2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28870 بازدید | 4891 پست
ان شالله مسیرم همیشه از زیر گذر حرم هست حتما سلام شما رو به ولی نعمتمون میرسونم 

برا منم دعا کن عزیزم

سلاممو به آقا برسون

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!

روز دوم 

السلام علیک یا مهدی عجل الله🌻

💮بیایین بهتون کار خیر یاد بدم💮روی جمله داخل گُل کلیک کن   📣دوست عزیزم📣توی تاپیک کار خیر که رفتی 🌟لطفا تاپیکای بعدیشم بخون و بین دوستات به اشتراک بذار تا توی ثوابش شریک باشی خدایا مارا از خواری نفس نجات بده 💚تاپیک صلوات برای ظهور وسلامتی حضرت مهدی عج💚 💫اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم💫

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

السلام وعلیک یا امام زمان 

روز دوم خانده شد🤲🤲🤲

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

سلام

الحمدلله ک امروز هم خدا سعادت زیارت عشق رو روزی ما قرار داد...

اعمال امروز هم انجام شد 

الهم عجل لولیک الفجر...

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

🌹روز دوم

اللهم عجل لولیک الفرج🌹

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

🌹 روز دوم

السلام علیک یا مهدی عجل الله

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

روز دوم خونده شد🌹

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
🌹 روزدوم  السلام علیک یا مهدی عجل الله

ماشاءالله عزیزم ماشاءالله ⚘⚘⚘

ان شاءالله درست میشه نگران نباش 💚

خدایا شکرت ک دوباره دستمو گذاشتی تو دست حضرت مهدی عج😍😍😍😍😍

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
السلام علیک یا مهدی عج الله 🌹 ممنونم عزیزم🌺  این جمله یادت نره ☝

سلام... آهان چشم🌺🌺💖

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
السلام وعلیک یا امام زمان  روز دوم خانده شد🤲🤲🤲

ماشاءالله گلم 😍😍

السلام علیک یا مهدی عج الله ❤❤

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

السلام علیک یا مهدی عج الله 🌹

روز دوم خوانده شد🌹🌺

السلام علیک یا مهدی عج الله 🌹 روز دوم خوانده شد🌹🌺

وعلیکم السلام عزیزم؛امشب ساعت۱۰همه آنلاین باشند

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
ماشاءالله عزیزم ماشاءالله ⚘⚘⚘ ان شاءالله درست میشه نگران نباش 💚 خدایا شکرت ک دوباره دستمو گذاشتی ...

ممنونم عزیزم🤗🥰

یه مدت از حضرت مهدی عج دور بودم باهاش غریبه شده بودم و به لطف و کمک دوتا از دوستان ک مطمئنم عزیزکرده امام زمانن تو همین نی نی سایت باز با آقا رفیق شدم.درسته خیلیییی شرمندشم و اصلا هنوزم کامل نیستم و خیلی گناهکارم ولی خدا رو شکر میکنم ک قبل از مرگم خدا کمکم کرد با بابا مهدی عج رفیق شم.

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!

🌹 روز دوم

السلام علیک یا مهدی عجل الله

اقایان سایت از چشم من افغانی های نگهبان ساختمان هستند، حتی ارزش خاک کفش همسرم را ندارند، وقتی یک شیر کنارت باشد هرگز توجهی به کفتار نخواهی کرد!