2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28872 بازدید | 4891 پست
خدا نکنه عزیزم همین که توجه کردی خودش یه دنیا می ارزه 🌹💖  ان شاءالله که آقا صاحب الزمان عج د ...

🤲🤲🤲🤲🤲الهی امین

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نماینده ها من ی پیشنهاد دارم براتون  خصوصی نمیشه دونه ب دونه بگم اینجا میگم ؛ بنظر من برای ...

پیشنهاد خوبیه من موافقم 

مثلا زوج و فرد کنیم به طور مثال اگه 40نفریم روز زوج تقسیم بشه بین دو نفر 20نفر اول لیست رو یه نماینده تگ کنه20نفر آخر لیست هم نماینده دیگه

روز فردم به این شکل..اینجوری بدونیم روزمون کیه

حالا هر چی اکثریت بگه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم    
😂😂😂😂😂 نه ازون فلافل منجمداست فقط ی تفت میخواد 😂😂😂 علایق منم مثل بقیه باکلاس نیست  ار ...

آره خوبن اونا دنگ و فنگ نداره مخصوص فرشته  

علایق منم هست هم ارزونه هم خوشمزس 

به روی چشم فدات شم از این به بعد صفجه رو میذارم  فعلا یه حدیث گذاشتم که صفحه ۲۲۶ هست❤

چشمت بی بلا عزیزم

آره اونو پیدا کردم اسکرین گرفتم سر فرصت بنویسم

🍃🌿🍃🌿🍃🌿🍃🌿🍃🌿🍃🌿🍃🌿

🍃امتحان شدن شیعیان  در آخرالزمان🍃

🍃 امام صادق علیه السلام، درباره شدت فتنه‌های زمان غیبت می‌فرماید:🍃

🍃«وَ اللَّهِ لَتُمَحَّصُن؛َّ وَ اللَّهِ لَتُمَیَّزُنَّ؛ وَ اللَّهِ لَتُغَرْبَلُنَّ؛ حَتَّى لَا یَبْقَى مِنْکُمْ إِلَّا الْأَنْدَر»؛🍃

به خدا سوگند شما خالص می شوید؛

به خدا سوگند شما از یکدیگر جدا می‌شوید؛

به خدا سوگند شما غربال خواهید شد؛

تا اینکه از شما شیعیان باقی نمی‌ماند جز گروه بسیار کم و نادر.

🍃در این میان کسانی نجات خواهند یافت که؟🍃

١- خود را در زمان غیبت به امام زمان عجّل اللّه تعالی فرجه الشریف نزدیک و نزدیک تر کنند.

٢- خود را از رذایل اخلاقی پاک کنند و به صفات حسنه نیکو گردانند(تزکیه نفس کنند)

٣- شناخت امام زمان عجّل اللّه تعالی فرجه الشریف و دعای فراوان برای فرج ایشان، تنها راه نجات در این دوران پر از فتنه است.

📒 بحارالانوار، ج ۵، صفحه ۲۱۶

🍃أللَّھُمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ 🍃

🍃🌿🍃🌿🍃🌿🍃🌿🍃🌿🍃🌿🍃🌿

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
دیگه روم نشد اونم بپرسم ولی خودت اینقده ماهی که یادت بود عزیزم ایشالله که با خانوم فاطمه زهرا همنشین ...

خییلی ممنونم عزیزم 😍😍

الهی اآمین 🤲

همچنین گلم‌

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

____🍃🌿🌹🌿🍃_________________

🍃 دوران ظهور و حکومت🍃

پرسش: منظور از كشته شدن شيطان به دست امام زمان‌(عج) چيست؟

پاسخ: قرآن مجيد، نقل میكند كه شيطان پس از اين‌كه به دليل سجده نکردن بر انسان و تمرّد از دستور الهی رانده شد، به خداوند گفت: قَالَ رَبِّ فَأَنظِرْنِي إِلَى يَوْمِ يُبْعَثُونَ؛ پروردگارا! مرا تا روزی كه برانگيخته خواهند شد، مهلت ده».

شيطان، در اين درخواست، دو مطلب از خداوند متعال خواسته است:

1. به او مهلت داده شود.

2. اين مهلت، تا قيامت و روز مبعوث شدن بندگان ادامه داشته باشد.

پاسخ حضرت حق تعالی به درخواست او، چنين است: قَالَ فَإِنَّكَ مِنَ الْمُنظَرِينَ إِلَى يَومِ الْوَقْتِ الْمَعْلُومِ؛ تو، از مهلت يافتگانی تا روز و وقت معلوم». خداوند متعال، به او مهلت داده است و درخواست نخست او را اجابت كرده است؛ اما درخواست دوم او كه خواسته بود، تا روز قيامت مهلت داشته باشد، اجابت نشده است؛ بلكه تا روز و وقت معلوم به او مهلت داده شده است.

پرسش، اين است كه «وقت معلوم» چه زمانی  است؟

در بحار الانوار، از امام صادق‌(ع)، روايتی وارد شده است كه ابن وهب از امام، درباره سرنوشت ابليس در آيه پرسش می كند كه اين روز، چه روزی است؟

امام می فرمايد: ای وهب! آيا تصور می کنی آن روز، ‌زمانی است كه خدا در آن روز، مردم را مبعوث می كند؟ (اين چنين نيست؛) بلكه خداوند، ابليس را تا روز قيام قائم ما مهلت می  دهد. آن هنگام،‌ امام زمان(عج)، ابليس را محكم می  گيرد و گردن او را مي زند و آن روز، زمان معلوم است.

البته قتل شيطان و ابليس، به معنای از بين رفتن همه شياطين به ويژه انسان های شيطان صفت نيست؛ زيرا تكليف برقرار است و تكليف، دایر مدار اختيار خير و شر است ضمن اين‌كه نفس اماره نيز هست.

🍃اللهُمَّ عَجِّـــــلْ لِوَلِیِّکَ الْفَـــــرَج🍃

_____🍃🌿🌹🌿🍃________________

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
سلام عزیزم من موافقم... حتی میتونیم این کارم بکنیم، برای توافق راحت تره اما انجامش از روش تو سخت تره ...

اره اینطوری هم خوبه ولی فک نکنم بچه ها چندین صفحه رو بخاطر ی پست نگاه کنند  سخت میشه براشون 😃

همون یک صفحه بقیه راحت ترن ترتیبشم بهتره 

من ک خودم همیشه همه صفحه ها رو میبینم ولی بقیه نمیدونم  ...

میل خودتون دیگه توافق کنید 🌺

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
سلام به همه ی عزیزان  این چند روز اینترنت شهرمون قطع شده بود هیچی برام مهم نبود فقط عذابم از ای ...

عزیزم درکت میکنم برای منم همچین حسی پیش اومده 😃

اشکال نداره

چشم ممنون که اینقدر خوبین چقدر خوشحالم که دوستانی به این خوبی دارم🙏

خواهش میکنم عزیزم 

دوست باید بدرد دوست بخوره دیگه 😍😍

@عطرنرجس1400     گلم به نظرتون بهتر نیست برای کلیپ و احادیث و مطالب مهدویت یه تاپیک جدا ...

این هم نظر خوبیه😍😍

ببینیم سادات جان نظرشون چی هست 

خودم خوبم بهتر از روزهای اولم خداروشکر اون هفته ی خطر از بیخ گوشم گذشت  افتادم لکه بینی درد خی ...

عزیزممم خبر نداشتم🥺

الحمدلله  ک مادرت بهتره 

ان شاءالله ک الان خوب هستی 

🍃🌿🍃🌿🍃🌿🍃🌿🍃🌿🍃🌿🍃🌿 🍃امتحان شدن شیعیان  در آخرالزمان🍃 🍃 امام صادق علیه السل ...

عزیزم خییلی ممنونم ازت بابت مطالبی ک امشب گذاشتی 

زحمت کشیدی گلم 🌺🌺

🔴داستان واقعی  شیخ اسد الله آن سید امام زمانت بود... زائر عتبات عالیات بود، نجف اشرف، ...

چه قشنگ😭