2777
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست
☺️☺️😁شیطون بلای ساداتم🤭

لا اله الا الله 📿

تنبیه ۳صلوات هدیه به حضرت مهدی عج

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

فرشته جونم بدو بیا که ترکوندم درغیابت،دست راستت شدممم😍😍

واای قربون دستت عزیزم ❤❤❤  ازین ب بعد خیالم راحته وقتی ساعتی نیستم 😃

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

سلام خدمت همه دوستان

امروز رو خوندم. دیر شد اعلام کنم.

السلام علیک یا اباصالح المهدی عج🌹

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

😭😭😭😭😭😭😭😭بابا من بلد نیستم عکس پروفایلمو عوض کنم بلد نیستم تایپیکم زخیره کنم😭😭😭😭🙏🏻همه رفتن کاراشونو کردم من بیچاره جا موندم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
رفتن تمرین آشپزی کنن  میان نگران نباشید قرار شده یار حضرت باشن! اینجا سخت گیری میکنیم کسی حق ...

وای چقدر خوشحالم که برگشتین،هر جور سختگیری باشه تحمل میکنیم چون این سخت گیری ها واسه خودمون خوبه

🌈  اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️
لا اله الا الله 📿 تنبیه ۳صلوات هدیه به حضرت مهدی عج

چی ازاین بهترررر😍

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 🌺

سلام خدمت همه دوستان امروز رو خوندم. دیر شد اعلام کنم. السلام علیک یا اباصالح المهدی عج🌹

وعلیکم السلام عزیزم 

احسنت احسنت احسنت

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
رفتن تمرین آشپزی کنن  میان نگران نباشید قرار شده یار حضرت باشن! اینجا سخت گیری میکنیم کسی حق ...

ی لحظه یاد گذشته افتادم ک بهم میگفت شکوفه بهار نارنج 

دلم براش تنگ شد 

حیف دیگه بهمون محل نمیده 💔

شب باخودم میگفتم وقتی نبودم میگفت بهم قوی شو برگرد... الان ک‌ من برگشتم دیگه اون  گلعنبر قبلی نیست ودوستمون نداره  💔

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
چی ازاین بهترررر😍 اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 🌺 اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم ...

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم 🌹

😭😭😭😭😭😭😭😭بابا من بلد نیستم عکس پروفایلمو عوض کنم بلد نیستم تایپیکم زخیره کنم😭😭😭😭🙏🏻همه ر ...

عزییزمممم من توتاپیک‌خودم تگت کردم ک توضیح داده بودم 

واای قربون دستت عزیزم ❤❤❤  ازین ب بعد خیالم راحته وقتی ساعتی نیستم 😃

خواهش میکنم عزیزم فدااات😘

آره خاطر جمع باش😉

✨امشب عقربه‌هایِ دلِ دنیا

سمتِ مشبک هایِ پنجره فولادِ تو می‌چرخد ...

برای ما بهشت دیده‌ها :
جهنم آنجاست که تو نباشی  !

🌟 تمام بهشت سهمِ دیگران  ...
کنجِ صحن سقاخانه و چشمان تو ما را بس!

|  بیست و سوم ذی القعده  | روز زیارتی امام رضا علیه السلام  است.

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
وعلیکم السلام عزیزم  احسنت احسنت احسنت

ممنون سادات خانم، ان شا الله از همه قبول باشه. ممنون میشم برا حال دلم دعا کنید.🙏

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
ی لحظه یاد گذشته افتادم ک بهم میگفت شکوفه بهار نارنج  دلم براش تنگ شد  حیف دیگه بهمون مح ...

لا اله الا الله 

اینجا اگر مادرتون بهتون گفت همکاری کنید بگید چشم 

حق فرزندی رو اداکنید دیگه تسبیح گرون شده عزیزانم؛چقدر تنبیه بشید؛گلعنبر دخترم سریع برگرد باید تنبیه بشی