2777
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست
ای وای درس شروع شده من نبودم😫😫خب کلاسا از چه ساعتیه 

عزیزم بهت خبر میدیم ساعت کلاسارو فعلا مشخص نیست

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم    
سلام خدمت خواهر مهربانم ببخشید این ساعت پست گذاشتم ،یه چند روزی غیبت داشتم حالا ک اومدم خواستم زودتر ...

سلام ثنا جان قبول باشه ان شاالله

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بسم الله الرحمن الرحیم 

روز نهم 

السلام علیک یا ابا صالح المهدی عج 💚

اشکال نداره عزیزم  دیگه یادت نمیره ازفردا ان شاءالله  حتتما سلام بده وقت گزارش گلم السل ...

باشه عزیزممنون

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
سلام ثنا جان قبول باشه ان شاالله اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صل علی محمد و آل مح ...

سلام‌خواهرجان قبول حق و همچنین عزیزم 💚❤🙏

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
@nrgs18q     @‍jvfhgc @rozie_r @بانوی_بی_نشان ‍  @sogol1987 @sifi   &nb ...

سلام ،زیارت عاشورا ازکی شروع کنیم شب خونده بشه طوری نیست؟

کاش یه بابا پنجعلى جیبى داشتم تا هر وقت یکى میخواست نصیحتم بکنه مى خوابوند دهنش😃
من ازامروز شروع میکنم،اجرتون باامام زمان ک منو هم واردجریان کردین😃❤😘

وظیفس ممنونم ان شا الله لطف امام زمان شامل حال همهمون بشه

من یه چله زیارت عاشوراودعای عهد قبل طلوع آفتاب از۶تیرشروع کردم 

اینم خیلی عالیه ،ازامروز ک ۱۵شروع میکنم❤

کاش یه بابا پنجعلى جیبى داشتم تا هر وقت یکى میخواست نصیحتم بکنه مى خوابوند دهنش😃