2777
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سلام فرشته جان خوب هستی 😍😍😍😍 دلمون برات تنگ شده بود کجا بودی دختر🥺🥺🥺

عزییزممممم سلام عروس خانوم خوشگلللل 😍😍😍

دوست قدیمی مهربون 😍😍😍

دیدی آخرش حاجت روا شدی؟؟ همش ناامید بودی؟؟

حالا بگو ببینم پای سفره عقد ماروهم دعا کردی یا نه؟؟😃😃😃

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
لغو دوستی ها ربطی به چیزی نداشت  قبلا هم گفته بودیم ممکنه نباشیم!!!!و اون قضیه امتحانی بود برا ...

شما محبت دارین عزیزم ❤

ولی اینبار که مشرف شدین حرم سیدالشهدا سرتون  زیادبالا نبرین!

گفتین برم جای دیگه !چله اربابم شرکت نکنم  !

دلی شکست اشکی جاری شد!

تجدید شدی سیدجان !

جسارت منو ببخش !

مولی من حتی به مهمان شراب خوارش اجازه نداده کسی بگه نیا....😭😭😭😭

ان شاءالله خالص بشیم و دست از رزایل اخلاقی برداریم

الهی آمین 🤲

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
شما محبت دارین عزیزم ❤ ولی اینبار که مشرف شدین حرم سیدالشهدا سرتون  زیادبالا نبرین! گفتین برم ...

عزیزم برای کلاس گفتیم نه چله 

لا اله الا الله کمی بادقت بخونید پاسخ هارو 

اینکه این چله باشه چله ی دیگه چه فرقی داره عزیزم بخونید برای فعالیت مهدوی باید همه مثل هم باشیم 

چشم ما کلا سرمون رو پایین میگیریم چون انسان خوبی نیستیم 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
عزییزممممم سلام عروس خانوم خوشگلللل 😍😍😍 دوست قدیمی مهربون 😍😍😍 دیدی آخرش حاجت روا شدی؟؟ همش ن ...

خوبی گلم 

آره واقعا یادمه چقدر غر میزدم اذیتتون میکردم ببخشید عزیزم😘😘😘خودم هنوز تو شوکم خدا خیلی بزرگهه خیلللی اصلا نا امید نباشید مطمعنم همتون حاجت روا میشید ب زودی من اصن فکرشو نمیکردم روز ولادت امام رضا روز عقدم باشه

امضای اکانت قبلیمو برید بخونیدپارسال روز ولادت امام رضا نوشتمش دقیقا امسال همون روز حاجت روا شدم

آره بخدا اسم همتون آوردم😘😘😘

شما محبت دارین عزیزم ❤ ولی اینبار که مشرف شدین حرم سیدالشهدا سرتون  زیادبالا نبرین! گفتین برم ...

عزیزم ببخشید من دخالت میکنم 

فک‌کنم برداشت اشتباه کردی !

سادات گفتن فعالیت کنیم 

اخه شمارو هرچقد تگ میکنیم وپیام میدیم جواب نمیدید 

برای همین !

منظور فعالیت بود فقط   نه اینکه کسی بگه نیا توچله و برو بیرون !

خوبم شما خوبید خیلی دلتنگتون بودم خداروشکر ک برگشتید من آخرش به حاجتم رسیدم خداروشکر 😍😍😍😍🤭🤭🤭 ...

الحمدالله الحمدالله الحمدالله 

مبارکه 

ان شاءالله یک پسر مهدوی هم بدنیا خواهید آورد🌹🌹

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید