2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28870 بازدید | 4891 پست
🤭❤️ سادات بانو با اجازتون امضام رو تغییر دادم و لینک تاپیک مشق انتظار 2 رو گذاشتم 

سلام من مشق انتظار ۲ ندارم تاپیک جدیده؟

چطوریه  ؟ چرا تا الان تاپیک قفل بود ؟ یکی منو روشن کنه خب😭😭جامیمونم ها ! اونوقت گناهم میفته گردنتون😁

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
لا اله الا الله📿 چون قفل شده دختر خوب

سلام بانو جان 🙏🏻🙏🏻چرا تاپیکو قفل کردین؟

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کلیپ هم واقعا عالی بوددست گلت درد نکنه ایشالله از بانو فاطمه زهرا شفاعت بگیری 

سحر جان این دوتا تاپیک چه فرقی باهم دارن؟

عزیزم ظاهرا سادات جان تاپیک جدید زدن و قراره کلاس ها اونجا برگزار بشه... و مطالب کلاس و پرسش و پاسخ های ما رو تفکیک کردن 

السلام علیک یا بقیّة الله "عجّل الله تعالی فرجه"                      به جمعِ 👈🍃مشقِ انتظار  🍃👉 بپیوندید
عزیزم ظاهرا سادات جان تاپیک جدید زدن و قراره کلاس ها اونجا برگزار بشه... و مطالب کلاس و پرسش و پاسخ ...

ممنون گلم منم گیج شدم از صبح که سادات جان چقدر تاپیک زدن؟

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
سلام من مشق انتظار ۲ ندارم تاپیک جدیده؟ چطوریه  ؟ چرا تا الان تاپیک قفل بود ؟ یکی منو روشن کنه ...

😂😂 عزیزم کافیه کاربری سادات جان رو بیاری تاپیک هاشو نگا کنی 

السلام علیک یا بقیّة الله "عجّل الله تعالی فرجه"                      به جمعِ 👈🍃مشقِ انتظار  🍃👉 بپیوندید
سلام بانو جان 🙏🏻🙏🏻چرا تاپیکو قفل کردین؟

وعلیکم السلام عزیزم 

ازاین لحظه بازگشایی میشه

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
می دونم ظهری دیدم باز شد قفل بود  الان کلا تاپیک هاتون باز نمی شه بالا نمی یاد کلا محتواش

عزیزم به علت ایجاد نظم تا اطلاع ثانوی قفل کردیم؛

روزی یک عدد کلیپ ارسال خواهد شد و همه موظف به تماشا هستند؛وروزی یک عدد عکس ویک عدد حدیث و دلنوشته ارسال خواهد شد؛از ارسال متنهای طولانی اجتناب کنید؛ارسال مطالبی پیرامون تشرفات هم تا اطلاع ثانوی اجتناب شود؛ان شاءالله بعد اطلاع میدهیم که ارسال کنید

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
عزیزم به علت ایجاد نظم تا اطلاع ثانوی قفل کردیم؛ روزی یک عدد کلیپ ارسال خواهد شد و همه موظف به تماش ...

باشه عزیزم😊

به روی چشم 🌹

هر چی شما بفرمایید 😘🌹💖💕

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 
عزیزم به علت ایجاد نظم تا اطلاع ثانوی قفل کردیم؛ روزی یک عدد کلیپ ارسال خواهد شد و همه موظف به تماش ...

سبحان الله سادات عزیز چه کلیپ تاثیر برانگیزی بود اشکم در اومد انشاءالله به زودی اون روز بزرگ رو شاهد باشیم🤲🤲🤲

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

https://uupload.ir/view/20210724151929_0_3ndc.mp4/

https://uupload.ir/view/20210724151929_1_xwiq.mp4/

https://uupload.ir/view/20210724151929_2_sadb.mp4/

@عطرنرجس1400  

@عطر_گل_یاس_سفید  

@تیکه  

دوستان ایشون آقای ابوالفضل بهرام پور ،مفسر قرآن هستند ،درمورد نماز صبح صحبت میکنند بنظرم به حرفهاشو عمل کنید میبینید که خیلی تاثیر داره ،برای من که داشت امیدوارم شما هم جواب بگیرین

التماس دعا

الله اکبر الله اکبر؛ احسنت احسنت  یار پرتلاش  حضرت برای تلاش شما الان هم لبخند میزنن؛هم ...

خییلی ممنونم  سادات عزیزم 

کلی دیروز گشتم دنبال برنامه با ۳ تا برنامه بالاخره اینجوری دراومد  انقد ذوق داشتم اول صبحی تاپیک زدم فیلمو 😃

ولی کسی ندیدلایک‌کنه 

ان شاءالله  ان شاءالله  حتی تصورشم قشنگه😍😍

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
ازاین به بعد شما مسئولیت کلیپ رو برعهده بگیرید؛تا اطلاع ثانوی (کسانیکه قرار بود کلیپ ارسال کنند&nbs ...

باکمال میل عزیزم خییلی هم خوشحال میشم 

امروزم ی کلیپ دیگه آماده کردم 😍😍

چشم حتما 🌺

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
عزیزان یاد بگیرید از نماینده ی ما یک علامت مثبت کنار اسمشون قرار میدهیم که ان شاءالله جایزه دار هم ه ...

خییلی ممنونم خجالتم ندید وظیفس وازروی علاقه و ازته قلب 😍😍  

کنار کارهای روزمره منزل  این کار خستگیمو بیرون میبره 😍😍