2777
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست

بسم الله الرحمن الرحیم 

السلام علیک یاصاحب الزمان مهدی عجل الله 

روز نهم💚 

امام_زمانم
نمیگویم کجا در ناکجایی
بگو جانا، بگو جانا کجایی

شب و روز از دل سرگشته پرسم
تو ای پیدای نا پیدا کجایی ...
اللهم_عجل_لولیک_الفرج

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

@آلمیارم  

عزیزم سلام خوبی؟؟؟ 

خواستم ازت بپرسم 

وقت میکنی چله وکلاسارو رو شرکت کنی یا نه عروس خانم؟؟؟

چون میخوام اسامی اصلی رو بنویسم 🙂

قبلا یباراسامی رو نوشته بودما باز خیلی ها خط خوردن دوباره باید بنویسم  دیکه نمیخوام سه باره بشه😀😀

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
اره واقعا ماشالله🙌🌹

عزیزم ببخشید خواستم بگم ازین ب بعد برای گزارش دادن و شرکت درکلاسها بزودی  با اون یکی کاربریت پیام بذاری 

چون عکس وامضات باید شبیه بقیه باشه گلم 🌹

الان اینطوری گلچینی 😊

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
راجع به چله هم چشم ..قبلا بهتون گفتم با یه گروه دیگه چله زیارت عاشورا داریم تا روز عید قربان و شما ف ...

سلام عزیزم شما اسم و حاجتت رو بهم نگفتی

السلام علیک یا اباصالح المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف

روز نهم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم 

دوستان امروز دحوالارض هست.دعای امروز و زیارت امام رضا علیه السلام که افضل اعمال امروز هست فراموش نشه.

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم 

⭕️ برنامه های معنوی و اعمال مخصوص شب و روز دحو الارض/ روز بیست و پنجم ذی القعده هم زمان با دحوالارض یعنی گسترش یافتن زمین است. 

♦️«دَحو» به معنای گسترش است و بعضی نیز آن را به معنای تکان دادن چیزی از محلِ اصلی اش تفسیر کرده اند. 

♦️منظور از دحوالارض (گسترده شدن زمین) این است که در آغاز، تمام سطح زمین را آب های حاصل از باران های سیلابیِ نخستین فرا گرفته بود. این آب ها، به تدریج در گودال های زمین جای گرفتند و خشکی ها از زیر آب سر برآوردند و روز به روز گسترده تر شدند. 

♦️در شب این روز نیز بر اساس روایتی از امام رضا (علیه السلام) حضرت ابراهیم و حضرت عیسی (علیهما السلام) به دنیا آمده اند.

همچنین این روز به عنوان روز قیام امام زمان مهدی موعود (عج) معرفی شده است. 

1⃣ روزه:

♦️روز دحوالارض از چهار روزی است که در تمام سال به فضیلت روزه گرفتن، ممتاز است و در روایتی آمده است که روزه اش مثل روزه هفتاد سال است؛ و در روایت دیگر کفاره هفتاد سال است و هر که این روز را روزه بدارد و شبش را به عبادت به سر آورد از برای او عبادت صد سال نوشته شود؛ و هر چه در میان آسمان و زمین وجود دارد برای کسی که در این روز روزه دار باشد استغفار می کنند. و این روزی است که رحمت خدا در آن منتشر گردیده و از برای عبادت و اجتماع به ذکر خدا در این روز اجر بسیاری است و از برای این روز به غیر از روزه و عبادت و ذکر خدا و غسل دو عمل وارد است

2⃣ نماز: 

♦️نمازی که در کتب شیعه قمیین روایت شده است، آن دو رکعت است، در وقت چاشت(اول بالا آمدن آفتاب) در هر رکعت بعد از «حمد»، پنج مرتبه سوره  «الشمس» بخواند و بعد از سلام نماز بخواند «لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ إِلا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»، پس دعا کند و بخواند «یَا مُقِیلَ الْعَثَرَاتِ أَقِلْنِی عَثْرَتِی یَا مُجِیبَ الدَّعَوَاتِ أَجِبْ دَعْوَتِی یَا سَامِعَ الْأَصْوَاتِ اسْمَعْ صَوْتِی وَ ارْحَمْنِی وَ تَجَاوَزْ عَنْ سَیِّئَاتِی وَ مَا عِنْدِی یَا ذَا الْجَلالِ وَ الْإِکْرَامِ» .

3⃣دعا: 

♦️خواندن این دعا است که شیخ در «مصباح» فرموده، خواندن آن مستحب است:«اللَّهُمَّ دَاحِیَ الْکَعْبَةِ وَ فَالِقَ الْحَبَّةِ وَ صَارِفَ اللَّزْبَةِ وَ کَاشِفَ کُلِّ کُرْبَةٍ أَسْأَلُکَ فِی هَذَا الْیَوْمِ مِنْ أَیَّامِکَ الَّتِی أَعْظَمْتَ حَقَّهَا وَ أَقْدَمْتَ سَبْقَهَا وَ جَعَلْتَهَا عِنْدَ الْمُؤْمِنِینَ وَدِیعَةً وَ إِلَیْکَ ذَرِیعَةً وَ بِرَحْمَتِکَ الْوَسِیعَةِ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ عَبْدِکَ الْمُنْتَجَبِ فِی الْمِیثَاقِ الْقَرِیبِ یَوْمَ التَّلاقِ فَاتِقِ کُلِّ رَتْقٍ وَ دَاعٍ إِلَی کُلِّ حَقٍّ وَ عَلَی أَهْلِ بَیْتِهِ الْأَطْهَارِ الْهُدَاةِ الْمَنَارِ دَعَائِمِ الْجَبَّارِ وَ وُلاةِ الْجَنَّةِ وَ النَّارِ وَ أَعْطِنَا فِی یَوْمِنَا هَذَا مِنْ عَطَائِکَ الْمَخْزُونِ غَیْرَ مَقْطُوعٍ وَ لا مَمْنُوعٍ [مَمْنُونٍ‏] تَجْمَعُ لَنَا بِهِ التَّوْبَةَ وَ حُسْنَ الْأَوْبَةِ یَا خَیْرَ مَدْعُوٍّ وَ أَکْرَمَ مَرْجُوٍّ یَا کَفِیُّ یَا وَفِیُّ یَا مَنْ لُطْفُهُ خَفِیٌّ الْطُفْ لِی بِلُطْفِکَ وَ أَسْعِدْنِی بِعَفْوِکَ وَ أَیِّدْنِی بِنَصْرِکَ وَ لا تُنْسِنِی کَرِیمَ ذِکْرِکَ بِوُلاةِ أَمْرِکَ وَ حَفَظَةِ سِرِّکَ وَ احْفَظْنِی مِنْ شَوَائِبِ الدَّهْرِ إِلَی یَوْمِ الْحَشْرِ وَ النَّشْرِ ....

بقیه در مفاتیج الجنان

4⃣ شب زنده داری: 

♦️احیا و شب زنده داری این شب، برابر با عبادت صد سال است.

5⃣ غسل:

♦️انجام غسل مستحبی به نیت روز دحوالارض.

6⃣ زیارت امام رضا (ع):

♦️زیارت حضرت رضا (علیه السلام ) یکی از بهترین و با فضیلت‌ترین عمل مستحبی این روز است

🌹روزنهم السلام علیک یامهدی عجل الله

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

روز نهم🌱

السلام علیک یا اباصالح المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف💚

یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان‌ میفرستی رفیقم🌻                                                                                            

📩دراینباره خاطره ای از دیدار با حاج عباس کشوان کلیددار حرم حضرت عباس(ع) برای شما نقل میکنم . میدانید که اجداد ایشان ۱۲ نسل کلید دار حرم حضرت ابالفضل العباس (ع) بودند و کرامات و معجزات دیده‌اند...

📩در این دیدار حاج عباس چند راز برای ملاقات کنندگان فاش کرد که جالب ترین آن نمازی بود که معجزه میکند.

📩حقیر در پیشگاه خدای عزوجل شهادت میدهم که این نماز برای خود حقیر تاثیری معجزه وار داشته ، از همه لحاظ.

🌟حقیقتا در حد معجزه است و اغراق نمیکنم و از کسانی که بر خواندن آن مداومت کردند معجزه ها شنیدم.

📩خدا حفظش کند حاج عباس کشوان میگفت حالا که رفتید و نماز را خواندید و اثرش را دیدید فقط یک درخواست دارم آن هم این است که برای من هم دعا کنید.

📩پس ان شاءالله یادتان نرود هر وقت به مراد دلتان رسیدید حاج عباس را دعا کنید و بنده حقیر را هم از دعای خیرتان محروم نسازید.

✍ایشان فرمودند :  هر روز بعد از نمازهای یومیه دو رکعت نماز بخوان و هدیه کن به پیشگاه حضرت حجت ارواحنا فداه ، بعد تسبیحات حضرت زهرا سلام الله علیها را بخوان و بگو خدایا این دو رکعت نماز و این تسبیحات حضرت زهرا س هدیه میکنم به پیشگاه امام زمان(عج) ان شاءالله قلب نازنینش را از ما راضی و خوشنود بگردانی .

حاج عباس کشوان میگفت امام زمان(عج) در عوض هدیه ات برای تو دعا میکند ، امام معصوم و حجت خدا بر زمین برای تو دعا میکند (و بر دعای تو آمین میگوید) حالا هر حساب دیگری داری بکن...

📍میبینید که نماز بسیار ساده است و اوج عاشقی است.

📍بعد از نماز صبح ، بعد از نماز عصر و بعد از نماز عشاء.

🦋در آن جلسه هرچه که پرسیدند حاج عباس فقط میگفت : هر روز زیارت عاشورا و دو رکعت نماز و تسبیحات حضرت زهرا س هدیه به امام زمان عج را مداومت کن حل میشود.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6802845/بیا-اسمتو-بگو-تو-نماز-شبم-دعات-کنم?postId=197807201دوستای قشنگم دعاگوی همه شما عزیزان هستم😍❤

📩دراینباره خاطره ای از دیدار با حاج عباس کشوان کلیددار حرم حضرت عباس(ع) برای شما نقل میکنم . میدانی ...

سلام عزیزم من هر روز این دو رکعت رو میخونم و هدیه میکنم به آقا امام زمان اما تا حالا معجزه ای از ایشون ندیدم شاید آقا هم منو فراموش کرده😔😔😔

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
سلام عزیزم من هر روز این دو رکعت رو میخونم و هدیه میکنم به آقا امام زمان اما تا حالا معجزه ای از ایش ...

عزیزدلم خیلی کار قشنگی میکنی😍😍نا امید نشو خواهر قشنگم  مطمئن باش تو مناسب ترین لحظه آقا دستتو میگیره این بهم ثابت شده❤❤