2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28870 بازدید | 4891 پست
عزیزان یاد بگیرید از نماینده ی ما یک علامت مثبت کنار اسمشون قرار میدهیم که ان شاءالله جایزه دار هم ه ...

به به خوش به حالش 

ماشالله به این نماینده ❤️❤️

السلام علیک یا بقیّة الله "عجّل الله تعالی فرجه"                      به جمعِ 👈🍃مشقِ انتظار  🍃👉 بپیوندید
ازاین به بعد شما مسئولیت کلیپ رو برعهده بگیرید؛تا اطلاع ثانوی (کسانیکه قرار بود کلیپ ارسال کنند&nbs ...

@یوکابد۷۷

@dokhi75

@yasnayasan

@امoالمصائب1135

دوستان عزیزم مسئولیت فرستادن کلیپ به فرشته جان واگذار شد. سادات عزیز میخوان مسئولیت جدید به شما بدن

السلام علیک یا بقیّة الله "عجّل الله تعالی فرجه"                      به جمعِ 👈🍃مشقِ انتظار  🍃👉 بپیوندید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

@امoالمصائب1135     سادات جانم بالاخره تمام تلاشام ازظهر تاالان نتیجه داد  فیل ...

واااای چقد قشنگ شده فرشته 😍😍👏👏👏 خسته نباشی عزیزم 

آفرین بهت 

@یوکابد۷۷   @dokhi75   @yasnayasan   @امoالمصائب1135   دوستان ...

احسنت دختر خوب 

بیانزدیکتر پیشانیتون رو ببوسیم 

ان شاءالله سلامت باشی پهلوان

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید

🔴 اوج فراوانی برکات و نزولات آسمانی در دنیای ظهور...

🌕 پیامبر صلی الله علیه و آله:

«امت من در زمان مهدی علیه‌السلام، چنان غرق در نعمت می‌شوند که چنین نعمتی هرگز پیش از آن سابقه نداشته است. آسمان پی در پی برکات خود را برای آنان فرو می‌ریزد و زمین آنچه را که دارد، بیرون می‌دهد.

🌕 «مهدی علیه‌السلام از میان امت من برخاسته شود... همه امت من در زمان ظهور او چنان مرفه الحال زندگی کنند که قبل از وی هیچ نیکوکار و بدکاری بدان نعمت نرسیده باشند. آسمان باران رحمت خود را بر آنان می‌بارد و زمین از روییدنی‌های خود چیزی فرو نمی‌گذارد.»

🌕 «... رودخانه ها پر از آب می‌شود و چشمه سارها به جوشش آمده، لب ریز می‌گردد و زمین چند برابر محصول می‌دهد»

📗بحارالأنوار، ج ۵۱، ص ۸۳

📗الوافي، ج ۲، ص ۴۷۰

📗الإختصاص، ج ۱، ص ۲۰۸

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
🔴 اوج فراوانی برکات و نزولات آسمانی در دنیای ظهور... 🌕 پیامبر صلی الله علیه و آله: «امت من در ...

ای خدای من دیدن این دوران طلایی از زندگی بشریت رو نصیب ما و فرزندانمون کن آمین

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
احسنت دختر خوب  بیانزدیکتر پیشانیتون رو ببوسیم  ان شاءالله سلامت باشی پهلوان

عزیزدلمی... وای نمیدونی چه حالی میشم وقتی بهم اینجوری لطف داری بهترینم ❤️😘

همچنین شما هم سلامت و برقرار باشید همیشه ان شاء الله 

عزیزدلمی... وای نمیدونی چه حالی میشم وقتی بهم اینجوری لطف داری بهترینم ❤️😘 همچنین شما هم سلامت و ب ...

لا اله الا الله📿

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید

سلام علیکم خدمت شما عزیزان،گروه جدید بزودی بازگشایی خواهد شد،قوانین رو رعایت کنید حتما؛طبق وظایف گفته شده پست ارسال بشود؛و گروه شبها ساعت۱۰ ونیم قفل خواهد شد؛و‌همچنین گزارشتون رو تا قبل از ساعت۱۰ارسال کنید چراکه تاپیک‌چله هم راس ۱۰و نیم قفل خواهد شد.

ساعات قفل و بازگشایی در ایام محرم متغیر خواهد بود

لا اله الا الله📿

🤭❤️

سادات بانو با اجازتون امضام رو تغییر دادم و لینک تاپیک مشق انتظار 2 رو گذاشتم 

🤭❤️ سادات بانو با اجازتون امضام رو تغییر دادم و لینک تاپیک مشق انتظار 2 رو گذاشتم 

سحر جان این دوتا تاپیک چه فرقی باهم دارن؟

@امoالمصائب1135     سادات جانم بالاخره تمام تلاشام ازظهر تاالان نتیجه داد  فیل ...

سلام عزیزم 🌺

خسته نباشی کلیپت خیلی عالی شده آفرین بهت 😘🤩😍🌹

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 
نمی دونم چرا تاپیک های سادات جان برای من باز نمی شه🤔☹

لا اله الا الله📿

چون قفل شده دختر خوب