2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28869 بازدید | 4891 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

روز اول یا مهدی عجل الله

سلام عزیزم .اسم شما تولیست نبوده 

خیلی خوش آمدی 😊🌹

اگه دوس داری اسم وحاجتت رو بهم‌ بگو بنویسم 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
@عطرنرجس1400    

جانم عزیزم ؟😊

اسمشون رو ب لیست اضافه کردم 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
الهی. شاید خیری هست. عزیزم انشاالله همه چی درست میشه اصلا بهش فکرنکن  توکل کن ب خدا 🌹😘

ممنون گلم که جویای حالم بودی

توکل به خدا..سعی میکنم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم    

یا مهدی عجل الله

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم 

سلام من دیر اومدم بازم من اصلا بلد نیستم چطوری تاپیکو پیدا کنم وفقط شبا هم میام سایت اما چله رو به امید خدا شروع کردم امروز ایشالله که مقبول حق قرار بگیره

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

ای کاش که اقا تا ما زنده بودیم وعمرمان قد میداد میامد به خدا قسم که خودم وبچه هام رو فدای خاک پایش میکردم  حتی پدر ومادرم را هم فدایش میکردم 😭😭😫😫😫😫😫

سلام عزیز دلم احوالتون چطوره کم پیداین ان شاءالله خیر نگران هیچ چیزی که نشد نباش خدا حواسش هست

سلام عزیزم قربونت برم شما چطوری؟

نشد دیگه شاید حکمتی داشته اول خیلی ناراحت بودم ولی خودمو زدم به بیخیالی تا ببینم چی پیش میاد

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم