2777
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست
سلام دوستان کلاس شروع شده؟ 

سلام بیا اینجا و سلام کن فقط 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6769469/مشق-انتظار

السلام علیک یا بقیّة الله "عجّل الله تعالی فرجه"                      به جمعِ 👈🍃مشقِ انتظار  🍃👉 بپیوندید
دوستان یه سوال... تو دوران عادت ماهیانه عیب نداره زیارت عاشورا بخونیم دیگه نه؟  فقط اون نماز م ...

مشکلی نیست 

فقط نماز رو نایب میخونه برات 

السلام علیک یا بقیّة الله "عجّل الله تعالی فرجه"                      به جمعِ 👈🍃مشقِ انتظار  🍃👉 بپیوندید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مشکلی نیست  فقط نماز رو نایب میخونه برات

آهان ممنون عزیز جان. 

بعد اینکه تا کی وقت داریم بخونیم ختم رو؟ تا غروب؟ 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
@عطرنرجس1400 ‍  کجایی چرا غایبی سر کلاس ؟؟؟🤔 داری صفر می شی یا!!!😁

پس نماینده ی ما غایب هستند

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
@تیکه     سوالت رو بپرس مجدد

سلام خیلی شرمنده ولی من نمیتونم نماز صبح بلند شم یعنی برننامه باد صبا روهم دارم اذانم میگه بیدار میشم ولی به خدا انگار یکی منو گرفته نمیتونم بلند شم بقیه نمازام اول وقته ها قرانم زیاد میخونم دعای زیارت عاشورا وحدیث کسا  دعای عهد ...

ولی انگار که برا نماز صب طلسم شدم خیلی هم حدیث خوندم ولی نمیشه کمکم کنید خیلی احساس خجالت میکنم در پیشگاه خدای عزیز وامام زمان😭😭😭😭

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
سلام خیلی شرمنده ولی من نمیتونم نماز صبح بلند شم یعنی برننامه باد صبا روهم دارم اذانم میگه بیدار میش ...

وعلیکم السلام عزیزم

باید تغذیه ی شبانه حتما درست بشه و همچنین ساعات خواب تنظیم بشه؛درست میشه ان شاءالله نماز صبح فردا بیدار خواهید شد

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
فرشته جون چرا نیومدی😱 هیچی دیگه صفرگرفتی😁 جات خالی انقد سوال پرسیدیم ،حالا بیای می‌خونی😂🤭 @ع ...

فرشته به همه اطلاع رسانی کرد ولی خودش نبود

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم    
فرشته جون چرا نیومدی😱 هیچی دیگه صفرگرفتی😁 جات خالی انقد سوال پرسیدیم ،حالا بیای می‌خونی😂🤭 @ع ...

استغفرالله 📿