2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28870 بازدید | 4891 پست

سلام خواهرای عزیزم منم هرچی رو اسم سادات جان وفرشته عزیز میزنم اصلا نمیره ک ببینم چه تاپیک هایی زدن 🌹😐

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
خییلی ممنونم  سادات عزیزم  کلی دیروز گشتم دنبال برنامه با ۳ تا برنامه بالاخره اینجوری درا ...

عزیزم آفرین عالی شده بوووود،اسم نرم افزاره چیه ؟ من عاشق کلیپ گذاشتم😥حالانمیشه اون وسطا منم بزارم؟

🌈  اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا من بالا نمی یاره چرا 😤☹ تاپیک هاتون رو ،،،،رو اسم کاربریتون می زنم برام باز نمی کنه  .هی ...

برامنم بازنگردد نمی دونم چرا،زده خطا😕

سلام خواهرای عزیزم منم هرچی رو اسم سادات جان وفرشته عزیز میزنم اصلا نمیره ک ببینم چه تاپیک هایی زدن ...

سلام عزیزم،منم هرچی میزنم به صفحه میاد همش انگلیسیه ،فک کنم سایت خرابه

ممنون عزیزم واقعا همینه اگه آدم از ته دلش بخواد حتما به یه وسیله ای بیدار میشه من یه بار گوشیو گذاشت ...

یاخداااا😰😱چی بوده؟ نکنه فرشته بوده 

یکم ترسیدم😳

یاخداااا😰😱چی بوده؟ نکنه فرشته بوده  یکم ترسیدم😳

نه بابا فائزه جان نترس که خیلی خوشگل بود من که یه لحظه دیدمش خیلی ناز بود باور کن وسیله خدا بود تا بیدارم کنه چون خیلی مشتاق بودم برا نماز صبح 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
یاخداااا😰😱چی بوده؟ نکنه فرشته بوده  یکم ترسیدم😳

حلالم کن بی فکری کردم نبایست اینجا میگفتم مامان خانم مواظب نی نی باش ها

سلام عزیزم،منم هرچی میزنم به صفحه میاد همش انگلیسیه ،فک کنم سایت خرابه

سلام خواهری اره انگار سایت خرابه ممنونم عزیزم❤💚

نه بابا فائزه جان نترس که خیلی خوشگل بود من که یه لحظه دیدمش خیلی ناز بود باور کن وسیله خدا بود تا ب ...

ووویییی...فکرکنم فرشته بوده

حلالم کن بی فکری کردم نبایست اینجا میگفتم مامان خانم مواظب نی نی باش ها

نه عزیزم عیب نداره،به قول مامانم (دیگه مامان شدم باید دلمو محکم کنم،نترسم زود😘)

سلام

دوستان شرایط خیلی خیلی بدی دارم

برام دعا کنید برای فاطمه دعا کنید

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

نه عزیزم عیب نداره،به قول مامانم (دیگه مامان شدم باید دلمو محکم کنم،نترسم زود😘)

آفرین مامان خانم👏👏👏