2777
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28902 بازدید | 4891 پست
سلام عزیزم،نه هنوز☺️

خوبه پس

اخه هی استرس داشتم

چون اینبار بستریش ی روز بیشتر کشید 

گفتم برای دوست عزیز مامان بچه هام زحمت نشه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوبه پس اخه هی استرس داشتم چون اینبار بستریش ی روز بیشتر کشید  گفتم برای دوست عزیز مامان بچه ...

نه عزیزم هر موقع شروع بشه تگت میکنیم گلم،فاطمه جون چطوره بهتره

🌈  اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️
نه عزیزم هر موقع شروع بشه تگت میکنیم گلم،فاطمه جون چطوره بهتره

ممنونم عزیزم

اینبار به طرز خیلی عجیبی ن حالش بد شد ن حتی گریه کرد

خیلی اروم بود

درحالی ک سری های قبل شب آخر احساس میکردم مغزم ورم کرده از بس گریه میکرد 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

ممنونم عزیزم اینبار به طرز خیلی عجیبی ن حالش بد شد ن حتی گریه کرد خیلی اروم بود درحالی ک سری های ...

ای جانم،خداروشکر عزیزممم،انشاءالله خوب خوب میشه به حق امام زمان(عج) 

خداروشکرررررر

🌈  اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️
ای جانم،خداروشکر عزیزممم،انشاءالله خوب خوب میشه به حق امام زمان(عج)  خداروشکرررررر

انشالله عزیزم انشالله ممنونم

بهش گفتم بخند تا ازت عکس بندازم فقط ببین چجوری ژست گرفته

عالی شده عزیزم .خوشحالم که تو جمعمون یه خواهر هنرمند داریم

لطف داری دورت بگردم خداروشکر که خوشت اومده😍❤

یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان‌ میفرستی رفیقم🌻                                                                                            

سلام دوستان

امروز و دیروز خونده شد.

السلام علیک یا اباصالح المهدی 🌹

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
انشالله عزیزم انشالله ممنونم بهش گفتم بخند تا ازت عکس بندازم فقط ببین چجوری ژست گرفته

😍😍😍 عزیز دلم خدا حفظش کنه. ماشاالله به روحیش. فکر کنم باید ازش صبر و مقاومت رو یاد بگیرم. 

خداروشکر که این سری احوالش بهتر بوده. به امید خدا حتما بهتر هم میشه.

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
😍😍😍 عزیز دلم خدا حفظش کنه. ماشاالله به روحیش. فکر کنم باید ازش صبر و مقاومت رو یاد بگیرم.  ...

ممنونم عزیزم

سلامت باشی

اره منم باید از این جوجه یاد بگیرم

امروز از این ور بخش میدوید اونور از اونور میومد این ور

انشالله انگار نه انگار شیمی درمانی شده

این اولین بار  بود ک اینجوری بود

توکل بخدا ممنکنم

ممنونم عزیزم سلامت باشی اره منم باید از این جوجه یاد بگیرم امروز از این ور بخش میدوید اونور از او ...

زنده باشی، واقعا 😍 الهی بلا خانم شیطونی هم میکنه. 😃 وای من ذوق کردم. خدا نگهدارش باشه. 😘

السلام علیک یا اباصالح المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم 
عزیزم من که نمی دونم دقیقا کی؟ کلی پرسیدم  فکرنکنم اون موقع باشه ،شاید زودتر

بی خیال نمیتونم بلاتکلیف باشم اصلا شرایط دیر شروع کردنو ندارم خودم تکی میخونم عزیزان انشاءالله همه حاجت روا شین💖

فقط خدا و دیگر هیچ ....
ممنون عزیزم نه چرا پشیمون چه توفیقی بهتر از این 

الحمدلله عزیزم 😍

خوشحالم ب جمعمون پیوستی 😍😍🌺🌺🌺

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم