2777
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست
😭😭😭😭😭😭😭😭بابا من بلد نیستم عکس پروفایلمو عوض کنم بلد نیستم تایپیکم زخیره کنم😭😭😭😭🙏🏻همه ر ...

ای جانم الهی عزیزم،فرشته جون توتاپیکش توضیح داده عزیزم،بزاربپرسم صفحه چنده

🌈  اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️
✨امشب عقربه‌هایِ دلِ دنیا سمتِ مشبک هایِ پنجره فولادِ تو می‌چرخد ... برای ما بهشت دیده‌ها : جهنم آ ...

به به الحمدالله چه پست زیبایی ارسال شد 

همگی صلوات محضر پدر عزیزمون بفرستید؛

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

به به الحمدالله چه پست زیبایی ارسال شد  همگی صلوات محضر پدر عزیزمون بفرستید؛ اللهم صل علی محم ...

خیلی دلتنگ امام رضام 😔

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
به به الحمدالله چه پست زیبایی ارسال شد  همگی صلوات محضر پدر عزیزمون بفرستید؛ اللهم صل علی محم ...

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

خیلی دلتنگ امام رضام 😔

به به عموی عزیزمون هم دلتنگ شماست حتما 

تسبیحات مادر هدیه کنید بهشون 

سفر مشهد درانتظارتون هستش

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
لا اله الا الله  اینجا اگر مادرتون بهتون گفت همکاری کنید بگید چشم  حق فرزندی رو اداکنید ...

ی لحظه احساساتی شدم کلی گریستم بیاد قدیما

میدونم دیگه نمیاد پیاما رو هم‌ نمیخونه!

خیلی دلم نازکه  !

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
ممنون سادات خانم، ان شا الله از همه قبول باشه. ممنون میشم برا حال دلم دعا کنید.🙏

نگران نباش عزیزم قبلا هم گفتیم خدمتتون🌼🌹

به به عموی عزیزمون هم دلتنگ شماست حتما  تسبیحات مادر هدیه کنید بهشون  سفر مشهد درانتظارت ...

چشم. انشاالله.  ی موقعیت پیش اومد ولی نشد تنهابرم بدون همسرم سخت بود 

انشاالله قسمتم بشه ی باردیگه زیارت

ی لحظه احساساتی شدم کلی گریستم بیاد قدیما   میدونم دیگه نمیاد پیاما رو هم‌ نمیخونه! خیلی دلم ...

ای جان ،تومنی یامن توام عزیزم 

اشک مون دم مشک مونه که،میان میخونن خواهرجونم

🌈  اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️
ی لحظه احساساتی شدم کلی گریستم بیاد قدیما   میدونم دیگه نمیاد پیاما رو هم‌ نمیخونه! خیلی دلم ...

انشاالله میاد  

الله اکبر📿

ممنونم سادات جان دیگه از سن من گذشته چیزی رو از کسی به دل بگیرم  انشاءالله هممون بتونیم به هر نحوی رضایت مولامون رو به خودمون جلب کنیم من کلا فقط تو این تاپیک و با اعضای اینجا اینقدر راحتم و خوشحالم که اینجام شما رو هم  خیلی دوستون دارم سعی میکنم کمتر مزاحم بشم و بیشتر یاد بگیرم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
میبینی چقد باهوشم؟؟😃😃 خودم متوجه شدم !! چشم حتما

اره واقعا ماشالله🙌🌹

💮بیایین بهتون کار خیر یاد بدم💮روی جمله داخل گُل کلیک کن   📣دوست عزیزم📣توی تاپیک کار خیر که رفتی 🌟لطفا تاپیکای بعدیشم بخون و بین دوستات به اشتراک بذار تا توی ثوابش شریک باشی خدایا مارا از خواری نفس نجات بده 💚تاپیک صلوات برای ظهور وسلامتی حضرت مهدی عج💚 💫اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم💫
فرشته جونم ،صفحه چند تاپیکت بود توضیحاتت خواهری؟@عطرنرجس۱۴۰۰

صفحه ۵۷ عزیزم‌

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
ای جان ،تومنی یامن توام عزیزم  اشک مون دم مشک مونه که،میان میخونن خواهرجونم

اره خییلی دلم‌نازکه خییلی 😊