2777
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 

کاری نداره که پاشو :💥نماز بخون💥نماز بخون💥نماز بخون💥 نماز بخون💥نماز💥نماز💥نماز 💥گوشی زمین ، الان پا شدم یا الله💓من رفتم نماز 😍😇  🌸 اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم  🌸لینک حذف تاپیک کلیک کنید راه درمان : 🍎 تنبلی تخمدان توسط متخصص مجرب》 کافیه دوران پریودی wc میرید خودتونو نشویید البته پشت موردی نداره ، پیف پیف نکنید من تجربه مو گفتم متخصص گفته 🍎 یبوست 》دایما بیسکویت جمانه سبوس دار بخور محل فروش: فروشگاه های زنجیره ای هایپر مارکت ها و دیج.ی کالا معمولا هست شایدم اکالا انلاین  🍎معده درد : ابلیمو و کلا ترشی جات نخورید   طبق تجربه ی خودم درمان نسبی کرونا 》 اب نخود نذر انرژی مثبت 》انرژی مثبت بفرست انرژی مثبت دریافت کن🌸 من خیلی مهربانم و خدا عاشقمه😍 شما چطور؟🙂👑💓اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 👑💓السلام علیک یا امام رضا علیه السلام👑 💖السلام علیکم یا کل ائمه السلام علیهم👑💓 اللهم عجل لولیک الفرج💓👑😍😍😍  پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : به روزگار ناسزا مگوييد؛ زيرا خداوند مى فرمايد : روزگار من هستم 😐😔. شب از من است و من آن را نو مى كنم و كهنه مى گردانم.  🌃🌄💒
سلام.هر کاری میکنم عکس تایید نمیشه متاسفانه.چیکار کنم دوستان

عکستو اول حذف کن بعد عکس جدیدوبذار چندساعتی طول میکشه تا تایید بشه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
خالا که استاد نیومدن بیاین دفتر منو ببینید فائزه بدو بیا @یوکابد 77

سلام عزیزم،همون رنگی که سادات جان گفتن خوشبحالت😍😍😍موجودی دفترای من رنگ آبی نبود،انقدکنجکاو بودم دفترت رو ببینممممم😍😍

حالا یه چیز بنویس دست خطت رو هم ببینم😁

🌈  اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️
سادات عزیز و دوستان دخترم فردا کنکور داره میشه برا آرامش دلش و موفقیتش دعا کنید ممنون عزیزان 

سلام عزیزم انشاءالله موفق باشه،صلوات میفرستم براش🥰😘

سلام عزیزم خییلی ازت ممنونم ک هرروز منظم گزارش میدی 😍😍 ان شاءالله آقا صاحب الزمان  عج  ...

سلام.وظیفست رفیق انشا... ک خداازهممون قبول کنه ب حق محمد وآل محمد. 

ممنون بابت دعای قشنگت😍😍

انشا... ک امام زمان یار ویاورتمام کسایی ک حتی برای ی ثانیه هم ب فکرش میفتن باش. انشا... 

التماس دعادارم🙏🙏🙏

روزپنجم🌹

السلام علیک یاصاحب الزمان(عج) 

الهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم وسهل مخرجهم

اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه وانصر

اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم  وسهل مخرجهم

مرسی عزیزم😔😔😔😔😔دارم دق میکنم بخدا

عزیزم خدارحمتش کنه😔خدابه دلت آرامش بده درکت میکنم خیلی سخته ولی به این فکرکن که الان جاش خیلی خوبه والان هیچ دردی نداره،واسه خودمون سخته که دیگه نداریمش ونمی بینیمش ولی واسه اون عزیز لذت بخشه،اون دنیا بینهایت قشنگه عزیزم غصه نخور🌹

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 🌺

عزیزم خدارحمتش کنه😔خدابه دلت آرامش بده درکت میکنم خیلی سخته ولی به این فکرکن که الان جاش خیلی خوبه ...

مرسی عزیزم💙💙

السلام علیک یا بقیه الله عجل الله تعالی و فرجه                   ....به جمع👈مشق انتظار👉بپیوندید