2777
2789

الکییییی .

بدنت کبود میشه؟

اتفاقی افتاده؟

فک نکنم بابا.مگه الکیه

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

باید جالب باشه..

ما ک از انسانای عاشق خیری ندیدیم😐تجربه ای متفاوت🚶‍♀️

parisa_azeri_qizسابق🙃   گویی تمام دارو و ندارت را درون قایقی بگذاری و گرفتار طوفان شده و بعد از واژگونی و ویرانی..در دل بی کران دریا روی تخته چوبی فقط زنده ماندن را برده باشی..🙃
ن بدنم کبود نمیشه نمیدونم شایدم شده ولی اون علائمی ک گف بیشتریشو داشتم

یکیش که این حتمی هست همین کبودیه.

من میدیدمشون.یه شیخ گفتیم.گفت باید بیام ببینمشون،اونم توانایی دیدنشونو داشت،چشم سوم و اینا...

بعد.اومد خونمون.دیگه گفت بدنت کبود نمیشه گفتم نه.،دعا داد بهم دیگه خوب شدم.

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
یکیش که این حتمی هست همین کبودیه. من میدیدمشون.یه شیخ گفتیم.گفت باید بیام ببینمشون،اونم توانایی دید ...

جدی بدنت کبود میشد؟اخه من کبودی ندیدم اون شیخ کی بود نمیشه شماره تلفنی ادرسی چیزی بدی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز