2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28870 بازدید | 4891 پست
اللهم صل علے محمد و آل محمد و عجل فرجهم و سهل مخرجهم. اللهم صل علے محمد و آل محمد و عجل فرجهم و سهل ...

سلام .

عزیزم تمام اعمال رو باید انجام بدی فقط زیارت عاشورای خالی نه .

همه ی اعمال رو خودت انجام بده نماز فقط نائبت .

حضور درکلاس و گزارش هم ضروری هست .

فرداهم ساعت ۳ تا ۴ عصر کلاس داریم درتاپیک مشق انتظار

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
واااای چقد قشنگ شده فرشته 😍😍👏👏👏 خسته نباشی عزیزم  آفرین بهت

خییلی ممنونم گلم  🥰🥰🥰🥰🥰

سلامت باشی 😍😍

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام عزیزم 🌺 خسته نباشی کلیپت خیلی عالی شده آفرین بهت 😘🤩😍🌹

علیک سلام عزیزم 

سلامت باشی خیلی ممنونم 🥰😍😍

تاپیکمم لایک کنید بچه هااااا😃😃

علیک سلام عزیزم  سلامت باشی خیلی ممنونم 🥰😍😍 تاپیکمم لایک کنید بچه هااااا😃😃

برا من بالا نمی یاره چرا 😤☹

تاپیک هاتون رو ،،،،رو اسم کاربریتون می زنم برام باز نمی کنه  .هی می گه پوزش  بروز خطا در سایت 😤😭😭

لطفا لینک بده ببینم باز می شه یا نه 🙏🌹

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 
https://uupload.ir/view/20210724151929_0_3ndc.mp4/ https://uupload.ir/view/20210724151929_1 ...

ممنون عزیزم واقعا همینه اگه آدم از ته دلش بخواد حتما به یه وسیله ای بیدار میشه من یه بار گوشیو گذاشتم رو زنگ بیدار شدم و خاموشش کردم ودوباره خوابیدم چند دقیقه بعدش یه صدای دویدن خیلی بلند تو خونه پیچید انگار یکی از عمد پاشو میکوبه زمین بیدارشدم و نیم خیز شدم بیرون اتاق رو نگاه کردم دیدم یه بچه ۵یا۶ساله داره بدو از اتاق دخترم میاد بیرون پاهاشم محکم میکوبید زمین اول گیج بودم اما یاد نمازم افتادم پاشدم نمیدونم اون چی بود اما اونروز منو بیدار کرد برا نماز صبح

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
ممنون عزیزم واقعا همینه اگه آدم از ته دلش بخواد حتما به یه وسیله ای بیدار میشه من یه بار گوشیو گذاشت ...

چه جالب ،اره واقعا انگار به زور بیدارت میکنن تا نخوابی

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
چه جالب ،اره واقعا انگار به زور بیدارت میکنن تا نخوابی

قربون خدا برم همش لطف خداست❤❤❤

ممنون عزیزم واقعا همینه اگه آدم از ته دلش بخواد حتما به یه وسیله ای بیدار میشه من یه بار گوشیو گذاشت ...

چ جالب.

بچه بودیم یه خانم مسنی همسایمون بود اهل نماز شب بود میگفت موقع نماز شب یه نفر انگار صدام میکنه بیدار میشم.

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!
چ جالب. بچه بودیم یه خانم مسنی همسایمون بود اهل نماز شب بود میگفت موقع نماز شب یه نفر انگار صدام می ...

آره خودمم هی با خودم میگفتم این کی بود تو خونمون یه بچه تپل مو فرفری سفید بود 

آره خودمم هی با خودم میگفتم این کی بود تو خونمون یه بچه تپل مو فرفری سفید بود 

من جنبه و سعادتشو ندارم اگر یه همچین چیزی ببینم بدتر میترسم😃

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!
سلام . عزیزم تمام اعمال رو باید انجام بدی فقط زیارت عاشورای خالی نه . همه ی اعمال رو خودت انجام بد ...

@سامیه_هستم فدات شم فردا کلاس داریم🌸

یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان‌ میفرستی رفیقم🌻                                                                                            
من جنبه و سعادتشو ندارم اگر یه همچین چیزی ببینم بدتر میترسم😃

والا منم اون لحظه انقدر خوابم میومد گیج و منگ خواب بودم وگرنه یه وقت دیگه بود سکته میکردم حتما🤭🤭🤭