2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28870 بازدید | 4891 پست
ممنونم عزیزم🤗🥰 یه مدت از حضرت مهدی عج دور بودم باهاش غریبه شده بودم و به لطف و کمک دوتا از دوستان ...

الحمدلله الحمدلله 🌹

خیلی هم عالی عزیزم🤗

ان شاءالله ک همگی تا آخر عمر بیاد وخدمتگزار آقامون صاحب الزمان عج باشیم 🤲🌺

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وعلیکم السلام عزیزم؛امشب ساعت۱۰همه آنلاین باشند

چشم ان شالله

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
 روز دوم

السلام علیک یا مهدی عج الله 🌹

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

روز دوم💚

السلام علیک یا مهدی عجل الله🌱

یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان‌ میفرستی رفیقم🌻                                                                                            
سلام سادات جون

وعلیکم السلام؛عزیزم خوش آمدید

درآغاز همگی اعلام حضور بفرمایید 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
سلام علیکم  کلاس تقریبا داره شروع میشه

سلام سادات جان 🌹

سرا پاگوشیم 😊

روزدوم🌹

السلام علیک یا مهدی عجل الله

دوست مهربونم اگر امضای‌ من و میبینی لطفا برای حاجت های دل من و خودت و ظهور آقامون امام زمان ی صلوات مهمونم‌ کن ❤❤❤❤

سلام علیکم محضر مبارک شیفتگان حضرت مهدی عزیزمان؛که رحمت و برکت الهی تقدیم محضر پاکشان

امید داریم جلسات مجازی مفید خواهد بود؛و هم برآگاهی عزیزان خواهد افزود و هم توفیق درک و معرفت نسبت به ایشان نصیبشان خواهد شد؛مباحث هر جلسه کوتاه و مختصر درج میشود تا باب تعقل و تفکری باشد برای دوستداران

🌹

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید

سلام سادات جان خسته نباشی خواهر❤❤

خواهرای عزیزم سلام به روی ماهتون😍

یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان‌ میفرستی رفیقم🌻                                                                                            
سلام علیکم محضر مبارک شیفتگان حضرت مهدی عزیزمان؛که رحمت و برکت الهی تقدیم محضر پاکشان امید داریم جل ...

عده ای از عزیزان ناامید هستند بابت دعا برای ظهور و حتی دعا برای حوائج و عرض میکنند که تسلیم هستند برای وضع موجودشون که برای تغییرش دعا میکردند!

خداوند اگر قرار بود خودش همه چیز رو بدون تغییرقرار بده دعا رو تاکید نمی کرد!!!!!!

خداوند سرنوشت رو مشخص کردن ولیکن ادعیه و راهکارهای  بسیاری رو برای تغییر سرنوشت قرار داده!

مهدی عزیزمان هم با اعمال عده ای درظهورشون بدا حاصل میشه!واین حق الناس هست که دعا کنیم هربار بیشتر ازقبل و دیگر اینکه به قول جد بزرگوارمان؛علی علیه السلام فال نیک بزنید و خوش بینی از صفات مومن است!و خداوند چه بسا به بخاطر خوش بینی یک خالص عارف ظهور رو‌حتی در همین ساعات قرار بده!مشکل اینجاست که فکر میکنیم خداوند همه چیز رو خودش تعیین کرده که تغییر ناپذیر خواهد بود! و ما فقط عروسکیم خیر؛خداوند مارو دچار ابتلا می‌کنه با دور کردن زمان ظهور با نزدیک کردن زمان ظهور!و با تغییر کمی در مسیر سرنوشت و ممکن ها وجود دارد(هرکسی سرد نشود در مسیر دعا برای خواسته اش و دعا برای ظهور قطعا پیروز و موفق خواهد بود)و 

شایدبخاطر یک دعا ی خالصانه در لحظه ی آخر بدا اتفاق نیفته بخاطر عده ای که به خداوند اعتماد کردند و پشت مهدی ماندند

د!منتظر امیدوار هست؛ ولاغیر

19:01:13 | 1400/04/08

عده ای از عزیزان ناامید هستند بابت دعا برای ظهور و حتی دعا برای حوائج و عرض میکنند که تسلیم هستند بر ...

قرار هستش یک سری فعالیت های مهدوی انجام بشه 

و شما درانجامش مشارکت کنید؛سعی داریم با افرادی پرشور و قوی و مثبت اندیش و امیدوار همکاری کنیم؛یاران حضرت باید امیدوار باشند و شاد و موفق و آینده نگر 

نه عده ای ناامید و ناراحت و بدون هدف!