2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28872 بازدید | 4891 پست
آره خوبن اونا دنگ و فنگ نداره مخصوص فرشته     علایق منم هست هم ارزونه هم خوشمزس

هرکاری بگی انجام میدم فقط حوصله چیزی خوردن ندارم و آشپزی 😃😃

وقتی درحد هلاک شدنم  چیزی میخورم درغیر اینصورت نه 😃

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
عزیزم خییلی ممنونم ازت بابت مطالبی ک امشب گذاشتی  زحمت کشیدی گلم 🌺🌺

عزیزمی😍🥰🤗

انجام وظیفس

امشب این مطالب رو خوندم گفتم برای دوستان هم بفرستم ♥️🌹

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزمی😍🥰🤗 انجام وظیفس امشب این مطالب رو خوندم گفتم برای دوستان هم بفرستم ♥️🌹

ممنونم ازت گلممم 😍😍

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
عزیزممم خبر نداشتم🥺   الحمدلله  ک مادرت بهتره  ان شاءالله ک الان خوب هستی

نخواستم نگران شی عزیزم الان که برطرف شد گفتم 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
  • خواندن سوره بنی اسرائیلامام صادق(علیه السلام) فرمود:
    هر کس سوره بنى اسرائیل را در هر شب جمعه بخواند نمى میرد تا حضرت قائم(عج) را درک کند و از اصحاب و یارانش باشد.
السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

شیخ کلینى در کافى از حضرت امام محمد باقر(علیه السلام) روایت کرده که هر کس بخواند مسبحات را پیش از خواب،

نمیرد تا درک نماید حضرت قائم (علیه السلام) را و اگر مُرد در جوار حضرت پیغمبر(علیه السلام) خواهد بود.

مسبحات یعنی سوره‌های :

1. حدید
  2. حشر
  3. صف
  4. جمعه
  5. تغابن
  6. اعلى

امام باقر(علیه السلام) فرمود:

«کسى که مسبحات را بخواند، از دنیا نمى رود تا حضرت مهدى(عج) را درک کند و اگر جلوتر از دنیا برود، در جهان دیگر در همسایگى رسول خدا(صلی الله علیه و آله) خواهد بود

شیخ رجبعلى خیاط مردى از پاکان روزگار بوده که درجات عالى سلوک را پشت سر نهاده و به مراتب عالى معرفت رسیده بود،

براى این مرد بزرگ حکایات و کراماتى نقل شده که در کتاب ارزشمند «تندیس اخلاص » تالیف حجة الاسلام و المسلمین محمد محمدى رى شهرى مذکور است.

به علاوه دستورالعمل هاى اخلاقى و سفارش هایى از شیخ رسیده است که حکایت یکى از آنها چنین است:

جناب شیخ در برابر درخواست هاى مکرر یارانش براى تشرف به محضر مقدس حضرت ولى عصر(عج) سفارش هاى خاصى فرموده است که از جمله مى توان به مورد زیر اشاره کرد:

شبى یکصد بار آیه کریمه «رب ادخلنى مدخل صدق و اخرجنى مخرج صدق واجعل لى من لدنک سلطانا نصیرا» قرائت شود. (تا چهل شب)

یکى از کسانى که این سفارش شیخ را دریافت کرده و بر آن مداومت کرده است، پس از چهل روز نزد شیخ مى آید و مى گوید موفق به زیارت حضرت نشده است.

شیخ مى فرماید: هنگامى که در مسجد نماز مى خواندید، آقاى سیدى به شما فرمودند: «انگشتر در دست چپ کراهت دارد»

و شما گفتید: «کل مکروه جائز» هم ایشان امام زمان(علیه السلام) بودند

خواندن سوره بنی اسرائیل امام صادق(علیه السلام) فرمود: هر کس سوره بنى اسرائیل را در هر شب جمعه ...

ببخشید سوره بنی اسرائیل کدوم سوره هست؟اسم دیگه ای هم داره کدوم جزئ هست؟

تا چهل روز هر روز مسبحات را خواندم و شبهاى جمعه سوره اسراء را خواندم.

روز چهلم آن هر کس بخواند مسبحات، یعنى سوره حدید، حشر، صف، جمعه، تغابن و اعلى را پیش از خواب، نمیرد تا درک نمایدحضرت قائم(علیه السلام ) را شخص آمد و گفت:

بیا، مقدارى راه رفتم، به دره اى رسیدم، در سرازیرى دره به من گفت: من راهنما بودم، من مى روم.

هنگامى که تو به آخر دره رسیدى وجود مقدس حضرت کعبه مقصود را بر فراز تپه خواهى دید. چیزى نگذشت که وجود مقدس حضرت بقیة الله (ارواحنا فداه) را در هاله اى از نور بر فراز تپه دیدم.

فرمودند: اگر بخواهى یکبار دیگر مرا ببینى وعده من و شما در حرم مطهر جد بزرگوارم على بن موسى الرضا(علیه السلام).

این را فرمود و از چشمم غایب شد، مدتها گریستم و مهیاى سفر شدم.

در مدت چهل روز، خود را به مشهد مقدس رسانیدم، غسل کردم و وارد حرم شدم. کعبه مقصودم را باز در بالاى سر امام رضا(علیه السلام) دیدار کردم.

فرمود: وعده من و شما در حرم مطهر جد بزرگوارم حضرت حسین(علیه السلام) این را فرمود و از چشمم غایب شد.

ده روز در مشهد اقامت نمودم و سپس راهى عتبات عالیات شدم. دو ماه در راه بودم و بعد از دو ماه به سرزمین مقدس کربلا رسیدم.

غسل کردم، وارد حائر حسینى شدم، خورشید امامت را در حرم امام حسین(علیه السلام) زیارت کردم و خود را بر قدم هاى مبارکش انداختم.

فرمود: شیخ حسن حاجتت چیست ؟

گفتم: آقا آنچه من فقط از شما مى خواهم این است که هر کجا باشم بتوانم شما را زیارت کنم.

فرمود: هر وقت خواستى مرا زیارت کنى آیات آخر سوره مبارکه حشر (لو انزلنا هذا القرآن ... الى آخر) را با دعاى عهد بخوان.

ببخشید سوره بنی اسرائیل کدوم سوره هست؟اسم دیگه ای هم داره کدوم جزئ هست؟

سوره اسرا گلم♥️🌹

سوره اسرا گلم♥️🌹

ممنونم 🌹🌹🌹نمیدونستم اسم دیگه ای هم داره

تا چهل روز هر روز مسبحات را خواندم و شبهاى جمعه سوره  اسراء را خواندم. روز چهلم آن هر کس بخ ...

نقل از شیخ حسن اصفهانی

نخواستم نگران شی عزیزم الان که برطرف شد گفتم 

الحمدلله خداروشکر ان شاءالله سلامت باشی اینبار دختر نازتو بغل بگیری لذت دنیا رو حس کنی ازدرآغوش کشیدنش 

ان شاءالله زهرایی تربیتش کنی 😍😍

ممنونم 🌹🌹🌹نمیدونستم اسم دیگه ای هم داره

قربونت عزیز دلم🥰🤗

شیخ رجبعلى خیاط  مردى از پاکان روزگار بوده که درجات عالى سلوک را پشت سر نهاده و به مراتب عالى ...

وای موهای تنم سیخ شد 😭😭😭😭😭