2777
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست
امروز ظهر بدو بدو رفتم خریدم هول هولکی شکسته بیشتریاش خخخ عشق منیییی

چ آبی قشنگه ازون دفتراس ک ورقاش خراب نمیشه 😍😍😍

ان شاءالله استارت روزهای شادت باشه عزیزدلم 😍😍😍

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

السلام علیک یا اباصالح المهدی

اعمال روز ۴ انجام شد

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم 

سلام بچه‌ها...با اجازه سید جان یه چیزی بگم...دوست صمیمیم ۲۰ سالش بود تومور داشت فوت کرده...اگه میتونین صلواتی چیزی براش بفرستین😔😔😔😔

السلام علیک یا بقیه الله عجل الله تعالی و فرجه                   ....به جمع👈مشق انتظار👉بپیوندید
به به دفتر آبی مورد علاقه امون  ان شاءالله چیزهایی که نوشته خواهد شد عمل خواهد شد بهش🌹📿

بله حتما ان شاالله که بتونم بهشون عمل کنم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم    
چ آبی قشنگه ازون دفتراس ک ورقاش خراب نمیشه 😍😍😍 ان شاءالله استارت روزهای شادت باشه عزیزدلم 😍😍😍

ان شاءالله 🌹🌹

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
چقد قشنگه خوشبحالت  مغازه های شهر ما کلن تعطیله و بستن همه حارو نتونستم فعلابخرم همون کوچولو ر ...

ممنونم..خیلی دوسش دارم میخوام سر فرصت خوش خط بنویسم 

خراب نشه

نزدیک بودی برای توام میخریدمااا

ممنونم..خیلی دوسش دارم میخوام سر فرصت خوش خط بنویسم  خراب نشه نزدیک بودی برای توام میخریدمااا

فدات شم عزیزی 

سلام سادات جان شبتون بخیر❤ چه عکس پروفایلتون قشنگه پروانه ی زیبا 🦋🦋 منتظریم بگید امضا چی بذاریم ...

@امoالمصائب1135  

سادات جان این پیاممو ندیدید😃😍

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
ان شاءالله 🌹🌹

سادات عزیز و دوستان دخترم فردا کنکور داره میشه برا آرامش دلش و موفقیتش دعا کنید ممنون عزیزان 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
فرشته خبر نداره سادات قراره خیاطم بشم خخخخ

ان شاءالله عزیزممم 😍😍😍 بسلامتی 😍😍

الهی بهترینها برات رقم بخوره همییشه شااد باشییی گلم😍😍❤❤

چ آبی قشنگه ازون دفتراس ک ورقاش خراب نمیشه 😍😍😍 ان شاءالله استارت روزهای شادت باشه عزیزدلم 😍😍😍

ممنون عزیزم چشات قشنگ میبینه

ان شاالله همچنین برای خودت گلم