2777
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست
بسم الله الرحمن الرحیم  روز نهم  السلام علیک یا ابا صالح المهدی عج 💚

قبول باشه عزیزم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام  🌹 روزدوم   السلام علیک یا مهدی عج و رحمه الله و برکاته

سلام عزیزم

قبول باشه ان شاالله

من یه چله زیارت عاشوراودعای عهد قبل طلوع آفتاب از۶تیرشروع کردم  اینم خیلی عالیه ،ازامروز ک ۱۵ش ...

قبول باشه ان شاالله

سلام ،زیارت عاشورا ازکی شروع کنیم شب خونده بشه طوری نیست؟

سلام عزیزم

خیلی خیلی خوش اومدی

از طلوع آفتاب تا غروب آفتاب وقت داری که بخونی

همونطور که گفتن توضیحات کامل و شرایط صفحه یک هست

من ازامروز شروع میکنم،اجرتون باامام زمان ک منو هم واردجریان کردین😃❤😘

خیلی خوش اومدی عزیزم

اینجا یه جمع دوستانه ست همه باهم دوست و خواهرن.مهسام خوشوقتم

قراره کلاس های مهدوی هم برگزار بشه ساعت و روزش فعلا مشخص نیست شما از الان یه دفتر تهیه کن که نکات کلاس رو داخلش بنویسی وپرو فایل و امضات رو هم مثل بقیه کنی

هر روزی هم که خوندی اینجوری اعلام میکنی..مثلا برای روز اول اینجوری:

السلام علیک یا صاحب الزمان عجلل الله تعالی فرجه الشریف

روز اول

سوالی اگه پیش اومد صفحه اول تاپیک هست.منم هستم عطر نرجس هم هست بپرس گلم

من یه چله زیارت عاشوراودعای عهد قبل طلوع آفتاب از۶تیرشروع کردم  اینم خیلی عالیه ،ازامروز ک ۱۵ش ...

هر دو قبول باشه گلم

حاجتت روا ان شاالله

قبول باشه عزیزم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ممنون عزیزم 

از شماهم قبول باشه 

عاقبت بخیر باشی 

سلام.من امروز زیارت عاشورا را بعد نماز صبح خوندم.دوباره باید بخونم یا اشکال نداره

ن عزیزم اشکالی نداره ک 

منم اکثریت بعدنمازصبح میخونم 🌹

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
@عطرنرجس1400   سلام فرشته جون خوبی

سلام عزیزم ممنونم 🌹

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

سلام عزیزم خیلی خوش آمدید🌹

خوب موقعی اومدی هنوز چله اصلیمون رو شروع نکردیم 😍

عزیزم ما چله زیارت عاشورا وکلاس مهدویت درکنارهم داریم یعنی اکه شما توچله شرکت کردین توکلاسها هم ک چندروز درهفته هست باید شرکت کنید وفعالیت داشته باشید 

شاید مثلا یکساعت باشه درروز و چند روز درهفته.

واسه پیوستن ب گروه ما باید عکس وامضاتون با ما یکی باشه 

یک دفتر هم تهیه میکنید برای نوشتن مطالب مهدوی 

برای چله هم هرروز باید گزارش خوندن بدیم همگی.

🙂

خیلی ها میان فقط اسم مینویسن ومیرن  من باید هرروز دنبالشون کنم صداشون کنم ببینم میخونن نمیخونن میخوان توگروه ماباشن نمیخوان 😀

شما ازین دسته افراد ک نیستی☝؟

چله هم از همین روزها شروع میشه  شاید فردا شاید پس فردا شایددوروزدیگه ان شاءالله ولی ما برای پیشواز هرروز میخونیم😊

الان بااین اوصاف بازم میخوای شرکت کنی؟؟؟

توکلاسا میتونی شرکت کنی؟؟میتونی عضوثابت باشی؟؟

هر دو قبول باشه گلم حاجتت روا ان شاالله اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

همچنین 😍😘❤

کاش یه بابا پنجعلى جیبى داشتم تا هر وقت یکى میخواست نصیحتم بکنه مى خوابوند دهنش😃
سلام عزیزم خیلی خوش آمدید🌹 خوب موقعی اومدی هنوز چله اصلیمون رو شروع نکردیم 😍 عزیزم ما چله زیارت ...

آره من کارخاصی ندارم فقط ساعت دقیق واینا روک بدونم مسئله ای نیست فقط اگ چله اصلی مشخص شد منوهم درجریان بذارید ممنون😍❤وپروفایل واین چیزاروبایدچکارکنم؟

کاش یه بابا پنجعلى جیبى داشتم تا هر وقت یکى میخواست نصیحتم بکنه مى خوابوند دهنش😃
آره من کارخاصی ندارم فقط ساعت دقیق واینا روک بدونم مسئله ای نیست فقط اگ چله اصلی مشخص شد منوهم درجری ...

خب الحمدلله خیلی خوش اومدی عزیزم 🌹🌹

الان بیا تاپیک‌ من بهت میگم 🌺🌺