2821
2789

من مامان دوستم همینجوری بود سر ی موضوعی رفت پیش دعا نویس گف ی جن عاشقت شده وقتی عاشقت بشن بختتو میبندن من موندم تو چجوری ازدواج گری 

باید بری پیش دعا نویس خوب میشی 

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸

اسی علائم و ویژگی هاش چیا بودن که گفتی بیشترشون رو داشتی؟

تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔   قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جن عاشق یعنی چی یعنی یه جن عاشقت شده ؟

سرکار باز کردم یعنی چی  میخواستی کتاب بخونی؟

ازتون خواهش میکنم دعا کنید امسال کنکور رشته مورد علاقم قبول بشم خانومای که حامله هستین تو رو خدا برا منم دعا کنید دعا های شما زود میگیره 🥺خانوما اگه کسی زیارتی رفت برا منم دعا کنه التماس دعا

منم قبلا یکی گفت بهم یه جنی بهت نظر داره

تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔   قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده
جدی بدنت کبود میشد؟اخه من کبودی ندیدم اون شیخ کی بود نمیشه شماره تلفنی ادرسی چیزی بدی

نه میگم نمیشد.پرسید میشه؟گفتم نه.

گفت خوبه پس.

نه عزیزم جواب نمیده .

فکنم مشهده یا قم.نمیدونم.از وقتی کرونا اومده نیومدن دیگه شهرمون.خبر ندارم ازش.تلفنم ج نمیده

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
اسی علائم و ویژگی هاش چیا بودن که گفتی بیشترشون رو داشتی؟

مثلا گف شبا دیر میخوابی خوابت بهم ریختس شبا کابوس میبینی صبا ک بیدار میشی بدنت کوفتس خسته ای خواستگاریا بهم میخوره یا جدی نمیشه

بختو میبندن ی جنو اجیر میکنن بیاد عاشقت بشه نزاره ازدواج کنی

یا خواجه نصیر الدین صورتی      

ازتون خواهش میکنم دعا کنید امسال کنکور رشته مورد علاقم قبول بشم خانومای که حامله هستین تو رو خدا برا منم دعا کنید دعا های شما زود میگیره 🥺خانوما اگه کسی زیارتی رفت برا منم دعا کنه التماس دعا
عزیزم این شیخ کیه، شماره تماس داره؟ منم همین مشکلو دارم

ندارم عزیزم.جواب هم نمیده تلفن.

قبلا میومد شهرمون الان نمیاد دیگه

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
اخه دعا نویس خوب سراغ ندارم 

علائمت چیه بگو لطفا

بعد اینک کلا خاستگارم نداشتی؟

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀

خب علائم خاصی داره...مثلا توخواب و بیداری ی نفروببینه یعنی خواب باشی به شکل ی مرد یا ی آشناببینیش.جاهایی ازبدنت کبودشده باشه.توبدنت احساس کوفتگی و خستگی شدیدداشته باشی ازبقیه مردهادوری کنی ممکنه عصبی بشی خلوت وتنهایی روبیشتردوست داشته باشی

2824
2823
2791
2779
2792