2777
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست

روز ۵

مهدیا ای  امید عدالت

قلب عاشق شکست از فراغت

خون شده از جدایی دل ما

دربیا ماه "بدر " از حجابت

چهاربیت اول یکی از سروده های خودم هست

بدر هم تخلص و فامیلی خودم هست 

که اینجا هم اشاره به روی حضرت داره

و هم اشاره به ماه من 

اقایان سایت که درخواست دوستی میدید شما حتی قابل مقایسه با خاک کف کفش همسرم نیستید..وقتی یک شیر کنارت باشد هرگز توجهی به کفتار نخواهی کرد!

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

نشد اصلاحش کنم

فراقت بود اشتباه تایپ شد عذر میخوام❤️

اقایان سایت که درخواست دوستی میدید شما حتی قابل مقایسه با خاک کف کفش همسرم نیستید..وقتی یک شیر کنارت باشد هرگز توجهی به کفتار نخواهی کرد!

فردا همه رو تو‌تاپیک خودم تگ میکنم میگم ان شاءالله. منتظربودم جمله امضا رو بهمون بگید . بعدمن ب بچ ...

جانم ،الهی عزیزم😁نه عیبی نداره از اول حساب میکنیم

🌈  اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️

سلام

روز چهارم   

السلام علیک یا صاحب الزمان عج

اللّهم عجل الولیک الفرج

یا اللّه،یا رحمان،یا رحیم، یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک  

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
روز ۵ مهدیا ای  امید عدالت قلب عاشق شکست از فراغت خون شده از جدایی دل ما دربیا ماه "بدر ...

احسنت خوبید؟

شما چند سال دارید عزیزم؟

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
سلام🌻 روز۵🌻 السلام علیکم یا مهدی عج الله🌻 از فردا روز اول حساب میکنم😊

فعلا بخوانید 

تا روز اول رومشخص کنیم برای چلهمنتهی از امروز تهذیب نفس تا محرم به مدت۴۰روز؛لازمه بعضی از دوستان عذر خواهی کنن بابت کدورتهاشون تا دل حضرت شادبشه

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
سلام روز چهارم     السلام علیک یا صاحب الزمان عج اللّهم عجل الولیک الفرج یا اللّه،یا ...

احسنت احسنت احسنت🌺🌺

احسنت خوبید؟ شما چند سال دارید عزیزم؟

سلام عزیزم

۴۱ سال🙈

میانسال تاپیک

سلام عزیزم ۴۱ سال🙈 میانسال تاپیک

به به پس۱۴سالتونه 

خانوم شاعر 

خوش آمدید 

پس ازاین به بعد شعر هم داریم خیلی خوب شد 

شاعر لازم داشتیم اتفاقا 

چه سعادتی نصیبمون شد🌹🌹🌹

به به پس۱۴سالتونه  خانوم شاعر  خوش آمدید  پس ازاین به بعد شعر هم داریم خیلی خوب شد ...

ممنونم‌عزیزم لطف دارید

سعادت نصیب من شد قسمتم شد این تاپیک

البته من شعر در رسای امام زمان خیلی کم دارم بی لیاقتی بوده

،،نود درصد اشعارم در مورد عشق به مولام حسینه❤️❤️❤️❤️❤️

سلام علیکم خانوم نماینده ی عزیزمون؛ امضا  السلام علیک یا بقیة الله "عجل الله تعالی فرجه" ...

علیک سلام سادات عزیزم 🌹

ببخشید امروز دیر کردم 🙏

چشم ❤

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم