2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28869 بازدید | 4891 پست
@مشتاق_زیارت     عزیزم بفرمایید1 اینجا. لطفا بگید روزاول چله کجا رفتید عکس ها رو بفرستید ...

سلام روز اول چله وخیلی یهویی رفتم حرم واونجا خوندمش ان شالله که از همه قبول باشه وبه حاجات قلبی شون برسن 

#اللهم عجل لولیک الفرج #اللهم جعل عواقب اُمورنا خیرا #الحمدالله الذی جعلنا من المتمسکین بولایته امیرالمومنین و اولاده المعصومین(ع)🍃   #ما_ملت_امام_حسینیم
سلام روز اول چله وخیلی یهویی رفتم حرم واونجا خوندمش ان شالله که از همه قبول باشه وبه حاجات قلبی شون ...

#اللهم عجل لولیک الفرج #اللهم جعل عواقب اُمورنا خیرا #الحمدالله الذی جعلنا من المتمسکین بولایته امیرالمومنین و اولاده المعصومین(ع)🍃   #ما_ملت_امام_حسینیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ای کاش که اقا تا ما زنده بودیم وعمرمان قد میداد میامد به خدا قسم که خودم وبچه هام رو فدای خاک پایش م ...

ظهور نزدیک هستش 

ان شاءالله

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
ظهور نزدیک هستش  ان شاءالله

🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
خانوم نماینده حواستون به ایشون باشه

به من ؟؟برای چی 

من به کلاس امشب نرسیدم خاک توسرم فراموش کردم

امروز آزمایشی بود فردا کلاس برگزار میشه حتما حاضر باشید

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید

بسم الله الرحمن الرحیم 

روز دوم 

اللهم عجل لولیک الفرج

🌹روزدوم

🌺یا مهدی عجل الله🌺

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
خانوم نماینده حواستون به ایشون باشه

سلام علیکم. چشم🌹

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
🌹روزدوم   🌺یا مهدی عجل الله🌺

*

السلام علیک یا مهدی عجل الله🌹🌹🌹