2789
نمیدونمم ولی گف عاشق بدنتههه وای ترسیدمم

احتمالا چون صبحا هم بدنت کوفتس تو خواب با هات از اون کارا میکنه  

ازتون خواهش میکنم دعا کنید امسال کنکور رشته مورد علاقم قبول بشم خانومای که حامله هستین تو رو خدا برا منم دعا کنید دعا های شما زود میگیره 🥺خانوما اگه کسی زیارتی رفت برا منم دعا کنه التماس دعا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چندسال پیش توی یه گروه تلگرامی یه آقایی سرکتاب میگرفت،من پیشش گرفتم هزینشم ولا زیاد نبود فککنم ۵ تومن، گفت یه دعا باید انجام بدی چون وارد هر رابطه ای با هرکسی بشی بهم میخوره، دیگ نمیدونم منظورش این بود جن عاشقمه یا نه

ولی جدای از اون دفعه ،یه بار دیگ یکی بهم گف یه جن بهت نظر داره 

تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔   قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده
جن عاشق یعنی چی یعنی یه جن عاشقت شده ؟ سرکار باز کردم یعنی چی  میخواستی کتاب بخونی؟

یعنی ازجن هاعاشقت میشن ک اون هاهم مثل ماخوب و بدشودارن از مذهب های مختلف

سرکتاب هم بعضی کتابهای دعانویسی هست ک بااسم خودت و مادرت ی اطلاعاتی بهت میدن تقریبامثل فال

اییی نههه🥺🤣

والا خو دلیلش فقط همین میتونه باشه  

میخوای بیام شوهر جنی تو اغفال کنم؟  

ازتون خواهش میکنم دعا کنید امسال کنکور رشته مورد علاقم قبول بشم خانومای که حامله هستین تو رو خدا برا منم دعا کنید دعا های شما زود میگیره 🥺خانوما اگه کسی زیارتی رفت برا منم دعا کنه التماس دعا
اره ب منم گف

شانس منو تویه

مردم رونالدو عاشقشون میشه ،ما یه جن 

تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔   قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده
ن چیزی نمیبینم ولی اره عصبی شدم

با ی دعانویس خوب مشورت کن

البته همه ی دعانویس هاهم راستشونمیگن بعضی هابخاطرپول میگن ک توخونتون جن هست نمیدونم جن عاشق داری

من ی مدت انگار ک دیونه شده بودم رفتم پیش ی دعانویس اینوگفت ی دعاهم دادخوب شدم

ن چیزی نمیبینم ولی اره عصبی شدم

ببین اینایی ک میگم احساس میکنی یانه

ازصدای اذان استرس میگیری یادوستنداری

طولانی توحموم میمونی

ازتنهایی خوشت میاد

بعضی وقتا احساس میکنی کسی صدات میزنه

یااینکه به خودارضایی عادت کردی؟

خب علائم خاصی داره...مثلا توخواب و بیداری ی نفروببینه یعنی خواب باشی به شکل ی مرد یا ی آشناببینیش.جا ...

وووی خدا دور کنه  بابا دوتا بسم الله بگین یه قران بزارین زیر سرتون دوتا ایت الکرسی بخونین 

که عشق از پرده عصمت برون آرد زلیخا را..