2777
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست
ان شاالله که بیدار میشی از این به بعد    

🤲🤲🤲💐💐💐💐

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بحث امروز در مورد عصبانیت و اینا هم بود مامان من خیلی زود عصبانی میشه داد و بیداد میکنه لجبازه الان هم سه چهار روزه باهاش قهرم خونوادم خیلی دلم رو میشکونن 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
نه بابا چه سو برداشتی🌹🌹🌹 اخه دیگه خیلی معضل بزرگی شده برام

قربونت عزیزم

درست میشه فقط سر وقت بخواب و اون روشم امتحان کن

ببخشید نمازش چجوری بود یادم رفته

نماز چله؟  دو رکعت نماز به نیت سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان 

بعد نماز تسبیحات حضرت مادر به نیت سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان 

و

السلام علیک یا بقیّة الله "عجّل الله تعالی فرجه"                      به جمعِ 👈🍃مشقِ انتظار  🍃👉 بپیوندید
نماز چله؟  دو رکعت نماز به نیت سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان  بعد نماز تسبیحات حضرت ماد ...

عادی یعنی 100بار ایاک نعبد و ایاک نستعین نداره ؟

سادات خانوم ببخشید در کلاس حضور نداشتم

وقت دکتر داشتم وهنوز در مطب هستم 

ولی مطالبتون رو خوندم 

وجواب دوتا از سوال دوستان در مورد نماز صبح وحجاب که در مورد خودم تاثیر گذار بود 

رو میدونم 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

༻﷽༺

یابن‌الحسن سکوت مرا غرق نور کن
ما را قرین منت و لطف حضور کن
گاهی گناه کنج دلم سبز می‌شود
آقا تو را قسم به شهیدان ظهور کن

【 الّلهُــمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَــــ الْفَــرَج 】

⏰  🌷

✨﷽✨

📌 از کعبه تا کربلا

✍ بادهای بسیار گرمِ حجاز گویای خبری است. خبری که همهٔ عالم از شنیدنش به تکاپو خواهد افتاد. زمین به لرزه در‌می‌آید. کوه‌ها به حرکت در‌می‌آیند. مولا پا در رکابِ اسب گذاشته است و به آرامی به سمت کوفه حرکت می‌کند.

انگار تمامِ هستی، نرفتنِ حضرت را التماس می‌کند… که ای عزیز فاطمه! اگر می‌آیی بیا، اما علی‌اصغرت را نیاور! آخر حرمله دارد تیرهایش را زهرآلود می‌کند...

مولای من! به جوانیِ علی‌اکبرت رحم کن! حیف او که مثل دانه‌های تسبیح پخشِ صحرا شود. اما فایده‌ای ندارد. حسین می‌آید. عجب لحظهٔ دردناکی…

دردناک‌تر از آن اما، منتظران حضرت بودند. تاریخ همیشه عبرت است. آن‌هایی که یک به یک، «العجل‌گویان» پای نامه‌ها را امضا کردند و در پیِ خلخال و گوشواره خود را به کربلا رساندند...

اما دردناک‌تر از همه، یارانی بودند که بودند، اما شبِ آخر آقای خود را تنها گذاشتند. هرکس به بهانه‌ای... یکی خانه و کاشانه، یکی تجارت و کسب و کار، یکی هم...  امروز اما منتظرانی را می‌بینیم که هستند، ولی به بهانه‌های مختلف، یکی معیشت، یکی زن و فرزند، و یکی هم…، آقای خود را تنها گذاشته‌اند…

«ﻭ [برخی ﺍﺯ ﻣﺮﺩم] ﭼﻮﻥ ﺗﺠﺎﺭﺕ ﻳﺎ ﻣﺎیهٔ ﺳﺮﮔﺮﻣﻰ ﺑﺒﻴﻨﻨﺪ ﺑﻪ‌ﺳﻮی ﺁﻥ ﭘﺮﺍﻛﻨﺪﻩ ﺷﻮﻧﺪ ﻭ ﺗﻮ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺣﺎلی ﻛﻪ اﻳﺴﺘﺎده‌ای، ﺭﻫﺎ ﻛﻨﻨﺪ.» (سورهٔ جمعه، آیهٔ ۱۱) آری! تو ایستاده‌ای و این ما هستیم که تو را تنها می‌گذاریم… در سپاهِ مهدی ماندن، نتیجهٔ حسینی بودن است... یارانِ مهدی! اندکی صبر، سحر نزدیک است…

...ای برگردانندهٔ یوسف به نزد یعقوب پس از آنکه دو چشمش از اندوه نابینا شد و دلش آکنده از غم بود... (فرازی از دعای عرفه)

#دلنوشته_مهدوی

【 الّلهُــمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَــــ الْفَــرَج 】

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

⏰  @montazeran313313