2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28870 بازدید | 4891 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

برای فاطمه دعا کنید    

عزیزم ان شاءالله که به حق بی بی فاطمه زهرا سلام الله علیها شفا پیدا میکنن گل دخترتون و با دل شاد و لب خندون خبر سلامتیشو هم به ما میدین ان شاءالله ان شاءالله ان شاءالله

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
سلام دوستان شرایط خیلی خیلی بدی دارم برام دعا کنید برای فاطمه دعا کنید

سلام خواهری برای فاطمه جان ب نیت پنج تن ۵ بار ایت الکرسی میخونم انشاالله درپناه خدا وزیرسایه خدا واقاجانمان خیلی زود شفا بگیرن ،الهی امین ❤🌹❤

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
اره فکرکنم،قربونت گلم😘

عزیزی مهربون💚❤😘

سلام عزیزم صدتاصلوات میفرستم،انشاءالله خوب میشه به حق حضرت زهرا«س»

🌈  اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️
😍😍❤️❤️❤️❤️😘😘😘😘فدات گلی❤️❤️❤️

خدانکنه خواهرجان💕💚❤❤❤😚😚😚

برای فاطمه دعا کنید    

سلام عزیزم چی شده ؟ فاطمه جان حالشون خوبه؟برای سلامتیشون آیت الکرسی میخونم و ۱۰۰ تا صلوات میفرستم

سلام خدا شاهده همین الان اومدم سایت خواستم بگم بچه ها از سمیرا خبری دارين؟ پیداش نیست 

بلا دوره ان شاء الله عزیزم... توکلت به خدا باشه. 

برای فاطمه جانم 7تا حمد میخونم ان شاء الله معجزه میکنه براش و حالش خوب میشه 

السلام علیک یا بقیّة الله "عجّل الله تعالی فرجه"                      به جمعِ 👈🍃مشقِ انتظار  🍃👉 بپیوندید
https://uupload.ir/view/20210724151929_0_3ndc.mp4/ https://uupload.ir/view/20210724151929_1 ...

مرسی عزیز دلم😍

خیلی لطف کردی مهربون🌹

حتما انجام میدم از این به بعد

یه دنیا مرسی♥️🌹

https://uupload.ir/view/20210724151929_0_3ndc.mp4/ https://uupload.ir/view/20210724151929_1 ...

ی دنیا ممنون عزیز جان خدا خیرت بده❤❤❤

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
ممنون عزیزم واقعا همینه اگه آدم از ته دلش بخواد حتما به یه وسیله ای بیدار میشه من یه بار گوشیو گذاشت ...

جدی؟نمیدونم چرا ترسیدم😁

برا من بالا نمی یاره چرا 😤☹ تاپیک هاتون رو ،،،،رو اسم کاربریتون می زنم برام باز نمی کنه  .هی ...

برا منم باز نمیشه

انشاالله خوب بشه کوچولوت🥺🤲🏻🤲🏻♥️

عزیزم دعای نادعلی صغیر بخون منم ۵ بار براش میخونم انشاالله خدا لطف کنن و حال کوچولوی شما خوب بشه

امروز به فکر شما و فاطمه جون بودم💔