2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28874 بازدید | 4891 پست
وعلیکم السلام عزیزم ؛نگران هیچ چیز نباشید  الان مهمترین چیز تهذیب نفس هست  تهذیب نفس کام ...

سلام به روی چشم 🥺🌹

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها  🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃

@مهتاجبانو  

@mamanpaniya  

@نگین9331  

@ماهور68  

@anistone  

السلام علیک یا بقیّة الله "عجّل الله تعالی فرجه"                      به جمعِ 👈🍃مشقِ انتظار  🍃👉 بپیوندید

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خواهش میکنم عزیزم... باید نظر سادات جان و فرشته جان هم بدونیم 

اون که صددرصد عزیزم،😍ببینیم نظر بقیه چیه من که موافقم👌

🌈  اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️

@مهدی_آیدا  

@sanazzzzzzzaaaammmmm  

@ثنا3  

@عروس_خانومااااا    

@فرشته_مامان_دختری  

السلام علیک یا بقیّة الله "عجّل الله تعالی فرجه"                      به جمعِ 👈🍃مشقِ انتظار  🍃👉 بپیوندید

💢چه چیزی از #دعا برای فرج امام زمان مهمتر است؟!

#آیت‌الله_بهجت:

✅مهم‌تر از #دعا برای #تعجیل فرج حضرت مهدی (عج)،

دعا برای #بقای_ایمان_و_ثبات_قدم در عقیده و عدم انکار آن حضرت تا ظهور او می‌باشد؛ زیرا مردن، تنها قطع حیاتِ دنیای چند روزه فانی است،

اما بیرون رفتن از عقیده صحیح، موجب هلاکت ابدی از حیات جاوید آخرت و خلود در جهنم است؛ لذا حضرت امیر(ع) در لیلةُالمَبیت از رسول اکرم(ع) می‌پرسد:

«أَفِی سَلامَةٍ مِنْ دِینِی؟؛ آیا دین من سالم خواهد بود؟».

یعنی از استقامت در دین و ثبات ایمان و عقیده تا مرز شهادت را ـ که از خود شهادت بالاتر است ـ از آن حضرت سؤال می‌کند.

✅این دعا خیلی عالی است که دستور داده شده است در زمان غیبت خوانده شود، که:

«یا أَلله‏ُ یا رَحْمانُ یا رَحِیمُ! یا مُقَلبَ الْقُلُوبِ، ثَبتْ قَلْبِی عَلی دِینِک؛

ای خدا، ای رحمت‌گستر، ای مهربان، ای گرداننده دل‌ها، دل مرا بر دینت ثابت و استوار بدار».

📚در محضر بهجت، ج۲، ص۱۰۱

🌹الّلهُـمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَـــ الْفَـــرَج🌹

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

🍃🌿🍃🌿🍃🌿🍃🌿🍃🌿🍃🌿🍃🌿

🍃دعای هفت هیکل🍃‌‌‌

دعای هفت هیکل از جمله ادعیه شریفه‌ای است که هر کس آنرا بخواند یا در نزد خود نگه دارد و خداوند تبارک و تعالی او را از غیبت و بدگویی مردمان نگاهدارد و دشمنان او را مغلوب نماید و در بعضی از کتب زیاد بر این مطالب خواص و حسنه نوشته‌اند هر کس مایل باشد به آن مراجعه نماید.

هیکل اول

بِسْم اللهِ الَّرحْمنِ الرَّحیمْ

اُعیذُ نَفْسی بِاللهِ الْعَلِیَّ الْعظیمِ اللهُ لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لا تَأخُذُهُ سِنَهٌ وَ لا نَوْمٌ لَهُ ما فِی السَّمواتِ وَ ما فِی الأرْضِ مَنْ ذَالَّذی یَشْفَعُ عِنْدَهُ اِلاّ بِاِذْنِهِ یَعْلَمُ ما بَیْنَ اَیْدیهِمْ وَ ما خَلْفَهُمْ وَ لا یُحیطُونَ بِشَیْءٍ مِنْ عِلْمِهِ اِلاّ بِماشاءَ وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمواتِ وَ الأرْضَ وَ لا یَؤُدُهُ حِفْظِهُما وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَطیمُ.

هیکل دوم

اُعیذُ نَفْسی بِاللهِ الْعَلِیَّ الْعَظیمِ اِذْ قالَتِ امْرَأهُ عِمْرانَ رَبَّ اِنّی نَذَرْتَ لَکَ ما فی بَطنی مَحَرَّراً فَتَقَبَّلْ مِنّی اِنَّکَ اَنْتَ السَّمیعُ الْعَلیمُ سُنَّهَ مَنْ قَدْ اَرْسَلْنا قَبْلَکَ مِنْ رُسُلِنا وَ لا تَجِدُ لِسُنَّتِنا تَحْویلاً اَقِمِ الصَّلواهَ لِدُلُوکِ الشَّمْسِ اِلی غَسَقِ الَّیْلِ وَ قُرانَ الْفَجْرِ اِنَّ قُرانَ الْفَجْرِ کانَ مَشْهُوداً وَ مِنْ الَّیْلِ فَتَهَجَّدْ بِهِ نافِلَهً عَسِ اَنْ یَبْعَثَکَ رَبُّکَ مَقاماً مَحْمُوداً وَ قُلْ رَبَّ اَدْخِلْنی مُدْخَلَ صِدْقٍ وَ اَخْرِجْنی مُخْرَجَ صِدْقٍ وَ اجْعَلْ لی مِنْ لَدُنْکَ سُلْطاناً نَصیراً.

هیکل سوم

اُعیذُ نَفْسی بِاللهِ الْعَلِیَّ الْعَظیمِ اَمَنَ الرَّسُولُ بِما اُنْزِلَ اِلَیْهِ مِنْ رَبَّه وَ الْمؤمِنُونَ کُلٌّ امَنَ بِاللهِ وَ مَلئِکَتِهِ وَ کُتُبِه وَ رُسُلِه وَ قالُوا سَمِعْنا وَ اَطَعْنا غُفْرانَکَ رَبَنّا وَ اِلَیکَ الْمَصیرُ لا یُکَلَّفُ اللهُ نَفْساً اِلاّ وُسْعَها لَها ما کَسَبَتْ وَ عَلَیْها مَااکْتَسَبَتْ رَبَّنا لا تُؤاخِذْنا اِنْ نَسینا اَوْ اَخْطَأنا رَبَّنا وَ لا تَحْمِلْ عَلَیْنا اِصْراً کَما حَمَلْتَهُ عَلَی الَّذینَ مِنْ قَبِلْنا رَبَّنا وَ لا تُحَمَّلْنا ما لا طاقَهَ لَنا بِه وَاعْفُ عَنّا وَاغْفِرْلَنا وَارْحَمْنا اَنْتَ مَوْلینا فَانْصُرْنا عَلَی الْقَومِ الْکاف‍ِرینَ.

هیکل چهارم

اُعیذُ نَفْسی بِاللهِ الْعَلِیَّ الْعَظیمِ وَ قُلْ جاءَ الْحَقُ وَ زَهَقَ الْباطِلُ اِنَّ الْباط‍ِلَ کانَ زَهُوقاً وَ نُنَزَّلُ مِنَ الْقُرْانِ ما هُوَ شِفاءٌ وَ رَحْمَهٌ لِلْمُؤمِنینَ وَ لا یَزیدُ الظّالِمینَ اِلاّ خَساراً وَ اِذا اَنْعَمْنا عَلَی الإنْسانِ اَعْرَضَ وَ نَأبِجانِبه وَ اِذا مَسَّهُ الشَّرُّ کانَ یَؤُساً قُلْ کُلٌّ یَعْمَلْ عَلی شاکِلَتِه فَرَبُّکُمْ اَعْلَمُ بِمَنْ هُوَ اَهْدی سَبیلاً وَ یَسْئَلُونَکَ عَنِ الرُّوحِ قُلِ الرُّوحُ مِنْ اَمْرِ رَبّی وَ ما اُوتیتُمْ مِنَ الْعِلمٍ اِلاّقَلیلاً.

هیکل پنجم

اُعیذُ نَفْسی بِاللهِ الْعَلِیَّ الْعَظیمِ قالَ رَبَّ اِنّی وَ هَنَ الْعَظْمُ مِنّی وَاشْتَعَلَ الرَّأسُ شَیْباً وَ لَمْ اَکُنْ بِدُعائِکَ رَبَّ شَقِیّاً وَ اِنّی خَفْتُ الْمَوالِیَ مِنْ وَرائی وَ کانَتِ امْرَاَتی عاقِراً فَهَبْ لی مِنْ لَدُنْکَ وَلِِِیّاً یَرِثُنِ وَ یَرِثُ مِنْ الِ یَعْقُوبَ وَاجْعَلْهُ رَبَّ رَضِیّاً لَقَدْ صَدَقَ اللهُ رَسُولَهُ الرُّؤیا بِالْحَقَّ لَتَدْخُلُنَّ الْمَسْجِدَالْحَرامِ انشاءاللهُ مُحَلَّقینَ رُؤُسَکُمْ وَ مُقَصَّرینَ لا تَخافُونَ فَعَلِمَ ما لَمْ تَعْلَمُوا فَجَعَلَ مِنْ دُونِ ذلِکَ فَتْحاً قَریباً.

هیکل ششم

اُعیذُ نَفْسی بِاللهِ الْعَلِیَّ الْعَظیمِ قُلْ اُوْحِیَ اِلیَّ اَنَّهُ اسْتَمَعَ نَفَرٌ مِنَ الْجِنَّ فَقالُوا اِنّا سَمِعْنا قُرآناً عَجَباً یَهْدی اِلیَ الرُّشْدِ فَامِنّا بِهِ وَ لَنْ نُشْرِکَ بِرَبَّنا اَحَداً وَ اَنَّهُ تَعالی جَدُّ رَبَّنا مَا اتَّخَذَ صاحِبَهً وَ لا وَلَداً وَ اَنَّهُ کانَ یَقُولُ سَفیهُنا عَلَی اللهِ شَطَطاً.

هیکل هفتم

اُعیذُ نَفْسی بِاللهِ الْعَلِیَّ الْعَظیمِ وَ اِنْ یَکادُ الَّذینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِاَبْصارِهِمْ لَمّا سَمِعُوا الذَّکْرَ وَ یَقُولُونَ اِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَ ما هُوَ اِلاّ ذِکْرٌ لِلْعالَمین

🍃🌿🍃🌿🍃🌿🍃🌿🍃🌿🍃🌿🍃🌿

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

@عطرنرجس1400  

گلم به نظرتون بهتر نیست برای کلیپ و احادیث و مطالب مهدویت یه تاپیک جدا بزنید نماینده های عزیز تا یه ساعت خاصی مطالب رو بذارن و یه ساعت خاص دوستان تگ بشن و هر کس خوند فقط لایک کنه و چت ممنوع باشه،اگر کسی خواست درباره مطالب سوالی بپرسه اینجا بپرسه

اینطوری دسترسی به مطالب راحت تره چون میخوایم تو دفتر بنویسیم صفحات که میره جلو پیدا کردنشون سخته

البته فقط یه نظره عزیزم🥰🤗🌹♥️

خودت خوبی؟؟؟؟ نی نی چطوره؟؟ مامانت بهتر شد؟؟ 😍😍😍❤❤❤🤗🤗🤗

خودم خوبم بهتر از روزهای اولم خداروشکر اون هفته ی خطر از بیخ گوشم گذشت 

افتادم لکه بینی درد خیلی شدید با شیاف و استراحت خوب شدم این هفته خیلی بهترم 

مامانم هم بادعای شما دوستای عزیزم بهتره 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

عالی😍🌹

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

🔴داستان واقعی  شیخ اسد الله

آن سید امام زمانت بود...

زائر عتبات عالیات بود، نجف اشرف، از حرم که برگشت خوابید، در عالم رویا مولا علی بن ابی طالب آمدند به دیدارش، پرسید از حضرت،يا اميرالمؤمنين! آيا در مدت عمرم موفق به زيارت مولا و سيدم و امام زمانم شده ام يا نه؟»

حضرت جواب دادند: «بلي.»، گفت: «کجا؟» فرمودند: «حرم من علی (عليه السلام) در وقت فلان و روز فلان، مشرف شدی، آمدی کنار قبر و پايين پای من که نماز بخوانی، ديدی سيدی جلوتر نماز می‌خواند و قرائت او بسيار جلب توجهت کرد...

تصميم گرفتی نصف پولی را که در جيب داری بعد از فراعت ايشان از نماز به او بدهی، و گوش دادی به قرائت او، بيشتر جذبت کرد، تصميم گرفتی تمام پولت را به او بدهی و ايشان بعد از سلام نماز، روی خود را برگرداند و به جانب تو و فرمودند: «تو فردا نياز به آن خرجي داری، لازم نيست به من بدهی؛آن سيد امام زمانت بود.»

امام زمان ارواحنافداه از همه ی فردای همه ی ما با خبر هستند،مولا حتی آخرین برگ کتاب زندگی مان را می دانند،بیایید تا فرصت هست دخیل ببندیم به چشمان زهرایی اش و بخواهیم از وجود مبارکش، دمِ رفتنمان کاری با ما کند که جد غریبش با حُر کرد،آقاجان اگر نشد عباست باشم،حُرِّ پشیمانت که می توانم بشوم...

عاقبت حُر شَوَم و توبه ی مردانه کنم

📚برداشتی آزاد از کتاب شریف اثبات الولایه

اللهم عجل لولیک الفرج💚

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

چرا امام زمان (ارواحنا فداه) ظهور نمی کنند؟

✍️ماجرای هارون مکی و  تنور آتش

✅مأمون رقّى نقل مى کند:

روزى خدمت امام صادق (علیه السلام) بودم، سهل بن حسن خراسانى وارد شد، سلام کرده، نشست.

🔸آن گاه عرض کرد:

یابن رسول الله، امامت حق شماست زیرا شما خانواده رأفت و رحمتید، از چه رو براى گرفتن حق قیام نمى کنید، در حالى که یکصد هزار تن از پیروانتان با شمشیرهاى بران حاضرند در کنار شما با دشمنان بجنگند!

☀️امام(عليه السلام) فرمود:

اى خراسانى!

بنشین تا حقیقت بر تو آشکار شود.

سپس دستور دادند، تنور را آتش کند. بلافاصله آتش تنور افروخته شد، به طورى که شعله هاى آن، قسمت بالاى تنور را سفید کرد.

به سهل فرمود:

اى خراسانى!

برخیز و در میان این تنور بنشین!

خراسانى شروع به عذر خواهى کرد و گفت:

یابن رسول الله !

مرا به آتش نسوزان و از این حقیر بگذر!

امام فرمود:

ناراحت نباش! تو را بخشیدم.

در همین هنگام، هارون مکى، در حالى که نعلین خود را به دست گرفته بود، با پاى برهنه وارد شد و سلام کرد.

☀️امام (عليه السلام) پاسخ سلام او را داد و فرمود:

در تنور بنشین!

هارون نعلینش را انداخت و بى درنگ داخل تنور شد!

امام با خراسانى شروع به صحبت کرد و از اوضاع بازار و خصوصیات خراسان چنان سخن مى گفت که گویا سال هاى دراز در آنجا بوده اند.

سپس از سهل خواستند تا ببیند وضع تنور چگونه است

سهل مى گوید، بر سر تنور که رسیدم، دیدم هارون در میان خرمن آتش دو زانو نشسته است.

همین که مرا دید، از تنور بیرون آمد و به ما سلام کرد.

☀️امام به سهل فرمود:

در خراسان چند نفر از اینان پیدا مى شود؟

عرض کرد:

به خدا سوگند! یک نفر هم پیدا نمى شود.

☀️آن جناب نیز فرمودند:

آرى ! به خدا سوگند! یک نفر هم پیدا نمى شود.

اگر پنج نفر همدست و همداستان این مرد یافت مى شد، ما قیام مى کردیم.

📗بحارالانوار: ج۴۷، ص ۱۲۳

✍️اندکی تأمل:

آیا ما این گونه مطیع امام زمان خویش هستیم؟!

آیا کسی ایمانش و معرفتش نسبت به امام زمانش قوی هست که بدون چون و چرا مثل هارون مکی قبول کند،

آیا اینطور هستیم؟

آیا با قلم و قدم و مال و جان خویش او را یاری میکنیم؟!

👌اگر جوابمان مثبت است خوشا به سعادتمان

👈و اگر جواب منفی است پس بکوشیم که از کاروان ظهور عقب نمانیم.

اللهم عجل لولیک الفرج💚

🔴داستان واقعی  شیخ اسد الله آن سید امام زمانت بود... زائر عتبات عالیات بود، نجف اشرف، ...

خدایا چقدر قشنگ بود همه وجودم مور مور شد وبه خداشک اومد تو چشمام 😢😢😢ای خدا این حال خوب واین جمع خوبترو از من نگیر🤲🤲فدات بشم خیلی زیبا بود❤❤🙏🏻🙏🏻

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

غروب_جمعه_دلتنگیهایش
🌹حجت الاسلام فاطمی نیا:

🌄غروب جمعه که میگذرد
 امام زمان نظر میکند بر منتظرانش و
میفرماید: ممنونم که بیادمن بودید...
 امانشد...😔

😔لحظه ی دیدارمان به وقت دیگریست...
برای فرجم دعا کنید...

العجل_یامولای_یاصاحب_الزمان

اللهم_عجل_لولیک_الفرج💚

خدایا چقدر قشنگ بود همه وجودم مور مور شد وبه خداشک اومد تو چشمام 😢😢😢ای خدا این حال خوب واین جمع خ ...

خدا نکنه عزیزم همین که توجه کردی خودش یه دنیا می ارزه 🌹💖

ان شاءالله که آقا صاحب الزمان عج دستگیر دنیا و آخرتت باشه🤲💚