2777
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست
وعلیکم السلام عزیزم باید تغذیه ی شبانه حتما درست بشه و همچنین ساعات خواب تنظیم بشه؛درست میشه ان شاء ...

یعنی سادات جان با تغذیه درست میشه شبام ساعت ۱ خابم اخه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام خیلی شرمنده ولی من نمیتونم نماز صبح بلند شم یعنی برننامه باد صبا روهم دارم اذانم میگه بیدار میش ...

یکم شب زودتر بخواب 

موقع خواب از خدا و امام زمان عج کمک بخواه 

گوشیت رو از خودت دور بزار تا مجبور بشی از تو رختخواب بلند شی دم دستت نباشه 

گوشیت رو یه ده دقیقه بعد اذان صبح رو هشدار بزار 

ان شاءالله که فردا بیدار می شی

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 
وعلیکم السلام عزیزم باید تغذیه ی شبانه حتما درست بشه و همچنین ساعات خواب تنظیم بشه؛درست میشه ان شاء ...

مثلا ی بار خوندم امام زمان فرمودن هر کس برای نماز صبح بیدار نشود لعین است لعین است لعین است

سه بار گفتن لعین هست اصلا شوک شدم ولی همش ی هفته بیدار شدم باز روز از نو روزی از نو

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
مثلا ی بار خوندم امام زمان فرمودن هر کس برای نماز صبح بیدار نشود لعین است لعین است لعین است سه بار ...

منم حدیث های اینجوری رو خوندم راجبه قضا شدن نماز صبح

میگم از شدت گناهامه که خواب میفتم

حتما..

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم    
منم حدیث های اینجوری رو خوندم راجبه قضا شدن نماز صبح میگم از شدت گناهامه که خواب میفتم حتما..

اخه چه گناهی قربونت برم به خدا هر کاری میکنم هر حرفی میزنم اول خدا رو در نظر میگیرم😭😭😭خیلی بد دردیه 

مثلا ی بار خوندم امام زمان فرمودن هر کس برای نماز صبح بیدار نشود لعین است لعین است لعین است سه بار ...

شبا تا دیر وقت بیدار نمون

گوشیتم چند تا هشدار تنظیم کن

از نیم ساعت مونده به اذان زنگ بزار تا پنج دقیقه بعد اذان

بزار انقدر زنگ بزنه تا کلافه شی بیدار شی..من گوشیمو تقریبا این مدلی سر زنگ میزاشتم بیدار میشدم ولی الان یه مدته سر اون تایمی که میزارم زنگ نمیزنه یا یه ساعت زودتر یا یه ساعت دیرتر زنگ میزنه!!

اخه چه گناهی قربونت برم به خدا هر کاری میکنم هر حرفی میزنم اول خدا رو در نظر میگیرم😭😭😭خیلی بد درد ...

نه عزیزم سو برداشت نکن خودمو دارم میگم که گناهکارم

یعنی سادات جان با تغذیه درست میشه شبام ساعت ۱ خابم اخه

خب دیگه عزیزم گفتم که تغذیه و خواب 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
شبا تا دیر وقت بیدار نمون گوشیتم چند تا هشدار تنظیم کن از نیم ساعت مونده به اذان زنگ بزار تا پنج د ...

باشه این روشم امتحان میکنم دوستم❤❤❤

شبا تا دیر وقت بیدار نمون گوشیتم چند تا هشدار تنظیم کن از نیم ساعت مونده به اذان زنگ بزار تا پنج د ...

احسنت روش کلافگی  به شیوه ی فلفل قرمز

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
نه عزیزم سو برداشت نکن خودمو دارم میگم که گناهکارم

نه بابا چه سو برداشتی🌹🌹🌹 اخه دیگه خیلی معضل بزرگی شده برام