2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28869 بازدید | 4891 پست
عزیزان  پیگیر مطالبی که حقیر ارسال خواهم کرد باشید.(ازمتن و کلیپ) ودرنشر مطالب کوشا باشید ان ...

سلام به سادات عزیزم خوشحالم دوباره باشماچله جدیدروشروع میکنم انشالله فرج اقامون امام زمان 🙏🙏🙏

تصاویر زیبایی بود؛برای فعالیت

لطف دارین   

#اللهم عجل لولیک الفرج #اللهم جعل عواقب اُمورنا خیرا #الحمدالله الذی جعلنا من المتمسکین بولایته امیرالمومنین و اولاده المعصومین(ع)🍃   #ما_ملت_امام_حسینیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام به سادات عزیزم خوشحالم دوباره باشماچله جدیدروشروع میکنم انشالله فرج اقامون امام زمان 🙏🙏🙏

وعلیکم السلام عزیزم 

ماهم همینطور عزیزم؛

ان شاءالله همینطوره ظهور نزدیکه

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
بسم الله الرحمن الرحیم  روز دوم  اللهم عجل لولیک الفرج

السلام علیکم یا صاحب الزمان عج فراموش نشود 

عزیزم🌹

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید

روز دوم  السلام علیک یا مهدی عجل الله💚

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
عزیزامروز خوندم ولی این دوسه روز دعوا بدی کردیم باشوهرم

سلام عزیزم نگران نباش درست میشه در پناه حق گلم❤

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
سلام روز اول چله وخیلی یهویی رفتم حرم واونجا خوندمش ان شالله که از همه قبول باشه وبه حاجات قلبی شون ...

سلام چه خوب،منم به خواست خدا  روز اول چله حرم بودم🥰 دیروز قرار بود بریم طبیعت که همسرم گفت نه یه جا دیگه بریم، دخترم گفت بریم حرم ،

وقتی رسیدیم حرم یاد این تاپیک افتادم و زیارت عاشورا و ذکرهاش رو خوندم،با اینکه قصد شرکت نداشتم

لطف خدا شامل حالم شد 😊ان شاالله تا آخر چله بمونم

روزدوم🌹

السلام علیک یامهدی (عج) ورحمه الله وبرکاته

اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر

اللهم صل علی محمد آل محمدوعجل فرجهم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
سلام عزیزم نگران نباش درست میشه در پناه حق گلم❤

توکل بخدا

السلام علیکم یا صاحب الزمان عج فراموش نشود  عزیزم🌹

به روی چشم❤

روزدوم🌺

السلام علیک یامهدی عجل الله

بعدازنمازصبح خوندم نتونستم اعلام کنم

روز دوم 

السلام علیک یا مهدی عجل الله

دیروز تمام شد یادم رفت بگم 🥺🌹

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔