشگل خورده