2777
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست
الحمدلله عزیزم  لطف خدا وعنایت حضرت مهدی عج هست  کاش تمامی خانومایی ک تواین سایت هستن می ...

دقیقا👌کاملا موافقم با حرفات عزیزم،فقط همون روشن شدن رو میخواد و اینکه کی به این درک برسی،به خدا ازوب گردی هیچی سودی به مانمیرسه،به غیراینکه وقتمونو تلف کنیم فقط باید به این درک برسی حالا بستگی یکی زود متوجهش میشه یکی دیر...انشاءالله از اون دسته آدما باشیم که مفید باشیم و در راه، مهدویت و آشنایی با امام زمانمون(عج)یک قدمی برداریم❤️اینو همیشه گفتمو میگم خداروشکرمیکنم که باهات تو اون گروه حدیث کساء به صورت اتفاقی آشناشدم،شایدم لطف خدا بود ...

همیشه دعاگوت هستم فرشته ی مهربون من💓

🌈  اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

برای فاطمه دعا کنید فردا آخرین جلسه شیمی درمانی باشه انقد گریه کردم و خودمو زدم ک تمام سرم درد میکن ...

ان شاءالله خیلی زود بیای و خبر سلامتی دخترت رو بهمون بدی درکت میکنم منم پسر ۱۱ ماهه دارم خدا همه ی بچه ها رو سلامت حفظ کنه براتون دعا میکنم

افرین بتو عزیزممم 👏👏👏👏 اتفاقا منم میخواستم الان بخونم 😍😍

عزیز همه ی بچه هارودعاکردم 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
ان شاءالله خیلی زود بیای و خبر سلامتی دخترت رو بهمون بدی درکت میکنم منم پسر ۱۱ ماهه دارم خدا همه ی ب ...

سلامت باشی عزیز دلم

خدا بچت رو نگه داره انشالله برات و عاقبت بخیر باشه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

دوستان من اعمال رو انجام میدم

متاسفانه اینجا اصلا آنتن ندارم و به سختی شاید بتونم وصل بشم

چله شروع نشده هنور؟

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

سلام. حاضری🤚

زیارت عاشورا هر روز خوانده شده  خداروشکر. و اینکه مشتاقانه منتظر شروع کلاس هستم😊

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
خدایا شکرت🍀 روز چهاردهم خوانده شد🌻 سلام بر یوسف زهرا😍💕

خدایا شکرت🍀

روز پانزدهم،شانزدهم خوانده شد🌻

السلام علیک یا صاحب الزمان😍💕

۷ساله در انتظارم  مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕
اها صبح🤦یادم رفت،درمورد صبوری وگفته بودن...خخخخ به کل یادم رفته بود ،فکرکردم چند روزی هست نیومدن😄 ...

یااااااااااااااا خدااااااااا اواسط مرداد😳😳😳😳😳😳😳

تاخیر یه روز ،دو روز سه روز ن ک ....

من انصراف بچه ها 

کاش زودتر میگفتین این همه دیر شروع میکنین من تو چله زیارت عاشورا دیگه شرکت میکردم 😞

فقط خدا و دیگر هیچ ....

سلام دوستان عزیزم اعمال امروز هم انجام شد 

السلام علیک یا شریک القرآن عج

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
یااااااااااااااا خدااااااااا اواسط مرداد😳😳😳😳😳😳😳 تاخیر یه روز ،دو روز سه روز ن ک .... من انص ...

عزیزم من که نمی دونم دقیقا کی؟ کلی پرسیدم 

فکرنکنم اون موقع باشه ،شاید زودتر 

دوستان من اعمال رو انجام میدم متاسفانه اینجا اصلا آنتن ندارم و به سختی شاید بتونم وصل بشم چله شروع ...

سلام عزیزم،نه هنوز☺️